- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BiriBum
üzenetére
Köszi!
"Mindenképp megéri a csere. Ötvenért még nem kapsz jobbat"
Ha 50-ért sem kapok jobbat, akkor nyilván megéri 30-ért megvenni újonnan a 18-55 IS-t, ez megnyugtató.
"Szerintem vegyél még hozzá majd egy 50mm 1.8-at, így lesz egy frankó fényerős fixed is."
Volt már olyanom is, és most adtam el egy Canon 50/1.4-et, mert alig használtam, pedig a legjobb képeimet azzal csináltam. Csak be kellett látnom, lusta vagyok mindig magammal cipelni és optikát cserélgetni a 350D-n. Kocafotós vagyok én, bevallom férfiasan.
Volt nekem valami 2.8-as sigma zoom-om is régen (az átfogására már nem is emlékszem), azt is eladtam, mert nem sokat használtam, igaz, a képeivel sem voltam teljesen megelégedve.Jó lesz nekem akkor ez a Canon 18-55 IS II, ennek a 30 ezrét nem sajnálom egy 8 éves 350D-re költeni (pláne egy vadi új, garis obiért), és hiszek nektek, hogy előrelépés lesz a sima kitobi után!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Open Broadcaster Software OBS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt nekem valami 2.8-as sigma zoom-om is régen (az átfogására már nem is emlékszem), azt is eladtam, mert nem sokat használtam, igaz, a képeivel sem voltam teljesen megelégedve.