- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem az,hogy 1 dolog,hogy a 2 klán játszik együtt,ismerjük 1mást.....de ez még nem indok arra,hogy összeömlesszük mindenkivel.hacsak nem akarod,hogy boldog-boldogtalan belezúditsa az ökörségeit,problémáit,stb...azért mégis komolyan vesszük nagy átlagban ezt az egészet vagy mi...én legalábbis nem tartom magam 1 szinten a mindenféle szeróra beugró,gl-ező anti-csapatjátékos cheatelő aljanéppel azért...azért alkottunk csapatot,hogy azt képviseljük,elvileg.és elvileg eljön az az idő,amikor már mi is warokat beszélünk meg,stb,kell,hogy legyen ezt hol,nyugodtan megbeszélni.a honlap még nagyon kezdetleges,tegnap toltam fel a fórummotort,stb,de semmi customizáció,stb,lesz munka vele bőven,ráadásul most csinálok én is ilyet először...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged