- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Milyen felbontáson?? 1280 x 1024; 4xAA?? Az teljesen normális véleményem szerint. Nekem mióta így tolom nincs minden mapon a fix250. Füstről már nem is beszélek....
Amennyire én olvasgattam itt - ott, játékokban a quaddal sem mész sokkal többre. Nem használja ki a 4 magot az MW2 sem, a CoD4 meg pláne nem. De kíváncsi vagyok mennyire javul. Ha sokkal, akkor én is eltöprengek egy upgrade-en. Akkor viszont egy cefet jó E8400 keresi majd új gazdáját.
-
SipiBcs
őstag
Jogos a két pont.
Most, hogy kijött egy cikk a leendőbeli elképzelésekről, hogy fizetni kell esetleg a multi használatáért a további részekben. Meglepően olvasom, hogy mindez a hardcore gamer-ek javait szolgálja és az ő kívánalmaiknak megfelelően folytatják.
Kérdem én: a lean, a sebzési arány, a war hiány, a dedikált serverek kénytelen nélkülözése, az a steam-es játékkereső.... ugyanazokat az érdekeket szolgálja??Mára ki is panaszkodtam magam!
-
SipiBcs
őstag
Tanulság: ne üsd a billentyűzetet, mert nem fog tetszeni az új gumi!
Vagy: jobb tegnap 1 szétvert minőségi, mint ma egy új, de ép klaviatúra!
Ovecs: Csinálj egy c-mos resetet, lehet attól helyreáll. Csak ne felejtsd újraállítani a pontos időt a tunning mellett, mert úgy jársz mint én!
Órákba tellett, míg rájöttem miért nem fut egyik - másik program!
-
PyroS
senior tag
Hunor:
Na szóval tegnap este kipróbáltam a Zalman füles.Lehet,hogy csak placebo hatás de nagyon jól lehetett hallani minden kis neszt a játék alatt.Rendesen szólt a térhangzás bár ebben az Audigy 4 is sokat számíthat.Szóval nekem bejött ez a combo.Igaz ez elején nagyon furcsa és szokatlan volt de már megszoktam.
-
PyroS
senior tag
Egyenlőre még csak tesztelni van nálam de szerintem marad ez.Jó áron adja a srác és korrekt is mert előbb kipróbálhatom.Furcsa még a hangzása,még war alatt sem tudtam tesztelni de filmek alatt jó hangja van.Holnap meg kapok egy Audigy 4 hangkarit azzal még jobban szól.Legalább is nagyon remélem.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Tomi, amit tavaly decemberben vettem, azt alairom, hogy szar szeria. Nade amit 3-4 honap mulva Asus Germany szervizbe visszakuldve uj zsugat kaptam (mas S/N szoval tuti 0km-est adtak ujbol) es hogy azon ugyanugy 3 honapon belul beszart, ugyanugy...az mar nekem magas. Amit legutoljara kaptam 0km-est bolti uj keszletbol, azon meg 1 percig nem ment a gyari hutes
-
SipiBcs
őstag
Nem is kell takaróznod! Nincs miért. Ahhoz képest, hogy az elmúlt félévben elenyészően keveset toltad a CoD4-et...
Persze azt már láttuk, hogy aki tud, az tud 150-es pingel is!Speciel én ma este a vízparton leszek, ha minden igaz. Húzom.... a halat meg a páleszes butykost!
-
SipiBcs
őstag
Előferdül.... Van egy kipárnázott hely a részedre, két feles pálesszal és 1 sörrel!
Más: Felugrottam 1-2 serverre.... hajigálja ki a kiskölyköket violation hack üzenettel a PB. Úgyhogy dolgozik az új verzió!
Kislányhangú teenagerek még hisztiztek is a voice chat-en, hogy ne 'má.. most rakhatom fel az újat, azt nem fogja felismerni a PB.... a guta majdnem megütött. Persze admin a közelben nem volt!
-
PyroS
senior tag
Hello Huni.
Mi a helyzet veled?Ugyanúgy sikerült neki is bejutni mint Booz-nak:sok sok kenőpénzzel
.
Paul majd priviben küldöm a számlaszámot ahová az éves 1 milliós tagsági díjat utalhatod.
Booz: te meg megint kifecseged Mr.Klánleader titkait
.Este valószínű,hogy nem leszek.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
-
booz
senior tag
köhöm nem akarok felvágni de nekem picit jobb van
nézd csak
Windows XP SP3, Vista Ultimate SP1 x64
ASUS R.O.G Rampage 2 Extreme
Core i7 965ESw30@4750MHz
3x2GB Corsair 1866 8-7-7-20CR1
2xeVGA GTX280FTW SLi 740/1485/2800
3xMtron7500 64GB SSD RAID 1
2 Seagate Barracuda ES 1TB RAID 0
Soundblaster X-Fi Fatility Platinum
Enermax 1000W(1100W peak) DXX PSU (SLi certified) -
PyroS
senior tag
-
Balinov
titán
Elvezetes, Tomb raiderek, Pince of Persiak sosem jottek be, de ennek megfogott a hangulata. Igaz, a fent emlitett chapter vege fele,mikor menekultem eleg jol beroccent az FPS, igaz, utana a mirrors edge program mukodese leallt uzenet is kijott,szoval valszeg nem a zsuga fogyott el alola (1680*1050, highest minden, 4x-es elsimitas)
-
Balinov
titán
Oooo..ilyenrol megmondom oszinten nem hallottam, nincs sok itteni magyar ismerosom, akinek sajat kocsija lenne.
Sztem reszigazsag szagu ez az infod,ugyanis,Morickapelda:
Van egy kocsi, X neven van, X vezeti,ahoz hogy Y is vezethesse, kell a kocsira olyan biztositast kotni, ahol Y is fel van tuntetve. Magyaran ha veszunk kocsit az en nevemre, nekem olyan biztositast kell kotnom a kocsira, amiben a Parom is szerepel, maskulonben vezetni vezetheti ugyan a kocsit, de ha a Garda elkapja, megkennek jo kis birsaggal. Szerencse ebben, hogy alitolag nem sokkal dragabb, ha + sofor is fel van vezetve a kocsibiztositasban.
Nem panaszkodhatsz, nekem 4 evembe telt dolgozo emberkent otthon, hogy egy akkor 12eves 205-os ongyujtost megtudjak venni. Es az sem teljesen a sajat erombol..
-
PyroS
senior tag
Szedem lefelé és én is kielemezem
.
Viszont sajnos nálam is fennt áll az mint Sipinek.200 fölött van a NYEV-es szerón a pingem
.Már beszéltem a T-Home Ügyfélszlg,de ők sem tudtak megoldást.Újra indították a netemet de még szarabb lett mint volt.Próbáltam a Hunor féle trükköt de semmi változás
.
-
Sirandrish
legenda
persze..biztosan számit valamit..egy szroros waron akár a győzelmet is eldöntheti az hogy ő már 300méterről lát téged a fűben..de egy olyan waron ahol 8pont dönt ott nincs jelentősége..és PCW warokon sem...
Engem is dühit de miután kipróbáltam énis ilyen cfg-ket csak sajnálni tudom azokat akik használják mert a játék ocsmány lesz..
-
-
Balinov
titán
-
Miért, egy Scythe olcsóbb? És az sem feltétlenül jobb egy Hyper TX2-nél, vagy Hyper212-nél... Az ára meg mindennek annyi, amennyit kérnek érte. De! Bemegy Gipsz Jakab a boltba, s mondják neki, hogy a gyárinál sokkal halkabb lesz a gépe, ha vesz rá egy Zalmant 12k-ért. És megveszi, mert már hallotta régebben, hogy a Zalman jó. Vagy egy full láma csak azt gondolja, hogy a drágább a jobb. Nem mindenki PH-zik, de azért ők is vesznek procihűtőt!
-
Balinov
titán
Azt tudtam, Athomi, hogy a vdrop jelenseg,de arra nem voltam felkeszulve, hogy ennyit vdroppol. Lehet a vdropp egyebkent procifuggo? Egy darabig elleszek ezzel az E2200-al,azt majd meglassuk.
Zalman nalam leszerepelt mar a VF700AlCu-val 76GST-n.Procihutoi meg sosem tetszettek, inkabb az ArticCooling megoldasai. ha lett volna AC huto,akkor azt vettem volna az OCZ Vendetta helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Viccrovat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest