- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni
A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek
Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest