Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
bbkmachine
üzenetére
Bár ez itt nem a reklám helye, de én szinte mindent az Extreme Digital-ban vettem. Online megrendeltem és átvettem a boltban. Az Edigital előnye az, ha nem tetszik az obi, kötelesek 14napon belül vissza venni minden magyarázat nélkül, még akkor is, ha nem hibás a termék! Arra kell ügyelni csak, hogy az összes tartozékot (csomagolás is) hiánytalanul vissza adjad. Bár hivatalosan nem bonthatod ki a csomagot, a gyakorlatban ők maguk bontják fel a boltban a szemed láttára, magyarul nem bizonyítható, hogy használtad a cuccot 14napig. Félreértés ne essék, soha nem vittem vissza fotós cuccot így, de az ördög nem alszik! Laptopot már kellett vissza vinnem, mert hibásan működött. Kérhettem volna azonnali cserét, de én inkább a pénzt kértem vissza. Szó nélkül utalták az összeget pár napon belül a számlámra.
Több más üzlet is létezik, ami hasonló módon működik, tehát nem csak az Edigital ilyen. Csak példaként hoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gitáros topic
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest