Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Lényegtelen. 1-2deci viz kering ezekben a vackokban. Nem oszt vagy szoroz. Ennyi vizet, ha belefujsz is keresztulnyomsz. Még a leggagyibb szivattyunak is mindegy.
Épített víznél jobb, ha a tartály a szivattyu felett van. Miert? Kulonben eleg maceras feltolteni. Az, hogy a tobbi alkatresz hova esik, lenyegtelen.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
-
-
GAbre
veterán
Fb-n találtam.
Rögtön az jutott eszembe:Mikor elköltöd a havi fizud(külföldön).Az asszony is elhagy.
De legalább maradt még 1 szenyóra pénzAvatar
-
ScomComputer
veterán
válasz Találtgyerek #35507 üzenetére
Ott könnyű két hambi között megveszi bárhol...
-
GAbre
veterán
válasz Találtgyerek #35507 üzenetére
Lehet,de ez mekkora flash?
Szerzek ilyen dobozt,kiülök 1 étterembe,és minden pasi engem irigyel,meg ki tudja talán még nőket is vonz: :/
Kiülsz most már 3090-el is akár,a kutyát nem érdekli xdAvatar
-
PROTRON
addikt
Pedig volt időszak amikor a pultnál a bömbi sluszkulcsát pengető gizdák mellé odaléptél hogy kérsz egy vodka martinit felrázva nem keverve, majd kidobtad az asztalra a Strix 3090-et, egyből átlibbentek rád a buxák.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Werkly
őstag
Na ez érdekes kis játék:
Mysterious Misadventures of Mollie and Mordecai
Ha bekapcsolom a raytracinget benne 1440p-ben 17 FPS! Ezt nevezem lassan lehúzhatja az ember a retyón a 3000-es szériát?
Aki akarja próbálja ki! -
Garsza
veterán
Helló! Olvastam hogy az új NV driver javulásokat hoz eggyes játékokban DX12 alatt nem is kicsit. Erre felbuzdulva csináltam egy gyors tesztet 3080 val Division 2 alatt és nem is annyit mint írnak de valóban hozott javulást.
DX11 régi 98 FPS
DX11 új 99 FPS
DX12 régi 106 FPS
DX12 új 110 FPS[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
válasz DroiDMester #35522 üzenetére
Már hogyne lenne..
Anno mindenki azt mutogatta, az AirForceOne-tól indul..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ScomComputer #35523 üzenetére
pf......... akkor rosszul emlékeztem, már vagy 2.éve nem játszottam vele
-
ScomComputer
veterán
válasz DroiDMester #35524 üzenetére
Hát kb. én se vagy 100 órám van benne a DV1-ben meg vagy 700...nem igazán jött be a 2 inkább egy dlc mint új game...
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #35525 üzenetére
Nekem 1000+ órám van már benne. Úgy hogy volt 1 év kihagyásom. De vissza kellett térjek mert nem volt más ami érdekelt volna. Az új BF -et vártam de nagyon nem kótött le. Egyedül az az Elden Ring ami eléggé beszippantott de 3 végigjátszás és 200 óra után kifulladt.
Fifa volna még de azal meg nem szabad játszanom mert kontroller törősre b....sz.Mondjuk nem tudom mikor toltad bele a 100 órát de rengeteget változott a játék megjelenésóta.
[ Szerkesztve ]
-
-
ribizly
veterán
válasz Garsza #35521 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, hogy 512.95-ről mentem fel és DX11 alatt PUBG az eddigi stabil (ló imites) 124-125 fps-ről ~108-110 körül, de sokszor alatta is teljesített, miközben a ventik 1600+rpm-re szaladtak fel a korábbi ~1200-1300 helyett. DX12 alatt (mert az is van benne) jobb volt a helyzet, de az sem stabil.
Visszaugrottam az előzőek (517.48) és ott ismét kb. stabil 125-ön áll.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Garsza
veterán
PCX
Ezt a cikket olvastam. -
Dzs3ko
tag
Van egy olyan problémám hogy a GPU és a GPU Hot Spot között nagyon nagy a delta.
Más VGA (2060/3060TI/3070 stb) esetén ez kb 8-10 fok között szokott lenni.
Most 21 és a GPU is felmegy 80 fokra így a Hot Spot 100 felett is járt, a venti meg maxon.
Ami érdekesség hogy a Memória annyi mint a GPU, pedig GD6X, és az szokott 90-100 lenni de itt meg 7x, 80 nem is nagyon volt - hidegebb mint a GPU.
Látott már valaki hasonlót esetleg ?
Zotac 3080 AMP HOLO - milyen hőmérsékeleten kéne menjen ? -
nagyúr
válasz Dzs3ko #35537 üzenetére
Nálam is volt hasonló 3090.nél, a gyári padok 1,5mm vastagok, ugyan olyan 1,5mm vastagat vettem, mégis elszállt csere után a hotspot hőfok 25.el több lett mint csere előtt
Az volt a gond hogy a gyári padok sokkal puhábbak voltak, az újak pedig keményebbek, és nem bírtak annyira összenyomódni, így nem bírt rendesen felfeküdni a gpu.ra a hűtés.
-
Dzs3ko
tag
Köszönöm a visszajelzéseket
Még 1-2 kérdés ha ez nem offtopik itt.
A bolhán van egy úgynevezett "rézpadozás"
Erről van esetleg tapasztalat hogy mit jelent ?
Ez gondolom csak a memória modulokra vonatkozik.
Ennek van értelme ?Milyen pasztát érdemes használni a GPUhoz ?
Azt látom hogy a Kyronautnál ( Hővezető képesség W/(mK): 12,5 ) van jobb is [link]
Esetleg próbált már valaki ilyet használni ?Ha már egyszer megbontom a legjobbat szeretném kihozni belőle.
-
Busterftw
veterán
válasz Dzs3ko #35541 üzenetére
Milyen padokat hasznaltal?
Itt altalaban Gelid Ultimate/Extreme-t hasznaltunk.Soknak bejott az Ultimate, de az pl epp "kemenyebb", az Extreme lehet jobb lenne mert az puhabb es par mm-ert tud osszemenni.
En a te esetedben ezt ajanlanam (persze a pontos merettel), osszeszereles utan a nyomas miatt szepen osszeillenek.(valoszinuleg DroiDMester-nek is ez lehetett a gondja)
Redditen erre sok pelda volt, pl Ultimate- miatt a backplate oldal puposodott, de Extremmel nem pedig a meret ugyanaz.
Paszta szerintem olyan sokat nem szamit, ha csak nem folyekony femet akarsz, sokan Thermal Grizzlyre eskusznek, en mindenre Noctua NH2-t rakok, de peldaul a mostani 3080ti-n ez a linkelt Subzero volt, mert ezt csomagoltak az Alphacool AIO melle
Teseljen jok a hofokok ezzel is. -
nagyúr
-
Busterftw
veterán
válasz DroiDMester #35546 üzenetére
Efelett elsiklottam, igy van, padok ala/fole nem kell paszta, csak a GPU die-ra.
-
aerosmith
őstag
Sziasztok, 3080 kártyám elkezdett coin whineolni, ez alap lehet garanciális cserére?
FPS és grafika intenzív játékok alatt akkor hallani amikor terhelés alatt van a kártya.
Meg lehet valamivel szüntetni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest