Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Van itt egy jó angolos? Hogyan fordítanátok le az alábbi szóvicceket?
"Go fuck yourselfie"
"Step-shit; Step-looser" (mint stepdad-re gondolok)
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Nem játszottam, de azt csináltam, amit a tutorial mondott, és semmi értelme nem volt, ez azért számít szerintem elég sokat, mert nem csak visszatérő vásárlókra kell gondolni, hanem az újakra, mint én is, akinek az alapkoncepció tetszik is, csak el tudja cseszni az, hogy 100 fps 25-nek érződik, bugos, légynek 100hp-ja van, és 50-et sebez, míg mi fele annyit érünk, és akkora az infláció a játékban, mint ukrajnában
-
h1mpi
félisten
válasz BlackSoft #29181 üzenetére
gondolom ez is olyan, hogy, aki a 3-al kezd játszani az csak néz, mint hal a szatyorban. Szerintem ez a legtöbb játékra igaz, főleg az ilyen és az MMO RPG és stratégia játékoknál hatványozottabban. Egy GTA5-nél nem okoz gondot, ha nem ismered az előző részeket.
Fully electric lifestyle!
-
Anubris
őstag
-
Asbee
veterán
-
BlackSoft
addikt
Ez a Witcher egy kalap trágya. És most nem a technikai oldalára gondolok, mert attól még lehet valami jó, de ez nem az.
Ebben a játékban minden van, csak mondjuk balance nincs... Easy-n van, de megöl egy légy is. A kúthoz mentem megölni a szellemet, tutorial szerint csináltam ilyen italt, olyan olajat, amolyan marhaságot, erre elment mind az az 5ft-om, amit eddig szereztem a játékban (skyrim szerűen 500 pénz egy darab kenyér is, de ha neked van, akkor 1 pénzért tudod eladni). Majd a szellem életét mire leszedem 20%-al azzal, hogy rádobom a sauron-t is (és közben megettem a lovamat is, hogy vissza healeljem magam, mert ő meg egy ütéssel leszedi fél hp-m, meg mérgez, meg vakít, meg minden fene), random teleportál egyet, azt 2s alatt regenerálja a hp-ját maxra, és ezt játszotta el 4x egymás után. Hát meg apád botját Le kellett vennem arra a nehézségi szinte, ami az easy alatt van, ahol nem sebződsz, vagy valami ilyesmi, és úgy is kínlódás volt megölni a dögöt, majd az egészért lett a végén kb 10 pénzem, amiből ugye nem tudok venni semmit, mert egy üveg víz 100-ba kerül. Grat a játékhoz, ebben is át kell majd konfigolni A-Z-ig mindent, hogy legyen balance, és lehessen játszani vele élvezhetően.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
norb55
őstag
Nagyon jól megy, elvégre szépnem fel van tuningolva gyárilag. Életem legjobb vétele volt , még akkor is ha ráment a gatyám is. Nézem a fórumot, csak nincs sok időm. Itt vagyok veletek.
players111 Legjobb terepjárója. Hummer H1 A mi utcánkba ilyen kellene.
[link] Ez nem BMW[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Tirolba jó idő van.
-
ÁdiBá
veterán
Mennyire bírja egy GTX980 a The Witcher 3 játék?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Megvásároltam én is a játékot, most állok neki letölteni.
4500 ft-ba került GTX kuponnal.ÁdiBá
-
törölt tag
Cyber! Ő a 8. Utas a benzinkutas? [link]
-
cyberkind
félisten
Z97-es Asus lapok mennyire jók? Mivel szarik visszaírni az mPower hirdetésre a user, rendeltem egy Z97 Asus Pro Gamer lapot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Itt elég jó árak és akciók szoktak lenni.
[link]
Tudod váltani a pénznemet,kinek hogy .Itt vettem a Project Cars Digital-t.
Mindenhol 40font volt,itt meg 23.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ÁdiBá
veterán
A witcher 3 hol a legolcsobb online?
Steam 59 eut sokallom erte...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
Nem is az, hogy kevés, csak az a +40%, amivel jobb a GM200 az azért rohadt jól jönne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mekkora kontraszt van, nekem már 25-30°C között kezd sok lenni, remélem lesz itt is lehűlés Győrben! Tirolban be is havazott.
beci43: 1440p kicsit más világ ám... elhiszem, hogy 1080p nem fogja a kártyákat. De ez egyébként sem arról szól, hogy megéri... a konzol az, ami megéri anyagilag, a PC nem, főleg nem a felső kategória.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
Srácok, az Msi z97 mPower-en elég ha csak a 8-as proci csatit bedugom, és kihagyom a mellette lévő 4-est?
Vagy az mire van? -
Anubris
őstag
-
ÁdiBá
veterán
Milyen ez a the witcher 3 érdemes megvásárolni? Valaki probálta már?
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
Az már kiderült hogy a tápom jó, elvileg ma az is kiderül hogy szar-e lap, reményeim szerint igen, és akkor berendelek egy Msi mPower-t, letettem az Asrock-ról, haver lebeszélt róluk, majd máskor.
-
h1mpi
félisten
Én most ki fogom bírni, mert FHD-ra ez a 980 bőven elég. GTA5 90-140 FPS között megy. Az már nem érdekel, ha nincs kifullozva a grafika, főleg, hogy egyes beállítások esetében vagy nagyítóval kell keresni a minőségbeli javulást vagy szemmel láthatóan nincs is...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #29117 üzenetére
Már 118k, eddig tartott a gyereknap
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #29117 üzenetére
4820K 100k máshol... Szóval jó ez
És most látom, hogy ez is 40 pci-e lane? Lehet elviszem, jó lesz egy X79-es lapba, ebből tudok csinálni storage servert 3db pci-e SAS karival
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Pokolian jó deal, most csapjatok le rá! [link]
MOD: Nabammeg, összetévesztettem az 5820K val
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
BlackSoft
addikt
válasz Rasiel #29114 üzenetére
Megoldottam a dolgot, de ami érdekes:
60fps fixen megvan a játékban, mégis random 60-nak, máskor 25-nek sem érezni, annyira laggol a játék, miközben megvan a 60 fps. Nem is stuttering, hanem nem tudom mi, valami nagyon el van benne cseszve.
Az is érdekes, hogy V-Sync off, de 59-60fps-en ugrál, nem megy feljebb, viszont az engine egy rakat kaki, annyira törik a kép, mint ha valami régi játékban lenne 1500fps-em 30hz-es monitoron.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
törölt tag
válasz ScomComputer #29113 üzenetére
Azt hittem gyantáztatni mentél.
-
Rasiel
senior tag
válasz BlackSoft #29110 üzenetére
Használsz Nvidia Inspectort?
Lehet hülyeség, de egy esélyt megérhet, ha kell az SLI. A 352.86-s driverből NV Inspector segítségével próbáld meg kiexportálni a Witcher 3 előre definiált profilját, persze ehhez újra fel kell telepítened ezt a drivert. Utána mehet fel a 350.12-es, ehhez pedig importáld be profilt.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz BlackSoft #29110 üzenetére
Legalább a játék megy SLI-t is ne akarj már megjelenés napján.
Nv adott ki game ready drivert gondolom ez az amit feltettél.
Olvasom a topikját szívnak többen is bugokkal, crashel a játék random meg ilyenek. Kíváncsi leszek rá este megnézem én is ps-en milyen.
Apropó HBM: Az új AMD-n 390 már ez a memória lesz, elsülhet ez a dolog igencsak jól kíváncsi leszek rá mit fog mutatni a leírtak alapján nagyon jó fejlesztésnek tűnik.
(#29112) cyberkind Közeli jövő 390 már azzal jön.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
-
BlackSoft
addikt
Konzolok javára valami:
Witcher 3: Nem az én fajta játékom, de gondoltam adok neki egy esélyt, megvettem ma, gyorsan letöltött, bugot nem nagyon láttam benne. Grafika a korábban látott render képekhez képest 0. De ez még annyira nem baj, egész jó a játék. Egészen míg el nem érek a kocsmába, ahol a csajsziról kell kérdezgetni az ott lévőket. Az utolsó (kopasz, szerzetesnek kinéző faszi) lehetőségnél a párbeszéd közben mindig kifagy a játék, de van hogy annyira, hogy reset kell Újraraktam már drivert, meg mindent, de ez ott kifagy, és vagy kilép, vagy ki kell szenvedni belőle, vagy reset, ha a gép is teljesen lefagy.
-
cyberkind
félisten
válasz Neoteric #29105 üzenetére
Ahhoz képest amit mondtak? Mert az exkluzív címeken kívül itt csak bukás van mint csoda, oké optimalizálni is szarnak rá, de akkor is, az előző gen egy csoda volt évek múlva is, ez meg 1 év után már rettenet nagy hátrányban van, és a játékokról nem is esett azó, ritka szar eddig az egész.
---------
Nv vsync azt kész, nem sok baj van azzal a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Ti se tudnátok San Andreast játszani bugmentesen... 25fpssel bugmentes, ahogy lesz egyre több úgy lesz az egész játék egyre bugosabb.
No Sana No Life
-
Neoteric
addikt
válasz cyberkind #29104 üzenetére
Mihez képest van alultervezve? PS3-hoz képest a PS4 kurva nagy előrelépés hardverileg, a szoftveres része meg sztem idő kérdése, és tuti h lesz javulás az élettartama alatt. 1080p 30fps a célcsoport 95%-nak elég, a maradék kompromisszumra képtelen pc master race egyed miatt meg nem fognak titanX-et belerakni egy $400-os játékdobozba.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest