Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Most mindenki megfog botránkozni:
Annak ellenére, hogy kint napfényben első/második/harmadi... körben nagy hajamtépem volt és ''szidom itt mint a bokrot'' no ennek ellenére ha most kéne rendszert vennem továbbra is a D80 + 17-50 2.8 + 70-300VR + sb800 mellé tenném le a voksom.
A 30D/canon rendszernek is sok forja van tudom használtam, a k10d/rendszernek is söt a k10d kicsit szivemcsücske is, ennek ellenére ha a forokat összeadjuk, kivonjuk akkor összeségében nekem a fenti D80 rendszer lenne most is a nyerő.
Persze ha lett volna csak vázra 800Km.... akkor vszeg egy 1dm3lett volna az ubertuti de 550Kbol a fentinél jobb komplett rendszert az én szempontjaim szerint összerakni mostse nemtudok.
Lehet körmondtaok lette de ugyis érti mindenki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest