- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Asszem megvan az év csalódása 2 nálam: STALKER: CS! Valamiért nem tetszik a játék: időnként kidob, MI ostoba, de nagyon és nincs friendly fire! Egyelőre mást nem találtam, de ez lehet elég is lesz egy holnapi uninstallhoz. Pedig van fent patch is, talán a 1,504 vagy melyik. A 4-es a végén tuti! Szóval valaki már végigtolta? Korábban olvastam, hogy próbáltátok páran! Kivele!
A magyar szinkron jobb volt a Warheadben szvsz! -
Gaben01
őstag
Attis!
Tudsz ajánlani/szerezni valami egyszerűbb 775-ös lapot,dobozos c2d-t(e2140),2x1GB 667/800as ramot, minőségi (pl FSP) 350-es tápot,120-160-as sata vinyót és 7900GT/X1950pro szintű vga-t 50K körül?(mielőtt félreértés lenne,nem cigánykodni vagy potyakedvezményt szeretnék,inkább csak egy kis segítséget
).Unokaöcsémnek múlt héten eldurrant a "tápja", és vitte a lapot,vinyót, meg talán a cpu-t,de azt nem tudom letesztelni (s754-es sempron).Neki kellene.
Ha valaki tud esetleg használtan ajánlani pesti vagy szegedi átvétellel azt is megköszönném. -
szacsee
nagyúr
válasz
Laraxior #8689 üzenetére
Kösz!
Ha majd tesztelsz, akor a Vista memóriadiagnosztikát is használd... rém egyszerű cucc és nagyon jó. Felügyeleti eszközöknél találod a Vezérlőpultban Memóriadiagnosztikai eszköz néven. Restartol, de hamar végez viszonylag, prime blend meg marad az északi híd tesztelésére.
Én csak így tudtam tesztelni a 8Gb-ot, de amit fent láttál az is jó megoldás, de 6db 1024Mb-os bőven elég, ha meglesed jobban az ET6-os képet meglátod miért (ET6 ablak mellett/mögött közvetlen). -
Laraxior
titán
8GB memory Power!!
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #8685 üzenetére
akkor erről asszem vmikor lemaradtam(még nem is voltam akkor regelve
)szóval kelly's bicóval nyomod...ennyi erővel vehettél volna egy meridát....vagy caprine-t mondjuk mostanában az utóbbi nagyon felkapott lett....
főleg az ára miatt
ami ahoz képest alacsony...
de szép bicó...de még 20K és veszek érte egy fain kis bmx-et 6065ös aluból... -
Laraxior
titán
nah bazmeg.... 30k a bringám szervize
öngyilkos leszek komolyan...
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #8674 üzenetére
a tapasztalt
én nem élek a chat-es lehetőséggel...kb az első fél évben lemondtam arról hogy értelmes emberekkel egyáltalán értesülni lehetne e egyáltalán...szóval az még 2 könyvtárral ezelőtt volt...
de ez azt jelenti:jó emberismerő vagy
na szóval majd jövőrer akár még én is megyek hambik közé éheznide lehet hogy kissebség is számít alapon fogok polcokat pakolni..attól függ mi jön...
-
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #8667 üzenetére
Szerinted én igy kezdtem? Nem! Iskolába jársz..mit vársz? Egyébként meg egy fillért sem költök a gépre.. csak cserélgetem... az alaplapomért és 2x1GB Diabloért kapok egy másik lapot és egy 8800GTXet.. tehát még maradt egy kit Diablo..az meg pont fedezi a 8GB Kingmax árát
Tehát egy fillérembe se került az egész..és még ott van a processzorom amit szintén el kell hogy adjak... egy Q9550
Tehát fasza hónapot zárok
fizetéskor kaptunk egy kis pluszt is szóval vígan vagyok
Azonfelül amikor én diák voltam..majdnem minden délután a Mekiben döglöttem a hamburgeres zsetyók között.. és úgy tudtam venni egy konfigot... 3500+ AMD, ASUS A8N-SLi,ASUS 6600GT..2x512MB D43 !!! chipes Kingston ram. Mondjuk akkor még nagyon nem értettem a géphezaztán inno 7600GT a következő haviból... rá pár hónapra,mert akkor még nem volt 7es széria... aztán a következő hónapban cseréltem egy ASUSra...már akkor is balfasz vótam
-
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #8647 üzenetére
Figyi ha kiírtad volna hogy minimálkonfig(mondjuk a másik totyikodban a kartonos aztán télleg az
)vagy telepakoltad volna időlegesen te is vmi q nagy ledes szrségekkel tuti meginterjúvoltak volna...de az egyszerűbb néha szebb...a fát mindig jobb megfogni mint a műanyagot..
Lara:Ne opass már...pedig poén....4*2gb?????háát kiváncsi lennék a gép fogyasztására(ja az adatlapodon még a 4*1gb-os díszeleg
)
A veszekedők:Na sztem én felajánlom hogy lara másik fülét is kapjátok be mert idegesítően hosszú hszeket írtatok..
A sörözős dolog:Az érdekes lett volna,.... -
Laraxior
titán
egy kis átalakítás történt a konfigomban
asszem üzemelhetek szerverként is
-
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #8649 üzenetére
#8636, és #8638-ra gondoltál?
A fene se akar összeveszni senkivel se! Te is tudod, számomra a nyugi, meg a béke elég megas prioritást élvező dolgok...
Egyszerő félreértés, és enyhe túlreagálása a dolgnak, ami történt.
BÉKE!Bulitt:
Jézus!
Na ő aztán grafomán pali! De lagalább tudja magáról, és így szeretjük!
-
#8638 és #8638.
Azért ezeken egy kicsit lebiggyedt a szám...
Könyörgök Nektek nehogy összevesszetek már.Annyira jó csapat vagyunk!
-
válasz
bandi210 #8628 üzenetére
Hát, ki is lógott a sorból! Volt ott annyi csicsás-csillogós-villogós csoda, hogy mikor elővettem a kis koszos fadobozt mindenki csak nézett. Én meg csak vigyorogtam mint a birsalma a pöcegödörben!
Megintejúvoltak mindenkit, csak érdekes módon engem felejtettek kiVajh' miért?
-
Elmör
őstag
Amire elolvastam ezt a kis vitát, addigra már nem is értettem min is vitáztok!
Holnap gurulásom lesz Szombathelyre, vitatkoznék azzal, aki kitalálta, hogy már reggel 8-kor kezdődjön a nap! -
válasz
Játékos #8626 üzenetére
Igen így volt, azért hunyászkodtam mert nem akartam a vitába belefolyni, csupán megjegyeztem.
A második felével (is) tökéletesen egyetértek, mert a másik "topicom" a házi gányolós topic. Ott a 8500-ért hirdetett ramjaimat simán odaadtam egy ottani topiclakónak jóval olcsóbban, mert tudom, hogy hová kerül és meg lesz becsülve...
De szerintem ha szépen kérjük Lará-t a froclizás helyett akkor odaadja olcsóbban.
-
pisti88+
senior tag
Emberek itt mindenki mindenki barátja!!! Ez egy nagy család, szeressük egymást nincs helye vitának, legyen béke, és nyugalom!!!
Istenem de szép szavak
-
Laraxior
titán
drágajóistenem... most töltöttem le egy kalandjáték könyvet..régi kedvenceim
Kb. arra hasonlít a két hsz... többet nem olvaok ilyen hosszútkapjátok be... a fülemet
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #8636 üzenetére
Az igen! Jól megmondtad!
Azt nem értem (ahogy egyszer már elmondtam más téma kapcsán), hogy mi a faszért veszel magadra mindent?Mi közöm ahhoz, hogy Te meg Oszi mennyiért üzleteltétek azt a szart? Én most Oszival boltoltam volna!
Az, hogy ti egyszer, a történeted alapján egyébként korrekt áron üzleteltetek a bordákkal, az rendben van. Lehet, sőt valószínű, hogy el is fogják vinni annyiért, amit kér érte, de Oszitól idézek:
"természetesen Nektek egyedi áron számolom"Lehet, hogy bennem van a hiba, de ha én veszek egy használt cuccot, és használom, majd megunom, én nem ragaszkodok legalább ahhoz az árhoz, amit kifizettem érte! Egy borda esetén mondjuk nem sok amortizációról beszélhetünk, de használtam X időn keresztül, nekem megér annyit, ha egy "ismerősnek" adom el, hogy olcsóbban adom neki.
Továbbá nem kértem tőled magyarázatot! Egyáltalán!
Engem arra neveltek a szüleim, illetve inkább az anyám, hogy ha lehet, akkor inkább egy barát, mint egy ellenség!
Ezért én sokmindent elnézek, esetenként elbagatelizálok dolgokat, de általában NEM vagyok hazug, igenis őszinte szoktam lenni! Esetedben is ez a "barátság" inkább onnan ered, hogy "inkább egy barát, mint egy ellenség". Elviselem a gyakran nyers stílust, bár általában igazad van (!) csak a stílus az néha arrébb van a civilizációtól. Nem sértegetlek!!! Ez sajna így van! Ha nem így érzed, akkor mondd nyugodtan!
Visszaolvasva ezt az egész irományodat azt gondolom, hogy egszerűen csak olyan dolgot vettél magadra, amit nem kellett volna.
Az, hogy egyre kevésbé tudod elképzelni, hogy kettőnk között berátság legyen...háááát nem is tudom. Reagáljak? Vagy inkább megvárjam, hogy válaszolj erre a HSZ-ra?És végezetül: számomra igenis fontos a BÉKE! Volt részem elég harcban, sok értelemben véve, és nem szeretem! Nem azért, mert alul szoktam maradni, hanem azért, mert nem. Te igen?
#8637:
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8636 üzenetére
"bár vele is kialakulhatna több, ha közelebb lennénk egymáshoz."
csak semmi homokozás -
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #8626 üzenetére
Miért Oszinak címezted?
Ez igazából nekem szól...
Tudtam én hogy innen "fúj a szél", szóval amit éreztem az irományodban, és Attis is, az benne is volt. De persze azért kikérted magadnak, hogy nem erről van szó, csak annyi hogy neked drága. Akkor ezek szerint mégse a frankót mondtad.
Illetve részben azt mondtad.
De ha már így kiemeled hogy "barátok közt", és pálcát törsz felettem, hogy ez nem baráti ár, megkérdezném tőled hogy te mit tartasz baráti árnak?
Azt azért ne felejtsük el, hogy új ramokról volt szó (2x1GB 1200mhz OCZ Flex1), amit 23k-ért vettem, persze , sem a bordákat. Oszi kért meg hogy adjam el neki, mert ilyet akart. A másik 2x1-re várnom kellett volna 1-1,5 hónapot. Én nem akartam eladni, sem a ramot, sem a bordát. Oszi kért meg hogy adjam el neki a bordát, és ha megjön a másik 2x1, azt is átvenné tőlem. Kérezem én, miért sok egy olyan hűtésért 5k/db, amiért nagy kockázatot vállalok, mert pl. elválhat a chip a nyákról, és akkor 23k-t bukok....azon túl pedig meg lett bontva, tehát a gari is problémás lett volna ami nem mellékesen örökélet gari volt.Mondjuk azt hogy onnantól kezdve nem volt rá gari, és borda se. Vennem kellett rá bordákat, ami a 10k-ból jött le.Találtam használtan 4db jó minőségű bordát 6k-ért egyben. SZÓVAL EZ A 6k LEVONÓDIK A VÉTELÁRBÓL, ami így mindjárt csak 4k.
Marad 4k arra ha gond van a rammal, akkor bukom az ÉLETTARTAM GARANCIÁT, mert a szériaszám se úgy jött le ahogy szerettem volna. Eleve el se kellett volna adnom, mivel látszik hogy nem az a 2-3k volt a szempont, amit "elvileg" nyertem az egész tranzakción(benzinköltségem kb. 1-2k volt amit a "haszonból" fedeztem), Oszi nagyon akarta, és én megoldottam neki, még ha nem is jöttem ki belőle túl jól. Szóval a "régi barátok közt"-ről csak ennyit. Miután Oszinak elpóstáztam a blokkot, nem voltam túl nyugodt a ramokkal kapcsolatban, főleg úgy, ha mégerkezik a másik 2x1 is, azokat a bordákat is eladtam volna Oszinak, mert jelezte hogy mindenképp kellene neki. Végülis amiért eladtam a ramokat (hihetetlen haszonnal, mert a nem eredeti bordával, gari nélkül 13k-ért vitték el) több tényező is közrejátszott. Elsőnek a gari bizonytalansága miatt, aztán ott a 1-1,5 hónapos várakozási idő a másik 2x1-es KIT-re, amit nehezebben is tudtam volna eladni 13K-ért, gari, borda nélkül mint az első 2x1-es KIT-et. A kutyának nem kell nem eredeti bordával gari nélkül OCZ RAM...csak még olcsóbban. Felesleges kockázat, megtartani meg még nagyobb baromság lett volna, mivel ebben az esetben már 46k-t kockáztattam volna, és nem tudtam volna nyugodtan használni a gépemet ezzel a "no gari" tudattal.
Szóval hagyd a faszba ezeket a "igazából semmi értelme a "vitának", meg "BÉKE", szavakat, mert nem fedi a valóságot és nem vagy őszinte. Jelen esetben a vitát TE robbantottad ki a kijelentéseiddel. Az meg hogy szerinted régi barátok között "lehúzós" árat mondtam Oszinak...hmmm. Kevés dolog mérgesít fel, de ezzel most sikerült elérned.Mert ez volt az értelme amit írtál ne is tagadd.
"Igazából nem is értem, miért itt a topikban "kerestelek meg" a kérdéssel, inkább priviben kellett volna, akkor nem bántaná mindenkinek a szemét..."
Igen, priviben kellett volna, aztán ott úgy kevered a szart ahogy akarod, pláne hogy még igazad sincs. Bedobtad a közösbe...elmondhatom, az utóbbi időben nem feltétlen a "jobbik orcádat" mutatod itt a topikban. Amit nem csak én vettem észre. Ha nem vagy jó passzban, nem kell fórumozni, és feleslegesen szart keverni, és olyan dologgal vádolni, és pálcát törni felettem, aminek a körülményeiről fingod sincs (most már van, mert leírtam). Részemről (csak így a közösbe), ezzel a megnyilvánulásoddal, a fórumos barátságunkat kockáztattad, amit az elmúlt időszak alapján sikerült rosszabb "mederbe" sodornod.
"Most meg itt, régi barátok között"
Kevered a szezont a fazonnal. Régi barátok?
Oszival még 1x se találkoztam. Ahogy Pistivel se, és veled se. Attissal találkoztam egyedül személyesen. Bár így láttatlanban nehéz ilyet kijelentenem, de Attissal személyes találkozó alapján a barátság nem lenne kizárt egy idő után.Részemről mindenképp.
Oszival, pedig jó a kapcsolatom, már amennyit ezért tenni tudok 200km távlatból. Ezért se tudtam elsiklani a kijelentéseid felett, mert bár nincs fogalmad mit is jelent a "régi barátság" kifejezés, részemről Oszival ápolom a legjobb kapcsolatot a fórumon, azok közül akikkel nem találkoztam személyesen, de ez nem régi barátság, bár vele is kialakulhatna több, ha közelebb lennénk egymáshoz.
1 dolgot biztosan tudok...részemről, veled kapcsolatban, semmi ilyesmi nem alakulhat ki ezek után, és megmondom őszintén fórumos kapcsolatomat is szeretném takarékra tenni kettőnk között ha egy mód van rá. Miért? Mert olyan dologban kellett magyarázkodnom és érvelnem a háttértörténet bemutatásával, ami úgy gondolom, nem jogos feltételezés, és rossz színben tüntet fel, amit neked köszönhetek."Félreértés ne essék, nem 1-2 ezresen cigánykodok, csak hát na..."
Miért, ha nem a "cigánykodás" a cél akkor mi? Jah...tudom. engem rossz színben feltüntetni. Bassza a csőrödet, hogy te ki lettél röhögve, én meg eladtam a bordát 10k-ért.
Ezért képes voltál feldobni a fórumos régóta tartó jó viszonyunkat. Gratulálok."Akkor egy vadidegennek mennyiért kínálod?"
Vad idegennek az lett volna a válasz hogy "fasz a szádba", mert nem árultam a ramot, és nem volt eladó, mivel 4x1Gb OCZ Flex1 volt a cél, és használni minnél több ideig problémamentesen, attól függetlenül hogy nem vizeztem volna. E helyett Oszi elvitte a 2 bordát, eladtam a 2x1gb ramot, majd hozzátettem pénzt és vettem 35k-ért 4x1gb 1150mhz OCZ Reaper-t. Lehet osztani szorozni, mekkora nagy geci voltam.
-
bandi210
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #8626 üzenetére
abból a ram nem ér 8k-t sem
DDR2nél csak az 1150..1200nek vagy éppen valami márkásabbnak van ára. Még a Crucial is felejtős lett. Team Extreem, OCZből is csak az 1150 vagy az 1200es kitek..illetve a 2x2esek mennek már pénzért. A többi nem lé. Én mondtam neked vidd el ezt az OCZ-t... és akkor még a blokkot sem kellett volna levennem róla.. és olcsóbban is megkaptad volna
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #8624 üzenetére
Sztem azért kért elnézést, mert gyakorlatilag "semmi köze" a témához, ami kettőnk között zajlik....(legmélyrehajlóbb tisztelettel persze!
)
Igazából nem is értem, miért itt a topikban "kerestelek meg" a kérdéssel, inkább priviben kellett volna, akkor nem bántaná mindenkinek a szemét...
Egyénként pár hete, mikor 18k-t adtam egy ilyen OCZ párosért, akkor azt mondta mindenki, hogy ha-ha-ha, magas az ár. Pár hónapos, kisker geris ramról van szó, valami 27k van a számlájan. Most meg itt, régi barátok között teljesen korrekt ár a 10k a bontott blokkért?Akkor egy vadidegennek mennyiért kínálod?
Félreértés ne essék, nem 1-2 ezresen cigánykodok, csak hát na...
Mindegy, igazából semmi értelme a "vitának".
BÉKE! -
pisti88+
senior tag
Kinek ez éri meg kinek az, mondjuk ha nincs mire tenni felesleges megvenni, még 1k-ért is
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #8616 üzenetére
Azt szeretném kérdezni Tőled, hogy mit gondolsz, szerinted tisztában vagyok a "vizes" cuccok árával?
Sztem igen!
Oda irtam, hogy most nekem ez drága, mert nincs is mire tenni. Azért meg, hogy ott álljon a polcon....hááát, annyira nem megy nekem jól sajna.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest