Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-21 21:56:38

LOGOUT.hu

OFF topik itt: [link]
Aktuális ajánlatok topikja: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31339) MZsoltee válasza Puma K (#31338) üzenetére


MZsoltee
veterán

Másképp látjuk. Nálam a funkció a lényeg. összrakod megy és ott dögöljön meg, zárt ház és kész. Ez egy használati tárgy nem egy dísztárgy. Ízlésről meg amúgysem vitatkozunk. :D

Lehet én látom rosszabbul, de egy vizet összrakni feltölteni légteleníteni sokkal nagyobb meló, mint egy alaplapot kivenni visszarakni felrakni a bordát és kész. Nem mellesleg kisebb kockázat is.

Funkcionalits tekintetében pedig a nagy passzív borda nagy átadó felület, csöndes és a hűtőfelület közvetlenül érintekezik a hűtendő felülettel. Egyszerűbb szerkezet, amiben kevesebb a hibázási lehetőség. Maximum egy ventillátor tud tönkremenni, az meg cserélhető. Ja és mindezt olcsóbban tudja bármely víznél. Nem véletlen, hogy a gépek többsége nem vízhűtéses. :)
Talán nagyon nagy hőmennyiség esetén lehet értelme a víznek, de az meg már olyan technológia, ami alapvetően hibás és nem hétköznapi használatra van.

"Utána jött a linkelt Brocken 2 amit utáltam és innentől az összes toronyhűtőt. Legszívesebben kalapáccsal vertem volna szét."
Szerelni utéltad, vagy használni? Szrelni talán nem szeretted, a design nem tetszett az lehet. Szerintem a használatával semmi bajod nem volt, a gép stabil és hűvös volt. :R

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.