- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Tegnap beszéltük éppen Boozzal és Oveccsel,hogy NYEV-es wart akarunk.Aki ma este ráér NYEV-es az lesz szíves feljönni a Nyev TS-re.Persze csak aki akar warozni.Kinek mikortól jó?Én kb. fél hét után érek rá.Onnantól fennt leszek TS-en.
Bali: téged átvágtak ha ez a munkád az IBM-nél
.Amúgy meg még mindig HÜJE vagy
.
-
BandiHUN
veterán
én itt döglök du,de nincs élet,magamba meg nem beszélek...
bár mostanság a gémben sincs nagy aktivitás.leszámitva,hogy a blizzardon nyomná 6-7 ember,a maradék meg nem tud 1 nyevnyi vart összehozni....most akkor nem tudom,össze kéne a 2 klánt olvasztani,hogy jó legyen?nem vagyok nagyon warmániás,de lassan már mindenki a blizzardban nyomja,aki aktiv a nyevből,aki meg nem warozik,ha fent van x-en,semmi ts...most akkor jelentkezni kéne nekem is a blizzardba?ahhoz képest,hogy attól féltünk,a nyár miatt nem lesz ember warozni,ott igenis tumultus van igy,és még vége sincs a nyárnak.ráadásul még mindig van tgf...hmm...
-
-
Balinov
titán
a cod2-t 800*600.dx7 mod, jopar dolog kikapcsolva. igy, ugy ahogy jatszhato. fps-t passzolom, mert elfelejtettem beallitatni az fps kijelzest (tenyleg, hogy is kell??)
erdekes, mert 50-70 kozotti pinggem volt azon a magyar szeron, azert mentem arra fel.nem volt ping miatti lagg erzesem sehol. soot, voltak nalam magasabb pingu jatekosok is. Egyvalamit viszont nem ertek, hiaba jon pl. data.hu-rol 1600-1900kilobyte-tal a letoltes, az esetleges modokat csak max 100k-val tudom lehuzni.
-
Balinov
titán
Jobban szeretem en is a COD2-ben is mar az SD-t, mint a tetnelkuli ticsungot. Az utolso maprol azert le. Dawnville-t en is szeretem, de az a farmos map sosem volt a kedvencem. Nomeg a nagy latotavolsag ill. szep szamu grafikai objektum miatt belaggolt. Oszinten szolva, szoltak, hogy kesz a magyaros rantotthus, szal otthagytam csapot-papot.
Origi a COD2-m, miert?
-
gyerpi
aktív tag
eltört a bementnél és el kellet egy 5 cm a drótból vágni
de valami extra bass vagy mi van benne sourrund stb. és én nem tudtam megjavítani a haver meg nyaralt én is stb. szóval azt mondta mára kész lesz talán
ilyen a kicsike -
BandiHUN
veterán
mint ahogy nem is használom....kipróbálni kipróbáltam persze,mint ahogy le is irtam a tapasztalataimat...de pl.tegnap warra már a felbontást is visszaraktam 1440x900ról a nativ 1680x1050re,mert egyszerűen nem tetszett a látvány hosszü távon....de a lényegen akkor sem változtat,használnám,ha akarnám,mert "legális" és mert ennyi erővel kapja be,akinek a dupla fps-e miatt nincs ilyen gondja,mert az sem külömb.az én szememben egy sima görgővel lövő emberke is 50x nagyobb cheater lenne...és igenis nincs jü konfigom,mert 70-100közötti fps-em van árnyékok nélkül,közepes textúrával és minden effekt off.de 1440x-ben sem megy feljebb,mint 100-150.és sajnos ég és föld a 250-300hoz képest,ráadásul ha leveszem a felbontást,nem látok olyan pontosan sem messzebbre.egy szó mint száz,a k...a anyjukat,hogy miért nem lehet legalább ezt megoldani,ha már a warezt és a csalást nem tudják kivédeni...el is döntöttem,amint lesz cod5,veszem megfele,nem várok.ha az is megy egy pár hónapot tisztán,meg trükkök nélkül,már megérte...kár volt várni a cod4-el is,bár akkor lé sem volt rá,warezolni meg nem akartam.igy viszont késtem is a többiekhez képest,nem is pc-s voltam,hanem konzolos...majdnem azt mondom,a cod4 dolgai miatt a saját pubolásainkat leszámitva december óta nem nyomtam egy igazán jó meccset se.ejj,a régi szép idők,amikor együtt örültünk,hogy Kiflee-nek meglett a kék m4,másnak meg még nem volt semmi,max digital,na akkor volt igazán jó a cod4,a ph! szerveren...azóta meg zuhan a szint szépen,lásd warok,mennyi is megy mostanában ilyen-olyan okból a levesbe...
én nem hiszem,hogy mi ennyire romlunk...hanem inkább ennyire szenteskedünk.másnak nem hiszem,hogy ilyen lelki gondokat okozna egy cfg.ráadásul még benne is hagyhattam volna pár nem kivánt extrát...amit szintén nem érzékel a pb gondnak.de igy maradt ez,ami csak egy kicsit kopár,és gyenge géphez,konkrétan Bali számára kerestem.
-
Balinov
titán
ha ma idobe hazaerek, es le is tudom a hibas reszeket szedni jol, akkor meg ma kiprobalom...
A sima Mohaa miert nem megy? Nekem is belefagy, ha a jatekon belul probalok szerverhez csatlakozni, de ha xfire-vel ,akkor sima ugy. En is meglepodtem, mert vista home premium alatt nem szamitottam arra, hogy mindenfele xp sp2 kompatibilitas mod, buhera nelkul is elindul csontnelkul. Viszont azt a kurva unnamedsoldier.cfg-t meg igy sem talalom, igy marad a 4:3-as keparan a wide helyett
Ez Collectors Edition, gyari lemez, gyari S/N-nel, a kiegeket igaz meg nem probaltam felrakni (mondjuk azokat meg SP-ben se vittem vegig).
-
SipiBcs
őstag
Nem titok!
Kötöttem 1 reklámszerződést, picit kapkodva.... 1 ismerősömön át. A kérés annyi volt, hogy 2 részletben fizethessék ki a teljes összeget. Mondom ok, kedden jöjjön az első etap, jövő hétfőn a 2. A reklám megy, a pénz befizetve a cassába. Ma csütörtök... érdekesmód senkit sem tudok utolérni, a reklám megy, lóvé nincs!
Ha az első részletet nem fizették ki, ilyen-olyan indokkal, akkor sztem a 2-ra sincs sok esély.... szerdán meg vinném a családot 1 hétre a balcsira.
-
Balinov
titán
-
BandiHUN
veterán
Hali,csak igy beqqcs strand+szesz elött,látom zajlanak a dolgok...szerintem az összevont csapatnak lesz jövöje szeptembertöl,ha lesz min.8ember,tuti lesz cb-s és nem cb-s is,de például látva,hogy van,aki még cod2-zik,még talán azt is be lehetne vonni a repertoárba érdekességképpen,engem is érdekelne,origi van...bár nem sokat számit
és úgy gondolom,lehetne összevonni a szerókat is,vagyis kellene mondjuk a németet 14 v.16ra emelni,szerintem a pub maradhatna+egy kisebb cod2-es,attól függ,hány embert érint....
-
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
igen ien...ez így volt..ovecset is hivtuk beugronak elég gyakran aztán szépen lassan összeszokott a 2 csapat...most meg tényleg ott tartunk hogy egy TSen egy céllal egy csapatként küzdünk csak éppen annyi hogy az előtagok mások...
jah és kiváncsian várom a többiek véleményét a dolgokkal kapcsolatban..most lépek dögleni
-
Sirandrish
legenda
Ö szerintem a két klán nagyon jól megvan egymás melett...az egyesülés nem lenne hülyeség..sokminden egyszerübb lenne...
Tomi viszont azt mondta hogy ez a két klános dolog nem fog müködni pedig szerintem nagyon is jólenne...
PCW war lenne ha sokan nem origival lennének és CB mikor az origisok...Kavics el is vállalta hogy ketté osztaná az oldalt hogy átlátható legyen...meg ugye ugyanugy lehetne két szeró...ha esetleg lenne 4 origis és 4 nem origis akkor mehetne 2 darab 4v4 külön szerón...szerintem kivitelezhető és nemtünik nagy hülyeségnek...
tehát teknikailag megoldható lenne és ha már ténylegesen minden wart ugymond mixlet csapatba játszunk akkor akár egy csapatként is játszhatnánk...persze azért ezt mindenkivel meg kéne beszélni..nemtudom ki milyen véleményen van és kiről..vagy ugy alapba erről az egészről mit gondol...
az hogy ki csatlakozik a CB-s klánhoz mindenki saját maga dönti el..szerintem minden NYEV-est szivesen lát minden Blizzardos...
-
Sirandrish
legenda
nah jó hát ez igaz de ha valakit zavar akkor leszokhatunk róla..tény hogy sokszor verődök hozzátok..vagyis mostanéban mindig de komolya..ha valakinek ezzel brmiféle problémája lenne az szoljon..nem akarok ilyesmiből vitát...
Mondjuk bánnám mert nagyon nagy mókák szoktak lenni de ezen nem veszünk össze
amihez nincs közöm azt arra érttem hogy milyen jövője lesz így a NYEV-nek meg hogy egyesül-e a két tim meg hogy mindig együtt fogjuk-e tolni meg ezek
-
Sirandrish
legenda
Szerintem semmi kihatási nem lesznek a NYEVre nézve mert Booz goldolom eltudja dönteni hogy épp mihez lesz kedve...ezt értem ugy hogy ha mondjuk van 3 NYEV-es akkor gondolom hogy inkább velük fog 4v4-re menni...meg semmiféle kötelezettségei nem lesznek..akkor waorzik velünk amikor akar..ez az egész annyira jó ha esetleg a NYEVből csak ő van ott akkor tudunk nyomni CB wart is...
a Többi kérdésre nem válaszolok mert nemtudom a választ plussz közöm sincsen hozzá
a Béke legyen minden kedves Nyugdijassal -
PyroS
senior tag
Hello.
Én mennék Puboln i ha lenne valaki a szerón.Tegnap este is először ketten voltunk Boozzal Nyevesek,aztán később jött Gyerpi is.Te pedig Cod2-tél ha jól láttam.Szerintem ez a helyzet nem fog majd csak ősszel változni.Augusztusban én is szabin leszek két hétig abból egy hét Balcsi
.Szóval egyenlőre csak kevesen vagyunk 2-3 emberrel meg elég gyér pubolni.
-
Balinov
titán
nem rossz,nem aztmondom,de szoknom kell. Mondjuk MOHAA multival eletemben 3x jatszottam. 1x kb masfel eve,1x 1 hete 5percet,meg szombat ejjel,miutan lenyeltuk Gyiku haverjaval azt a 1L-es 5 csillagos metaxat,amit Pragabol hoztam az egeszsegunkre. Ahoz kepest eleg jol ment, nem voltam utolso!
-
Balinov
titán
nos,ures a kivalaszthato jatekok listaja a punkbuster setupjaban.tehat nem tudom kivalasztani se a cod2-t,se a 4-et,mert az a lista,ahol normal esetben fel vannak sorolva a pb altal tamogatott jatekok,csont ures. Hiaba mutatom meg a cod2 mappajanak eleresi utjat,nem jo neki,hibauznetet dob,hogy choose a game to add..
igy nez ki -
CséZé
őstag
Lassan nekem is összecsudrogál az új gépre a pénz, és ha nem lesz elegendő a HD 4850-re, akkor én is 3870-et fogok venni, mivel a 9600GT pont abban a játékban "bugos" amelyikkel én játszok. Bár azt sajnálom h épp abban a játékban gyorsabb is. De nem tudom mennyit gyorsult az ATi az új driverrel.
-
SipiBcs
őstag
Hajajjjj.... nem nagyon látok felénk ilyesmit, de lehet rendelésre összejönne. A 3850et láttam 25 körüli áron, gondolom nem sok különbség van a 3870es és e között sem árban sem tudásban, de majd utána olvasok!
De köszi a tippet, nem vagyok sem Ati sem Nvidia függő!Nem kapkodok el semmit, ráérek, nem hajt a tatár!
-
gyerpi
aktív tag
vagy még drágábban
volt is olyan aki még drágábban akarta eladni a 3870-esét mint most újonnan
vagy akit én felhívtam 200 koronával olcsóbban mint az újat - mondtam is neki, hogy engedjen és viszem - de hát ő ezt ennyiért meg ennyiért vette ( jóval drágábban mint most újonnan ) hát mondom ki a f@szt érdekel mennyi volt mikor vetted most ennyi újonnan - engedj belőle ennyit és viszem
hát neki nem éri meg nyavalygás stb.- és ez így ment a tizedik telefon és email sms-ig stb. mire volt ez a korrekt ár a 9600 gt-re -
gyerpi
aktív tag
mondjuk a 3870-es jobb is mint a 9600 gt ( a cod alatt mondjuk nem ) - én nem vagyok nvidia fan csak nekem sürgősen kellet és ezt érte meg a legjobban megvenni a tesztek és az ár alapján ( a 3870 -es drágább volt jóval használtan )
habár a directX 10.1-es biztos, hogy jó lesz majd télen vagy ősz végén ha jönnek az új játékok és akkor a 3870-esi nagy előnyre tesz szert a 9600-ossal szembenigaz PAM-ban nem próbáltam még ki, de az új driver feltétele óta nem volt gond a cod2-ben ( több órát játszottam) - majd kipróbálok más játékokat is és beszámolok
csendben is van - terhelés alatt 52 °C gyári hűtővel
mondjuk minden típusban vannak hibás darabok és ha az embernek baja van ilyen fórumokhoz fordulrendszerint és azért is tűnik úgy hogy sok romlik belőle, legalább is gondolom, hogy így van vagy remélem
persze az is közre játszott, hogy ezt vettem mert még 33 hónapig van rá garancia ( eredetileg 36 hónap volt és áprilisban lett véve ) -
Sirandrish
legenda
én nemtudom neked mi a picsa bajod van de valahogy nem is érdekel...
a Német szerver azért van erőltetve mert ha külföldi az ellen és magyar IP-t irsz neki akkor kb annyi a reakció hog Sry Bad ping bb...a Másik: ki beszélt veled és hogy? valami megárthatott mert mindig így beszélek és mindenkivel..semmi gusztustalan nincs benne és senki nem is veszi magára..az hogy 6honap alatt nem vetted észre milyen a stilusom az ne legyen már az én bajom...
Viszont az érdekelne hogy ezt egyáltalán mire értetted...
-
Sirandrish
legenda
nah csak lebuktál
Am az ilyet szeretem..ezért nem is mentem(mostmár nem is tudnék de nemis akarok) sose más szerójára..mert ott a következőket tapasztaltam 90%ban éppen ezért tisztelet a kivételnek mindenhol.
1. Mod haverja akármit mondhat akármi csinálhat,anyázhat stb az nem gáz..de ha visszaszólsz akkor jön a kick/bann
2. Ha esetlegesen tényleg elkapod a fonalat és jól játszol akkor megint csak az van hogy te csalsz blabla kick/bann
3. Perkek...először tetszettek de aztán rájöttem hogy nem sok értelme van mert mikor én Frag3aztam akkor az volt a láma Perk...ha MD-ztem akkor az volt a láma perk...ha ezt csináltam az volt a láma perk..tahát mindig az volt a Láa perk amit én használtam..persze mikor legközelebb felmentem mindenki ugyanugy azokat használta..valahogy nálam nem szerették..tény a Frag3al elég jól birtam irtani de akkoris.
4. Ami a legjobban idegesitett a PK...voltak sokan akik azért jártak mert mekkora móka a 4. körben -50pontal az utolsónak lenni..és az anno RFA szeron tapasztaltak adták be a kegyelemdöfést...ha Modot vagy annak a csapatából valakit PK-ztak folyamatosan..1 figyelmeztetés másodszor kick...ha téged vagy azt a csapatot ahol nem volt MOD azt leszarták...ha szóltál a MODnak hogy "he ez PK-zik " akkor kaptál egy olyan választ hogy "ha nem tetszik valami menj máshova"..ha jobban elgondolkodnék akkor biztos jutna még eszembe de nem érdekes..elég ennyi..elég ennyi ahhoz hogy ne legyen sose kedvem PUBolni...
-
Sirandrish
legenda
nem is az a gáz hogy irnak..hanem mikor felvágnak..érted keresek egy low timet vagy low+-t erre jönnek a Highok de olyan szintüek hogy megmozdulni se birunk és akkor minden kör elején meg végén "YOur skill" stb..hát elmegy az anyjába..áljon ki egy HIGH timmel oszt ott emberkedjen..
-
PyroS
senior tag
Sose lehet tudni
.Bár van akinek alacsonyabb fsb-nél is csinálja
.
Sipi: lehet,hogy innen a PH-ról tényleg olcsóbban össze tudnád szedni a cuccot.Bár írtad,hogy tartasz a netes vásárlástól.
Ovecs: alacsonyabb szorzóval sem megy a 333Mhz?Lehet,hogy csak a memóriákat kell vissza oszatni bár az is előfordulhat,hogy a procid nem bírja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest