Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Alapvetően szinte ingyen hozzájutok egy Henimex fix 28mm f2.8 obihoz. Canon 600d-m van jelenleg, és független attól, hogy nem gondolkoztam fix objektív beszerzésében, most kicsit elgondolkoztam rajta az f2.8 rekesznyílás végett, ami ugye nagy előny.
Viszont ez egy régi m42 obi, keríteni kell hozzá átalakítót, és valami lesz. Ezt már ti megmondjátok. Azt tudom, hogy AV és M módom lesz, viszont nem tudom, hogy hogyan módosul a képkivágásom, mennyivel kell szorozni ilyenkor a gyútávot. Megéri-e "szenvedni" vele, vagy csak gyatra végeredményre számíthatok (azt írta a srác, hogy kitűnő állapotú)?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest