Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem az,hogy 1 dolog,hogy a 2 klán játszik együtt,ismerjük 1mást.....de ez még nem indok arra,hogy összeömlesszük mindenkivel.hacsak nem akarod,hogy boldog-boldogtalan belezúditsa az ökörségeit,problémáit,stb...azért mégis komolyan vesszük nagy átlagban ezt az egészet vagy mi...én legalábbis nem tartom magam 1 szinten a mindenféle szeróra beugró,gl-ező anti-csapatjátékos cheatelő aljanéppel azért...azért alkottunk csapatot,hogy azt képviseljük,elvileg.és elvileg eljön az az idő,amikor már mi is warokat beszélünk meg,stb,kell,hogy legyen ezt hol,nyugodtan megbeszélni.a honlap még nagyon kezdetleges,tegnap toltam fel a fórummotort,stb,de semmi customizáció,stb,lesz munka vele bőven,ráadásul most csinálok én is ilyet először...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Minden, ami hőszivattyú
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest