- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #5068 üzenetére
Figy, csak 100-as maxpacketnél van ilyen problémám, 60-nál nincs! Egyértelmű mi a gondom. A PAM nem véletlen enged 60 és 100 közé! Nyilvánvaló: Ha 60-as maxpackettel játszok minden ok, ha 100-assal pingelek.
Cod2-ben is gondom van 100-as maxpackettel, így ott is 60-assal játszok!Amúgy senki nem állt még elő normális magyarázattal, hogy vajon miért kellett a maxpacketet 100-ra fixálni.
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #4410 üzenetére
Emléxem amikor márciusba mint zöldfülő töketlen 1 órát játszó f@szmajom felmentem a szerótokra és láttam hogy mindenki neve előtt PH előtag van szó nélkül odaírtam én is!
aztán kaptam egy bant
hogy vegyem le a nevem elől a PH szócskát! Utánna meg veled beszéltem msn en és te mondtál el 1-2 dolgot amivel okosabb lettem COD4 terén
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #4397 üzenetére
Vki felvetett egy ötletet, hogy majd játszhat a két klán egymás ellen. Erre én írtam, hogy sem összemixelődve, sem egymás ellenin nem veszek részt. Ez persze nem azt jelenti, hogy a NYEV többi tagja sem vesz részt! Én ilyet nem mondtam, ők abban vesznek részt amiben akarnak!
Ami engem egy kicsit zavart ezután, hogy Andrish olyan dolgokat kezdett el nekem ecsetelni, amiről én egy szót sem ejtettem. Az pedig külön dühítő, hogy a hozzám címzett hozzászólásában olyan dolgokkal kapcsolatban reagált nekem, amiről egy szót sem ejtettem.
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #3916 üzenetére
Én ismét csak azt tudom mondani hogy nállad a pont és igazad van!
NEm kényszeritünk itt senkit arra hogy nállunk,velünk nyomja a WARokat! Aki szeretne jönni az jön aki nem az nem! De tényleg inkább egymás közt beszéljék meg!
Mi csak felvetettök ezt a dolgot a döntés már rajtuk lesz! -
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #3778 üzenetére
Ezt a konzolparancsot nem lehet megoldani a szerver cfg-ben, hogy csak az alap 1-es értéket engedlye a PB?
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #2162 üzenetére
Sajna a router miatt nem tudtok becsatlakozni hozzám. Én is csak azért tudok bratyómhoz felcsatlakozni, mert egy router-ről megyünk, így olyan mint ha lan-ba lennénk.
1Mbit-es net amúgy sem több partner kielégítésére szolgál.Amúgy ha vkinek gyors a nete, az létrehozhatna egy szervert.
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #1229 üzenetére
kavics84 sajna csak 23.00fele tudok majd lenni mert most melóban vagyok
Találtam 1-2 jó HQ-s szerót ami kúltúrált viszont elég erős a mezőny! Amugy ma kb 00.00 lesz hogy letudok gép elé ülni de ha neked ez késő akár holnap is nyomulhatunk majd valami HQ-s szerón!
...
délelőtt is nyomtam... kb 1 órát -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest