- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6219 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Mindig lesznek olyanok, akik MINDENT megtesznek, hogy nyert WAR-juk legyen. Mi Fun Game-erek vagyunk, szerintem ez nem is fog változni. Nyomjuk a gépünkhöz mérten legszebb beállításokon és élvezzük....!!!
Ami a tegnapi ellent illeti..... sokkal jobb játékosok voltak, mint mi. Speciel én nem távoztam keserű szájízzel a warról.
Utána istenit söröztem a barátaimmal!!
Ha ma estére nincs ki az ötösfogat, akkor elképzelhető, hogy a rendelkezésre állok, mint golyófogó!
Ami a PB-t illeti, egy picit értetlenül állok a kinevezett serverek konfigurációihoz. Hisz FUN Kupaként hirdették meg. Véleményem szerint be kellett volna állítani, legalább a CB szabályainak megfelelően. De ettől függően üdvözlöm a kezdeményezést és vállszélességben támogatom. Csak gratulálni tudok a szervezőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest