Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Valaki feltette már a 334.67 Beta drivert ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
BogyóBP #7735 üzenetére
Szó szerint kell érteni hogy kerregő ,zörgő hangot adott ki a két ventilátor. Magának a kártya teljesítményének semmi gondja nem volt. Elindítottam egy játékot, és 5-perc elteltével már kezdte is a zajos eseményt.
Ezért is írtam hogy reméljük a 660-nál ezt a hibát orvosolták. Nem ismerem a 660-as szériájukat . Majdnem többet volt szervizben, mint a gépben.
Ezeket a mondatokat nem bántásként írtam, hanem saját tapasztalatomból. -
kengyel
nagyúr
válasz
BogyóBP #7733 üzenetére
Reméljük a ventilátorokkal csináltak valamit. Nekem Gigabyte GTX 560 OC volt, de kerregett a ventije rendesen terhelés közben. Háromszor garanciáztattam, és utána is folyamatosan játékok közben adta magát. Így eladtam
Innentől eldöntöttem hogy videó kártyában többet Giga nem kell !
Decemberben vettem VGA.t, és az ASUS GeForce® GTX 660 DirectCU OC választottam szerencsére . -
kengyel
nagyúr
válasz
PandaMonium #7578 üzenetére
Pedig hardveres gyorsítás kivéve, nem béta drivert használok a gond megszűnt. Lehet hogy a béta driver is bekavart !
-
kengyel
nagyúr
válasz
marcusa #7565 üzenetére
Szia !
A Chrome-ot használom. Semmi tuning nincs a kártyán ,csak alapon megy. Most hogy feltettem a 331.82 WHQL drivert idáig nem tapasztaltam.
Csináltam egy Valley tesztet ilyen lett az eredmény. Akkor ha szépen lefutott, kizárható a kártya hiba ?
Most így utólag kivettem a hardveres gyorsítást a böngészőből. De érdekes mert BF4 alatt nem csinálja.
-
kengyel
nagyúr
Win 8.1 Pro x64 -rendszerrel van használva mellé a GEFORCE 331.82 DRIVER ami előtte a béta volt fent. Most ezt visszaraktam, jelenleg nem tapasztalom a hibát.
Lefuttatok egy Valley tesztet, és megnézzük azzal mire haladtam. Egyszerűen nem értem nincs egy hetes a kártya.
És köszi a javaslatokat, segítséget.
És még valami, BF4 multiplayer alatt ilyet nem produkál !
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kis gondom a nem egész 1-hetes Asus GTX 660 kártyámmal. Olyanokat csinál hogy piros, kék, és egyéb színek vibrálnak,beugranak a képernyőn egy youtube videó közben. Ezt viszont a játék közben nem tapasztalom. mi lehet ez a hibajelenség ? Nem állandó jelleggel van !
Most például a mobilarena oldalán is csinálta.
Eddig ilyen nem volt, most kezdte el.
Előre is köszi a válaszokat.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Megvettem ma az Asus GTX 660 DC2OC kártyát. Teljesen igazatok volt mindenben, szépen befért a házba ( sok hely nem maradt)
Jelenleg még csak a BF3 multival tudtam tesztelni, de azt teljesen megeszi. A hűtése 64-foknál fentebb nem ment, és hangja az minimális. Teljes alapjáraton meg 33-35-fokos.
Köszönöm mindenki segítségét ,aki ebben a témában és döntésben segített.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Elfelejtettem beleírni hogy jelenleg ez van a gépben. A széllesség miatt nincs gond, inkább a hosszúság ami itt jelen esetben mérvadó az én álláspontomban.
És maga a fentebb linkelt Asus 660-as kártyával ,játékok terén 1080p ben mire számíthatok ? Azért gondolom kicsit "megveri" az 560 kártyát
De a bolti árához képest ,jóval olcsóbban tudnék hozzájutni, és még mellé némi garanciával. Csak ugye sajnos ez nem TI, de legalább nem is az alap.
Még egyszer
(#7534) ST05
Neked is köszönöm a gyors választ. A lényeg itt a kártya hossza egy Gigabyte 560 hoz képest. Széllességre szerencsére van helyem
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy pár kérdésem egy Asus GTX 660 kapcsolatban. Mennyire halk ez a fajta kártya ? És még ami fontos lenne, sokkal nagyobb egy GTX 560-nál ? A helyhiány miatt kérdezném ,rendes ATX házba menne bele. De már az 560 is szűkösen van benne. Most jó árban tudnék hozzájutni, ezért érdekelne a dolog.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest