Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Alapvetően szinte ingyen hozzájutok egy Henimex fix 28mm f2.8 obihoz. Canon 600d-m van jelenleg, és független attól, hogy nem gondolkoztam fix objektív beszerzésében, most kicsit elgondolkoztam rajta az f2.8 rekesznyílás végett, ami ugye nagy előny.
Viszont ez egy régi m42 obi, keríteni kell hozzá átalakítót, és valami lesz. Ezt már ti megmondjátok. Azt tudom, hogy AV és M módom lesz, viszont nem tudom, hogy hogyan módosul a képkivágásom, mennyivel kell szorozni ilyenkor a gyútávot. Megéri-e "szenvedni" vele, vagy csak gyatra végeredményre számíthatok (azt írta a srác, hogy kitűnő állapotú)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest