Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni
A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek
Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő