- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi210
aktív tag
válasz
ngabor2 #11406 üzenetére
Halottam egy joo viccet töritanár mesélte ma
Elmondhatom?erősen aktuálpolitikai
Szerk:
A mai kandó7-i események
Váááhááá
Megnyertem az első Nagy Purinnyóháborút!!!
2009.02.18--->14:15-15:30 ig!!!
És 1:10:7-es idővel a számítógépes játék címen futó programot is!!!
Ami cseles volt mert kiderült hogy kalandjáték lesz..illetve "mászkálós.." hát oké..
Aztán helyben mondták meg hogy hát ja ez mászkálós..egy régi gépházat telenyomtak habarccsal ami 12Kg-ot tett így ki
Ezután időre elindulsz a 3.ról és lefutsz a lépcsőkön meg a folyósón a földszinti lépcsőfordulóig miközben minden emeleten vagy meg kellett kerülni valamit párszor vagy egyszer és aztán még egyszer hátrafelé megkerülnimindezt oda vissza
és megnyertem
-
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #11330 üzenetére
XD
A headshot legyen veled! -
bandi210
aktív tag
válasz
TazLeacher #11280 üzenetére
hehe most meg újonnan 17Kértakarták adni a boltban
húú de kiröhögtem őket
megnéztem..háát online is 14-15K körül mozog..szóval mindenképp..csak gondoltam azért bekérdezek -
bandi210
aktív tag
válasz
Cyberpunk #11277 üzenetére
télleg:d
ja sztetek megéri ez?
Gigabyte p31 ds3l
szerk:csak összejött -
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #11265 üzenetére
hoppá!most láttam meg hirtelen..lesd meg
kari..ddr3 -
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #11229 üzenetére
méég sokkoló..bekötöd a kettőhúszat(szigórúan a szomszéd vezetékéből)és aztán megcsapatod...neked ingyen van..nem a te áramod..ja és én mobndtam hogy sokkoló képek:S
ja ezt a konfigot én is elfogadnámilletve hát én is eladnám rögtön és összeraknék egy szép kis alap game konfigot
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #11215 üzenetére
mu-s ismiktől..fórumon egyik csávesz feltette miért veri mindenki az emo-sokat(szerény személyem is.
)
erős idegzetűeknek!!!
Erős idegzetűeknek!
Az okozott lelki és szellemi megrázkódtatásért felelősséget nem vállalok!
Ennyit az emo-sokról...
Szerintem inkább a nyakát vágta volna el..na mindegy inkább offba teszem..mondjuk úgyis leszedi valamelyik modi... -
bandi210
aktív tag
válasz
bandi210 #11208 üzenetére
figyi
ezen berostam!!
Eladónagyi
na akkorát röhögtem.. -
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #11157 üzenetére
..nekem nem
csak egy kis xar..de majd a new géphezha valaha kész lesz:S
kéne 16K az alaplaphoz -
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #11066 üzenetére
hehe én hívtam 3 haverom(volt sulimból) és aztán a 9ediken volt egy kis piff puff..de azóta jelentősen kevesebb lett a rongálás..már lehet zárni az ajtót meg csak 6óránként kell felmenni és elküldeni az egész 12tagú lakócsaládot hogy k.aszottul idegesítő hajnali 3kor felmenni hogy nem lehet tőlük aludni mert a lépcsőházban verekednek..meg részegen virulnak..de azért mostanában már nem annyira izgágák mert a rendőrök legutóbb elvittek egyet-kettőt..
szerk:bocs..
no komet.. -
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #10981 üzenetére
háát..baki..bezzeg ha nem lennél (vagy ki tudja..)lusta akk kiírtad volna dvd-re elsuvasztottad volna és nem is emléxel rá
na de komoly..ha kiírtadvolna dvdrer akk nem lenne gondod..a HD filmeket is..
de ez szvsz
(szerk:hehe én 3tól fennlette3m volna..csak hát a könyvtár szombaton 8kor nyit:S és délbern záár:SSSSSSSS) -
-
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #10922 üzenetére
...húú van ilyen osztálytársam..csak egy két verés után(szigorúan sulin kívűl és télleg meg kellett mert azért ne anyázzon már másoknak ha már nincs..:S
)ű
na szóval e3gyí kjét verés után halkabb lett..itt sajna (vagy néha lehet hogy szerencsére)nem lehet ezt megtenni..mondjuk akk hamarosan lehetne nyitni egy PH!-s fórumtársaink a szegedi csillagban című totyikot -
bandi210
aktív tag
jéé ezt most vettem észre..
ja hát nekem is..ellopták haverom pda-játr..elmentem vele feljelenteni a "kissebségi" elkövetőt..
na erre mondja a rewndőr bő 2,5 óra várakozása után hogy oké..megcsinálták a dolgot mostmár nemsok idő és meg léehet tenni a feljelentést ne menjünk még el..
erre újabb fél óra után behív bemegyünk..full új gép..laptop meg minden de annyira te le volt nyomva cuccokkal(hűülye kis szr progikkal)hogy majdnem sírvafakadtam..meg se tudtuk tenni a ferljelentést végül mert összeomolott vmi rendszer..mondom szép..akkor inkább hagytuk a rákba..haverom meg azóta megtette inkább a megyein..ott csak 3 órát kellett várnia de legalább meg tudta tenni a feljelentést..szomorú hogy hogy áll a nagy pénzekből megvett informatikai állomány..elszemetelik..amennyit ezek költenek ilyen ratyi gépekre abból itt a ph!-n egy értelmes ember összedob egy csúcskonfigot... -
bandi210
aktív tag
anélkül nincs élet
ja a csatis megoldás:vegyé tesznyó egeret és vágd le arról..megnéztem egy tesznyósat...annak is ilyen csatija van..
szerk:ja most olvasom hogy kill elmondta ugyanezt
áá ez naon komi!XDXD
ez a mod egy szadista dolog..szegény vkari:S
a gta4 7K..írta
ja hát ha ezt a gépet nekem akk egy FÉM húszasnem akármilyen!!fém!!szóval gondold át
-
bandi210
aktív tag
tess muonline-os emberkék kedves ötletei:
Piros csíkos cinkcsészében cukros csirkecomb.
Az ibafai papnak fapipája van, tehát az ibafai papi pipa papi fapipa.
Töredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétek.
Moszkvics-slusszkulcs: luxus szükséglet.
A szecsuáni síncsiszoló sínt csiszol Szecsuánban.
Jóéjt -
bandi210
aktív tag
válasz
Zsozsooooo #10399 üzenetére
...jaja a hozzáértőknek igazuk van..
a mondásban lehet vmi..na mindegy -
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #9920 üzenetére
ez még mindig kínai...na majd ha meglesz a lapom...de gondolom az érintettek tudják miről van szoo
jaja tiszta önvédelmi..csak ha vki fejbevág vele inkább megtartomja lécci nagyobb képet nem tudnál gyakni??halálra közelíthetőtXD?
beo:jaja ha kell én szegénnyé teszlek...mondjak számlaszámot?vagy add meg a pin-edet a kártyádhoz és add át
tuti jön a szegénység...XD
háát lácciik naon elintéztétek -
bandi210
aktív tag
Megint THX
ja lara...asszem félreértettelek...na de nemtom mennyibe fájna az a bizonyos 8600...de ha olcsóságos...tehát megéri akk lehet az lesz...de én konkrétan az atira gondoltam..hogy végső esetben az lesz...ha tényleg nem tudok megszerezni egy alkalmas nvidiát...de inkább nem is tákolom addig össze a gépet amíg nem szerzek egy normális videókarit...mondjuk még mindig problémáim vannak a téli árakkal...na mindegy legalább gyűjtögethetek AZ alaplapra
ja télleg sztetek alkalmas nekem a gigabyte p35ds3 vagy inkább nincs értelme az intel 2180hoz ilyen lapot venni hanem maradjak az olcsóbb p31esnél? -
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #9854 üzenetére
THX...de akk az csak februárban lesz...ha még lesz...de az joo kérdés...
ja nekem is először atit akartak mondani...erre mikor közöltem hoy kösz de "popsitörlőm" is jobb annál akk már ajánlotak egy barátibb nvidiát
ja kill áll méhg az ajánlat...probléma az a +1hónap...vagy elkelt már?...sztem megnézem...tán van hozzá link..vagy volt hozzá
na az a crysis...az csalogató 2K-ért...de menyi lenne a szállítási:? -
bandi210
aktív tag
nagyon sokat írtok..
ja lara grat az eredményhez...de akk most ez is szakmaibb totyik lesz?:S -
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #9586 üzenetére
nekem az ár volt szimpatikus...12K....éppen max annyit költenék rá..vagy 14K...max..
-
bandi210
aktív tag
Szerintetek ez milyen vétel?[link]
-
bandi210
aktív tag
-
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #9433 üzenetére
neszóóójááábe!!!!
beo:jaja a dvd-t élezni!!!!!!előőőre!!!vesszenek a fejekP
gaben:viszont!
kill:ráokádtak??...egyébként joo ötlet lehet a ronygyra önteni...nem a monitorra magára...hígító
P
énisisisisisisisisis jáccok ezzel!!!!
lara:kicsit megberheltem a házat amit tőled vettem...lecsiszoltam azt a bizgét ami körülveszi a turbinát...mostmár full fehér...és nem ezüstha majd lesz moooney-m akk lesz itt venticsere is
jaja amit eddig filmben látam embert ott gow-ozott mindenki
na nesztek asszem enyit írtatok -
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #9431 üzenetére
jaja és répákkal veri agyon az embereket meg karalábéval lövi szét őket
P
(szerk:upsz azok nem is gyümik)
-
bandi210
aktív tag
Ja akk most én kérdezek egy szépet
a vajh miért nem enged csatlakozni egy nem titkosított hálózatra wifin?
(ha kell képet lőhetek a helyzetről..)
Vki ötlet? -
bandi210
aktív tag
ja bocsesz akk mégis tudok vmit!!!
tess:Dac áramkör...gugli hatalma -
bandi210
aktív tag
válasz
Gaben01 #9361 üzenetére
ok tanács megfogadva..ill megjegyezve
lara:géptemető-gondnok..illetve számtech szadooo
beo-nak...ő már heggesztőszemcsiben üzemel
háát kill...ja de a teló is meghaltz a nagy berhelés közepette...elszakadt a flip-en átmenő kijelző kábel...kéne venni egy kijelzőt vagy egy alaplaphibás telót és megszerkeszteni...de nem akarom már megcsinálni..annyira fel van már tolva az a teló hogy már inkább egy w610i-t veszek...SE-t
viszont kicsit lassú volt a v360...mondjuk már rég végignyomtam a gombokat..erre kb 3 mp volt mire elkezdte elmenteni..
jaja reinstall nem lesz már...max az új gépet feltolom oszt asztalra viszta!!
colorsit:fel van tüöntetve mint veszélyes táp..használható:kerítések védelmére...ott nem baj ha szökik az áram
inkább add el egy lúúzernek...ja bocsesz egy hozzá nem vértőnek..egyik ismerősöm már átvágott pár palit..na aztán az ő fejét is átvágták...egy joo kis viperával:S
na de sztem egy alap irodai géphez eladhatod...
szerk:jéé most vettem észre hogy kill ugyanezt írtaupsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Medence topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest