Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Azt le sem fogod venni.
3 hete voltam a Magas-Tátrában és mondjuk nem 11-16, hanem 10-18-assal képeltem a legtöbbet meg 24 fixel. Nálam volt a 70-200, meg 1.8 50-es. Telét nem sokszor tettem fel, persze attól a hátizsákban elfért az 50-est is csak akkor, amikor pár portrét lőttem a családról. Viszont családdal, ha nem tolerálják a fotózást, akkor nyűg menni. Annyi fotózni való van, hogy nem lehet győzni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
3 hete voltam a Magas-Tátrában és mondjuk nem 11-16, hanem 10-18-assal képeltem a legtöbbet meg 24 fixel. Nálam volt a 70-200, meg 1.8 50-es. Telét nem sokszor tettem fel, persze attól a hátizsákban elfért az 50-est is csak akkor, amikor pár portrét lőttem a családról. Viszont családdal, ha nem tolerálják a fotózást, akkor nyűg menni. Annyi fotózni való van, hogy nem lehet győzni