- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
Hunor:
1. Sztem semmilyen kihatással nem lesz a klánra nézve az ha CB-zni fogunk ( persze aki akar ) kulturált társaság vagyunk és felnőtt emberek még mindig megtudtunk egyezni ki warozzon és ki ne, de általában annyi vs annyit kerestünk ahányan voltunk - aki nem fér be CB-zni az megy pcw warra vagy PUB-ra ha persze akar és nem hiszem, hogy megsértődik legalább is remélem
nem tudom hogy működik a CB - hogy pl. mondjuk benevezel 5vs5 -be és mindig 5vs5-öt kell játszani vagy csak a klán név számít és a pontok mindegy hány vs hány
persze az volna az ideális, hogy ha mindenki tudna CB-zni, de tudom, hogy ez nem olyan egyszerű és ebbe nem is szeretnék belefolyni
2. A 2 csapat nem tudom egyesülni fog vagy sem, de én szeretném ha a NYEV név megmaradna habár az is lehet, hogy 1 idő után annyira össze keveredünk, hogy nem lesz értelme én is ebben hiszek mint Boci "Az meg teljesen mindegy mi van a neve elé írva. Van egy közösség, aki mindegy hogy milyen klán nevet visel, ismerjük egymást, innen-onnan, valakit a ph-ról, valakit a volt szerverünkről, valakinek az ismerőse vagy a szomszédja, tök mindegy. Ez egy közösség"
3. Sztem ez nem kérdés PC warokat mostanában kevert felállásban nyomtuk, de biztos előfordul majd ősszel ( mikor vége lesz az uborka szezonnak), hogy csak tisztán NYEV-esek
játszunk majd és ha leszünk annyian, hogy 2 csapat akkor egymás ellen vagy 2 csapat 2 ellenfél ellen
4. Ennek a csapatnak annyi jövője van amennyit mindenki személy szerint ad neki bár még nem találkoztunk ( remélem egyszer találkozunk majd ), de ha rajtam múlik és a sors is úgy akarja 1 pár évet adok neki mert azért már net van mindenhol és látod Bali is meg találja a módját, hogy kommunikáljon velünkez hosszúra sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest