Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• *Ropi*

félisten

válasz forceberg #22912 üzenetére

Nekem egy lencsetagot állítottak (az AF rendszer a mérésük alapján pontos - valóban, mert találni mindig talál, csak ha F4-nél tágabbra nyitottam a rekeszt akkor át kellett állítanom a MAFA értékeket).

A fókusz korrigálása a gyári üvegeknél megvan, viszont a 3rd party gyártóknál (akik nem veszik meg a kommunikációs protokollt) nincs rá lehetőség, így marad a szerencse kérdése...

(#22913) .DLL: Persze, csak nehogy megvonják mint nekem, mert cégre vettem. ;) Így először kaptam egy 25k-s árajánlatot, majd végül 15k-ba került a fenti művelet.

(#22915) duni84: Több fórumtársról tudok akinek rossz volt: legalábbis minimum AF korrekciózni kellett vagy a focus driftet utánállítani mint nekem.

(#22917) papaya: "ilyen vázra nem kellene olyan lencse ami nem tudja rendesen kihasználni"

Ezt érthették úgy is, hogy a Tamit csak olyan vázra szabad megvenni, amiben 2 pontos MAFA van, hogy rendesen ki tudd korrigálni. Én is csak ezért mertem megvenni az 5D3-ra: mint ahogy az ábra mutatta szükségem is volt rá.

Új hozzászólás Aktív témák