Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi210
aktív tag
belépek én is...na nem mintha sokat tennék....(fx5500 256mb agp)na mijen az élet?
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz KillHates #7627 üzenetére
aha...nem is volt eddig soha baj vele...(mondjuk még fél éves sincs...)de sztem nekem jó az csak majd veszek memóriát mert így nem tudom feltolni a maxi 256megáig...mert kevés neki az 512-es ram...de az új alaplapomhoz biztos jó lesz...
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz DonMedve #7717 üzenetére
gyóóóóóó hát ez komoly....ilyen szadistán kinyírni...hát igen mondjukj én is elfogadtam volna ha megdobsz vele...de ha újat adnak gariért...hát akkor az komoly...
-
bandi210
aktív tag
valaki nem tud valamit milyen a digis net?azt mondják hogy gyors...
-
bandi210
aktív tag
válasz KillHates #7821 üzenetére
figyi most komolyan ez milyen adatokkal lesz majd forgalmban?5 vagy 10 giga?
na meg gondolom a ház is új lesz hozzá...
télleg ez gyári fotó vagy csak valahonnan leszedted?(mert meg lehet csinálni photoshoppal....)szóval lehet hogy nem igazi kivéve ha gyári...szóval az atisoknak már nem kell többet a 2 slotos meg többiéártyán gondolkodniuk hanem egyszerűenmegveszik ezt...)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Motion_Blur #7842 üzenetére
XD jaja van benne valami....
-
bandi210
aktív tag
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #7850 üzenetére
figyi (komolyan mindjárt én is elmegyek cukrásznak......)ez jó kis hobby csak bírni kell a tárcának...én most tárca nélküli berhelő vagyok...(magyarul money nulla és családban vagyok és tanulok..)na majd jövőre ha majd már lehet diákmunkázni akkor majd gyúrok rá...)
[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
szevasztok....kértem hogy leendő laőpomba mondjanak nekem procit 10K körül...ezt mondták:használtan kapsz már annyiért egy E2180-ast is
csatlakozok sNORh-hoz, 10-11Kért garis e2180
na kérdem én hogy sztetek megérné e nekem használtan venni ezeket vagy lehet hogy szét vannak hajtva?By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz KillHates #7896 üzenetére
(ez lenne az első netes vásárlásomXD)nos nem nagyon bízom az ilyen dolgokban..szóval inkább valami személyes tali vagy valami ilyesmi...meg ki tudja mennyire hajtották szét....vagy valami....(kissé paranoiás vagyokXD)ja meg még keresek(a nemsokára bekötendő otthoni netemhez)egy pci-s tán beépíthető modemnek mondják na mindegy szóval azt az izét ahova a netkábelt bedugnám...(na ennek a nevét nem toom egyedüólXD)
-
bandi210
aktív tag
válasz KillHates #7914 üzenetére
na ez aztán szó szerint hordozható gépXD
(de ki tudja hogy egy cucc mennyire van széthajtva...ja meg lara:ha mondjuk tőled venném akkor bíznék benned mert látom hogy miket csinálsz...meg hogy elégedettek az emberek és nem ész nélkül tolsz fel mindent hogy vagy öszejön vagy nem...)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #7925 üzenetére
figyi indok megvan:valaki jégtortát kértXD
végülis ha valaki nem izul azon hogy bármikor tönkremehet bármi akkor valószínüleg vagy megtörténik de akkor totál behal vagy semmi és minden joo...
na aki aggódik az meg általában vagy nagyon lassan vagy semmi...(na jó a kettő kb ugyanaz)de ha valaki tudja hogyha tönkremegy nem baj megvesz egy máikat akkor hmarabb elqrja...én meg tudom hogy nem játszhatok mert csak egyet tudok venni...ha melléfogok akkor nincs megint esély csak 2-3év múlva....By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
jaja....nekem sincsenek erre alkalmas illetve eszközökkel meg forrásokkal rendelkező ismerőseim...pedig de yoo lenne....ja az osztályomban is a csáveszekl (pl aki nagyra van a gépével hogy milyen király meg minden)azt se tudja hogy milye4n tápja van a gépnek csak hogy 500attos...fura előző héten még 350wattot mondott...há igen biztos folyton cserél...ja meg hogy 6 gigás procija van...mert két magos és kétszer 3 gigahertzes...hát mondom a legtöbb cumó csak a felét használja ki...na de ha valakinek csak úgy a szülei mindegyike mercivel jár....csak úgy...hát akkor már nézek...érdekes...
-
bandi210
aktív tag
jaja....nekem sincsenek erre alkalmas illetve eszközökkel meg forrásokkal rendelkező ismerőseim...pedig de yoo lenne....ja az osztályomban is a csáveszekl (pl aki nagyra van a gépével hogy milyen király meg minden)azt se tudja hogy milye4n tápja van a gépnek csak hogy 500attos...fura előző héten még 350wattot mondott...há igen biztos folyton cserél...ja meg hogy 6 gigás procija van...mert két magos és kétszer 3 gigahertzes...hát mondom a legtöbb cumó csak a felét használja ki...na de ha valakinek csak úgy a szülei mindegyike mercivel jár....csak úgy...hát akkor már nézek...érdekes...
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #7934 üzenetére
XD én is megismerkednék egy ilyen ismerőssel...és én is örülnék egy kelly's bicónak...jelenleg nincs bicóm mert költözéskor kidobtam a régit ami egy tesznyós bájk volt...de már kissé menthetetlenül szétgyaktam...volt egy kis föld-dombos kialakított pálya a sínektől nem messze a martintelepen és szétugráltam......
ja hát én 50Kért már veszek a temetőnél a bombastikban egy jó kis aluvázas bmx-et de ha kll van olyan vlt osztlytársam ki ismer olyan embereket hogy szereznek...."használt"bicót...jóárasítva...de ez nem épp publikus...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #7937 üzenetére
...komoly...most a gépről beszélsz???7 számjegyű???a neemááár!!!!
hát azért ez erős...(ja a montit meg ha llopták akkor megnézhetnéd a bikemagon a fórumon a lopott bicóknál mert ott igen ngy szervezkedés van mert már mindenki figyel és ha feldobod akkor hogy elopták lehet hogy 3ezerért vissza tudtad volna vásárolni a tolvajtól..rendben hogy ez se igazságos de mondjuk ha egy másfél millás dh gépet 3ezerért megásárolsz akkor már érzed hogy megérte...ja és nem véletlenül a montit lopták el...azzal a legkönnyebb meglépni mert abból van a legtöbb...mondjuk egy menő országutival nem annyira könnyű meglépni...)(ja meg hog lopták el?)ja és ha a gépedet a kreszes jogsi árából veted illetve kezdted berhelni megértem...a kreszt időnként rá kell fizetni meg minden...mondjuk egy kocsi fenntartása se olcsó...de most végülis kb mennyit dob a villanyszámládon az hogy van a gép?(illetve kb a fele vagy több lenne nlküle?)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #7939 üzenetére
ja hát akkor te nagyon ott vagy....én meg itt 10K-ban gondolkodom...darabonként illetve úgymobd részenként....hját igen...ehhez pééz is kell...szóval ha lehet akkor majd el kell menni diákmelózni...
-
bandi210
aktív tag
válasz Kasza08 #7943 üzenetére
az aláírás komoly...XDXDXD
ja és figyi lara:hidd el nekem nem olyan vicces dolog hogy gyengébb géped van és még overclockolni se lehet....
Ja meg hát azért más közeg volt mert akkoriban nem kellett nagyon joo vagy legalább joo gép ahhoz hogy egyáltalán értelmes embernek nézzenek.....mert ha valakinek pici szülei megveszik mindenből a legjobbat mert telik rá de azt se tudja mi van benne az kicsit idegesítő...és ilyen emberekből lesz informatikus akik már 9ben a wordben nem tudják normálisan kezelni a (tanártó idézek ő mondja ígyXD)a tabúúúúúúúúlátorokat....szóval az ilyen dolgoktól mikor elmondja hogy mjilyen jó gépe van meg minden hogy húzzak a pííbe aztán leoltom fél perc alatt...és akkor még ő a nagy ember hogy minek tudnia ilyeneket......na mindegy úgy sincs semmi értelme annak hogy leírom ide mert attól megváltozni nem fog...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
(volt már hogy kitiltottak az egyik profilom pont emiatt a bikemag fórumról mert nem offnak jelöltem az offot szóval csak óvatoskodtam.....megoldás neked:jó sok lézeres szemműtétXD)
ja és ha valakinek 1680ban fut a játék akkor nézek mint egy ufora...XDBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
ja hát ha úgy van adhatod 100asokban is és euróban......
ja meg a hufot is elfogadom de jó nekem a kuvaiti dollár is akár....
(ja és lara hol tudom nézni hogy milyen rangok vannak meg hogy mi kell hozzá?)[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
válasz Játékos #8004 üzenetére
pill lgondfolkodom........pontosan......na akkor az...dinár....
ja hát 500 m.......de én meg a szentpéteri kapuban netezek egy könyvtárból...XD majd később lesz elvileg bekötve hozzánk a net(vagy majd ha megépítem magamnak a másik gépet de az sok idő...)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Játékos #8012 üzenetére
XD az kira......télleg nálad milyen net van?(csak kérdem mert nálunk ugye majd a diis lesz de most azt mondják hogy lehet hogy ha sokan használnák majd akkor az is be fog fagyni...meg belassulni...)(ja nekeed sincs egy pár szponzorálható felesleges de hasznosítható cuccod?)(látom minden zsebedben az vanXD)
[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #8015 üzenetére
figyi hol is laksz???(majd valamikor besétálok valami erős feszítő eszközzel és eltűnik a géped....)mondjuk lehet hogy feltűnne valakinek hogy megy a számla az émásztól csak úgy 50 oldalasanXD
(ja és teljes kép nincs?)(amin rajta van az egész gép meg minden...)[ Szerkesztve ]
-
-
bandi210
aktív tag
válasz bandi210 #8021 üzenetére
oké...látszik hogy mit csinálok..illetve hogy átültem egy rosszabb géphez...na de hogy50 másodpercet csúszottttt!!!!!!!!!
ja hát igen én is szeretném ha ilyen "káosz" lenne a szobámban...igen....egy alaplap vagy valami hasonlóan értékes tárgy doboza csak úgy figyelgetne a szoba közepén......tudod lara mindjárt itt a karácsony....és hát......pont ilyen gépet akartamXDXDXD...nincs egy kis adni jobb mint kapni hanghttp://prohardver.hu/dl/s/d1.gif
hangulatod???
(ja és ez ha jól gondolom nem épp szakmai topic....)[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #8020 üzenetére
ja pill....megnéztem közelebbről azt a képet...ha nem vagyok nagyon hülye akkor felteszek most egy kissé lehet hogy hülye kérdést:nem hiányzik arról a ramról valami?
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #8026 üzenetére
jaja láttam hogy kedvenckedős lettél...XD na majd ha jómunkásember leszel akkor majd írj ki valamitXD
na de az oc ramokat mennyiért adtad?
(ja és milyen gépről netezel ha most gépet szerelsz?)[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
válasz Játékos #8035 üzenetére
XD.....hát igen a kifli is egy ferde hajlamú zsömleXD
na látom elvagytok....miért mindenhol válaszol neked?akkor kérdezzél olyat amit nem tud......mondjuk azt amit tettél..XDBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NBA és kosárlabda topic
- OTP Bank topic
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest