Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Semmit !
A 3db GTX 780 miatt cseréltem le anno a Z87 GD-65 lapot,mert nem tudott 3-way SLI-t.
Lett 4820K (mert nem érdekelt a 6mag),de raktam alá rendes lapot,hogy ne hisztizzen ha tuningról van szó.
Pedig az enyém is ment 4.5-4.6GHz.
Vmiért érezhetően gyorsabb egy 4790K.Az összes 4790K megy lazán 4.6GHz-en.
Más más fesszel de megy.
Az új Vietnam-i széria elég jól megy tuningban.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
Nálam volt 4820K R4E lapban.
Ezerszer vennék és vettem is újra 4790K procit.
#30395 cyberkind :
Azon kívül,hogy opel a felni jól mutat rajta.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Asbee
veterán
i7 4820k-t lecserélnétek egy z97 + i7 4790k-ra? vagy akár i5-re vagy inkább várjak még egy évet. Bár a forrasztott kupak miatt szeretem ezt az i7-et még ha játékokban azonos órajelen kicsit lassabb is mint 4770k 4790k.
-
nagyúr
Ismeri vki ezt a játékot ?
KholatAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
kovsol
titán
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Létezik hogy 56 fokon hibázik a videókártya?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Anubris
őstag
Nem tudja valaki, Mass Effect 3 N7 deluxe tartalmazza az Omega DLC-t is?
-
kovsol
titán
Ha már moderálás akkor a kedvenc topicom amibe tucat számra vannak az ilyen hsz-k: [link]
Van mit takarítani ott esténként.May the Force be with you!
-
TTomax
félisten
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #30363 üzenetére
Szerintem ő volt: [link]
Cuccok is tök hasonló stílusban volt leírva, itt volt egy troll a gyerek. Ez is ugyanaz a gyerek volt: [link]Keldor_mama és players222 felejthetetlen.
Cybertrone-hoz köthető trollreg amúgy szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #30349 üzenetére
Jó a HBM, csak ezzel az első generációval a 4GB limit a baj. Komolytalan azt gondolni, hogy majd 1080p-re megveszik a Fury-t, 300k-s VGA-t. Elképzelhető, hogy GPU-ban ütős lesz a kártya, de a VRAM miatt nem fog tudni kibontakozni, a magas sávszél miatt pont 2160p-ben kéne mennie nagyon, de oda a 4GB nem lesz elég középtávon se.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
a lovas távozott
Fully electric lifestyle!
-
BlackSoft
addikt
válasz ScomComputer #30356 üzenetére
Holnap, max holnap után
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Cica
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
WaterWawe
őstag
-
h1mpi
félisten
-
WaterWawe
őstag
Ez a HBM is szerintem olyan lesz amilyennek a TTomax szokta nevezni az AMD innovációs fícsöreit.
"Még nem jó... Még mindig nem jó... Már nem jó." -
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #30344 üzenetére
Egy szóval
KOCKA!
-
Balathruin
veterán
válasz ScomComputer #30344 üzenetére
780Ti-vel sehogyan, max. physx kártyaként működne.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok, 980-at újat tudtok valami olcsó boltot?SLI-ben hogy menne a 780Ti-vel?
ÁdiBá-30340: ő Grebber szaktárs az sg.hu-ról, nagy mágus..ott azt hirdette anno:"nem kell nekem nő,mikor van tömérdek játék meg egy f@sza PC-m"
Játékok terén nagyon ott van a csákó....[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #30338 üzenetére
Nem volt más választás,be kellett vállalni hogy a maxwell végleg le ne tarolja a piacot.A Fiji XT valahol a a HBM beta tesztje,majd ha kész lesz viszontlátjuk a pascalban...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
válasz hszilard666 #30339 üzenetére
Az hogy most hova kevés, mihez kevés...
Nyilván aki egy 390/Fury kártyát akar magának vásárolni, nem Medium grafikát nézte ki, hanem High VeryHigh Ultra.
Ha tippelhetnék azt mondanám a 4GB kevés lesz egy olyan vasra.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
válasz hszilard666 #30335 üzenetére
Elnézést én a cuccainál ezt olvastam. "MSI R9 290 4GD5, "
-
törölt tag
Egy biztos az egyedi hűtésű 980 Ti-k brutálisan erősek.
-
TTomax
félisten
válasz Balathruin #30329 üzenetére
Szerintem az vágott chip lesz,alacsonyabb órajelen,meg rögtön aftermarket 3slots hűtésekkel,remélem nem sütik el még egyszer a 7970ref hűtését,mert akkor az nem semmi vga lesz.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz kovsol #30325 üzenetére
Én nem várnék sokat,látszik hogy a Fiji XT üvegre van húzva...No meg az első reves HBMtöl sem várnék sokat...
-
törölt tag
Hejjjj de nagy sz@rban lesz ez a furi [link]
Kis 24/7 oc Boost Clock: 1452~1477MHz[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Balathruin #30319 üzenetére
jaja, tudom, hogy vegig lehet futni rajta, de ugy csak a lenyege veszik el.
plusz olyan 6 eve nem jatszottam mar vele, de kb az osszes bokrot ismertem anno az SoCben.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30319 üzenetére
CoP-ot is nagyon gyorsan kilehet, főleg Pripyattól.
proci985: OL-hoz van Arsenal modom, lehet majd elkezdem, a CoP-ban meg teljesült az öld meg Strelokot küldetés, valamelyik Monolithos megölte
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Balathruin #30317 üzenetére
ajj.
mondjuk a priboi story is ures volt meg foleg bugos (en se tudtam vegigvinni mert eltuntek a cuccok), de a lost alphaban elegge nagy potencial volt. SOCon agyalok, hogy valamikor megint kene tolni, csak annyira sok ido vegigmenni rajta, hogy inkabb mindig hanyagolom.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz monosz #30313 üzenetére
"Az rendben is van,de ha már van egy amd kártyád?"
Ez valtozo, en a sajat igenyeimre szoktam upgradelni. Amikor nem ment a 7850 CF a Far Cry 4el es egy kartyaval meg mar szaggatott beallitasfuggetlenul, akkor jott a GTX970 G1 mert az tunt a legjobb vetelnek. Aztan amikor a GTX970el se ment rendesen akkor vartam ket honapot, hogy addig osszekapjak a drivert, "most ugyis sok a melo" alapon.Tehat NV oldalon is kb igy mukodtem, nekem nem fontos mindent az elso napon tolni. Foleg, hogy utobbi ket evben heti atlag 70 orakat tolok, debugra meg mersekelten vagyok hajlando ha nem a munkahoz kapcsolodik.
TTomax: hu nekem eszakon van a gep es erre is vannak renszarvasok, lehet akkor emiatt voltam elegedett
CJ4567: SoC jo 1.006os patchel, plusz eleg konnyu moddolni (anno en is jatszottam par beallitassal). a lost alphara mondjak, hogy jo, lassan egy eve jelent meg, azota meg csak kiforrott. Az oblivion lost viszont biztosan mukodik, a 2.2 pedig elegge kiforrott.
CS befejezetlen, latszik, hogy az utolso pillanatban vagtak ki belole cuccokat es mar nem igazitottak hozza a designt. a nehezseg pl iszonyatosan hullamzik.
a CoP kiforrott, gyakorlatilag bugmentes, kicsit kevesebb a szabadsag mint az SoCben, viszont cserebe atgondoltabb a designje.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz monosz #30313 üzenetére
A CF mindig is ilyen macerás volt,az sem volt mindegy neki hogy merre fordítottad a géped mert ha észak felé amerre Toronto van akkor jobban ment.
-
monosz
őstag
válasz proci985 #30310 üzenetére
Nálad exrémebb volt az eset,mert három kijelző,de sajnos nekem egyel sem működött a CF.
Használtam hibryd cfx rendszert nv physx társkártyával is,sok variációval,de nem volt az igazi.
Benchekben brutál jó volt,de a gamek-ben katasztrófa.
"valszeg emiatt is lehet az, hogy csomo masnal levo problemat egyszeruen elkerulok."
Az rendben is van,de ha már van egy amd kártyád?
Na ez a baj.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
kovsol
titán
[link]
Ha tényleg csak 30e db -t szállítanak le akkor az semmi. És a kisebb tesó meg elhalasztva?
Pff ha ez igaz, akkor lesz sírás nem kicsit.May the Force be with you!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz monosz #30309 üzenetére
persze
crysis2ot en nagyon keson vettem meg, mert hallottam, hogy nem fut rendesen. azota se toltam vegig, mert tenyleg nem futott rendesen (fun fact: harom kijelzovel sokkal rosszabbul futott ES sokkal rondabb volt, mint a crysis 3). raget evekig vartam, aztan miutan ket ora szivas utan meg mindig nem birtam egy kijelzon sem mukodesre birni inkabb hagytam a fenebe, hogy majd a kov driverrel. ennek olyan ket eve es harom GPU alrendszere volt (volt kozte NV is).
harom kijelzo (es regebben harom kijelzo + CF) miatt jellemzoen tisztaban vagyok azzal, hogy ha valami nem mukodik, akkor nalam katasztrofa lesz. emiatt problemasabb cimeknel jellemzoen kivarok. masik oldalrol meg tenyleg nincs sok idom kikapcsolodni, szoval ha valami nem tokeletes, akkor addig is megyek vissza es tolom massal. valszeg emiatt is lehet az, hogy csomo masnal levo problemat egyszeruen elkerulok.
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz proci985 #30308 üzenetére
Régebben használtam én is amd-s vga-kat,cfx-ben,meg szólóban is,de már akkoriban sem volt meggyőző a supportjuk.2011-ben vátottam zöld-re.Azóta,gyakorlatilag semmi gondom nincs.
A crysis 2-öt anno előrendeltem,és egy-másfél hónapig nemtudtam használni,mert (dupla kép),szellemképes volt a játék.Kb 2 hónap elteltével sikerült olyan drivert kreálniuk,hogy használható volt a game.
Nem (bányászni) szerettem volna,hanem játszani.na arra alkalmatlan volt.
Egy F1-es autó,89-es oktánszámú benzinnel?
Nem vitatkozni akarok,csak egy véleményt,tapasztalatot szerettem volna jelezni.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz monosz #30305 üzenetére
ez erdekes, ilyet utoljara 2008ban lattam.
egyebkent gondolj bele, szerinted direkt szopatjak magukat az AMD rendszeresek? foleg ugy, hogy a debug / workaround / hax altalaban nem tartozik a vilag legmokasabb feladatai koze. tetejeben a ph!n az emberek egy resze ITbol el, ugy meg az ember foleg nem megy haza egy munkanap utan, hogy az esti program a driverrel valo szivas lesz, best day ever!
oke, persze, biztos van egyebkent aki nem valna meg az AMDtol ahogy a tobbi masik gyartonak is vannak rajongoi. sajat szemszogbol csak annyit tudok mondani, hogy a vizezett 290xel a gepben az oldallap lenyitasa es az infrastruktura ismerete nelkul megnem mondanam, hogy nem egy Maxwell van a gepben.
CJ4567: steamen akcioztak. agyalok is, hogy megveszem, csak egyreszt megvan mindharom lemezen, masreszt meg mikor lesz idom tolni?.
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
Ha lehetne élettársi viszony létesíteni a (veresekkel),akkor egy páran (ott) elgondolkodnának.
Míg a halál el nem választ.
Ez a becsípődött fanatizmus,meggyőződés?!Más:A minap pakoltam össze egy I5-ös konfigot a munkatársamnak,amd -s vga-val.Renszer fel,driverek fel,és jött a catalyst (full).No bakker,explorer,fekete képernyő. CC unistall,már jobb volt a helyzet.Egy jó fél óráig kínlódtam a kib@szatos amd driverrel,mire össze tudtam szögelni a rendszert,hogy (viszonylag) normálisan működjön.
Érdekes,a win által kreált driverrel,semmi gond nem volt.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Asbee
veterán
a lovas meg ezzel a hsz-el buktatja le magát, hogy újrareg. [link]
Crytek-et csak a több éve PH-n lévő tagok ismerik, meg a nagy várakozásait.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Nem csak, de az igaz, hogy azokat az újításokat, amiket a Radeon 300-hoz hoznak a HD 7000-ig visszamenőleg minden hardver megkapja. Szóval csak a marketingben lesz úgy eladva, hogy 300-at vegyen a user.
Abu írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest