Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Vad, madár, természet fotózás.
Most egy tamron sp 70-300 vc usd obim van, ami a maga korlátjaival szerintem egy jó obinak mondható, szeretem, szép képeket készítettem /készítek vele (mármint az én szintemen).
Viszont még lesből is kevés tudd lenni a 300mm, plusz a 300mm már nem annyira erőssége az obinak.
Szóval ezért gondolkozok 400-500mm obiban.
Még a Sigmának a "bigma" obiját kéne egyszer kipróbálni, egész jókat hallani róla.
Egyébként ez a tamron 200-500 boltban is majd 300eft
pedig se IS, és az AF se túl gyors.Azt azért hozzátenném, hogy igen, a fix-szel nem lehet portrézni
bár ki tudja, ha zoom, akkor a tamit eladnám, amivel viszont készült már egy-két egész jó(nak mondható) portré kép.
Vajon erre mennyire használható a 100-400 (nyilván nem 400mm
)....továbbá nem csak állványon használnám, az IS ezért nem hátrány.Kaposvár...hmm, nem a szomszédban vagy..de egy hétvégén szerintem vmikor összehozható lesz(vmivel majd összekötöm
, pl. a Somogyfajszi tervezett kiruccanásommal), de ezt akkor priviben megbeszéljük, és előre is köszönöm a lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Feiyu Pocket 3
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig se IS, és az AF se túl gyors.
bár ki tudja, ha zoom, akkor a tamit eladnám, amivel viszont készült már egy-két egész jó(nak mondható) portré kép.