- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nekem ugyan tényleg semmi közöm hozzá de szólnék néhány szót!
ha nembaj...
Nem akarok tényleg senkit megbántani de nah.
Lorenzo
Szóval...az addig rendben van hogy Plantelni kéne..de ezt tegnap is megmondtam hogy ez nem így müködik...amíg 5 ember él az ellenfélből, addig nem lehet plantelni...akármilyen prok is vagyunk..egy kósza nade..egy kósza sorozat és kész...főleg azon a MAP-on ugya minden ablakból rádlátnak!a Másik...az okay hogy az SD lényege a Plant de hallod ne az én "bambaságom" legyen már az oka annak hogy kikapunk mikor néha annyit ölök mint rajtam kivül a csapat összesen....és ezt bárki elmondhatja..néha Booz néha Pyros vagy akárki lehoz 1-2 kört csak Killel.....itt tényleg nem arról van szó de csak 1 ember Plantelhet...az hogy azt az embert honnan védem/védik (persze közelről csak nem mittomán balról hanem jobbrol) az had legyen már az én döntésem főleg ha azt az oldalt tényleg meg is tudom fogni.
Az meg tényleg idegesitő mikor 7v7-be csak annyit mondasz hogy "elbasztátok" meg "megint egyedül hagyatatok 4 vagy 5 ellen"...hát könyörgöm..nehogymár mindenki egy kalap szar legyen azért mert próbál ölni...meg próbálja a te dolgodat (plant) könyebbé tenni azáltal hogy leszed 1-2 embert...mi is élétben tudnánk maradni a kezdőtöl 20 méterre...de ezt a játékot nem így játszák..ráadásul eredményre se vezetne 30 seccel a vége előtt nah mostmár indulhatunk szlogen..Védőbe kempelni kell...ezt aláriom..és énis utálom ha akkor Rambóznak de a TÁMADÁS az a TÁMADÁSRÓL szól...baszhatjuk hogy beülünk egy sarokba...egy valamire való csapat védőbe nem fog utánnad szaladgálni és az a 2 perc rohadt gyorsan eltelik...
Én azt is elhiszem hogy idegesitő egyedül maradni 4 ellen de az hogy Zoomolva mész hót lassan a mapon 30secel a vége előtt is nem vezet eredményre...4embert nem is szedsz annyi idő alatt plantelni meg már rég késő!
Az meg a másik hogy a tegnapi WARon is hogy nem lehet lelőni az ellent...hát érdekes módon én letudtam lőni 20-at..Ovecs is vagy 15öt...ha nekünk sikerül akkor márpedig le lehet ezt elhihetetd nekem...és a magyarázat amit tegnap annyira kértél hogy te akkor mé nemtudod lelőni pofonegyszerü...nem találtad el...me ugye utánna házon belül mindenkit letudtál lőni...ezekszerint csak az lehet hogy azokat nem találtad el...
Ez egy csapatjáték..ahol nem A bassza el..nem B a bamba hanem az egész csapat...vagy a csapat jó vagy a csapat szar...nem Ő meg Ő...itt csak EGY CSAPAT VAN...nem lehet senkit kiemelni.
Lehet hogy egyik WARon te vagy a legjobb de a követkjezőn szart se érsz...és akkor mivan? mögötted áll egy csapat aki segit neked vagy legalábbis próbálja a legjobb formáját hozni...Hidd el hogy nem azért halnak/halunk meg hogy veled kibasszunk...és az hogy a Támadó körökön támadunk szintén a játék lényege..
Tényleg nem akarok senkit megbántani de azért ha ennyien mondanak valamit akkor elkéne gondolkodni rajta..
Semmi közöm hozzá ez is tény..ez csupán egy meglátás volt...
Csupán egy vélemény a sok közül...ha ezután nem mehetek veletek WARozni ezt akkor is el kellet mondanom...Jah és hogy ne csak "bántsak"...Lorenzo..köszi hogy rábeszéltél a 22"ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest