- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #9595 üzenetére
A 9800GT-t szerintem nem is HD felbontásra tervezték, viszont 1280X1024-ben gondolom nem is olyan rossz.
A GTX285 az is 2GPU-s?
-
Beowulf_78
addikt
Az is lehet hogyha nagyon bejön holnap a GTX 285 akkor megtartom, és várok még a 295 beszerzésével.
-
Beowulf_78
addikt
9800 GT medium-on se igazi 1920x1200-ban Crysis Wars-ban.
Félelmetes mennyivel gyengébb mint a 260 GTX...
-
bandi210
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #9586 üzenetére
nekem az ár volt szimpatikus...12K....éppen max annyit költenék rá..vagy 14K...max..
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #9586 üzenetére
Végülis egy kategória
-
Játékos
addikt
Boldog szülinapot az Attiláknak!
Másrészt ne aggódj, ha nyűgös anya, a gondok csak ez után jönnek! -
bandi210
aktív tag
Szerintetek ez milyen vétel?[link]
-
válasz
Beowulf_78 #9579 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen! Nem lesz buli, mert anya mindennapos. Egyébként sem tudok inni a rohadt alkohol érzékenységen miatt.
Azért ne feledd, hogy az nVidiával gondtalanabb az élet, a CCC képes nagyon megkeseríteni az életünket. 82-ért nagyon jó vétel a 4870X2-es!
Szerintem 100 ezer alatt nem fogsz kapni 295GTX-et! Sőt, inkább 120 lesz az ára.
-
Beowulf_78
addikt
Sapphire.
Én úgy kalkulálok, hogy 95-100k környékén megkapom a GTX295-öt. Persze nem nagytételben, hanem 1db-ot saját részre. A gond az, fogalmam sincs hogy mikor. Ha a héten, akkor mindenképp megvárnám, de 3 hetet nem szeretnék várni rá. A radeon pedig 15-17k-val lenne olcsóbb, viszont csak 10% gyengébb.
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #9579 üzenetére
Neked már van tapasztalatod X2 ügyben, így 82K-ért tuti megéri ha elgondolkoztál rajta.
Nekem nem szimpi, de vételnek jó. Melyik márka? -
Beowulf_78
addikt
válasz
KillHates #9578 üzenetére
Isten éltesse a Mester Urat! Buli lesz? Vagy csak szép csendesen letekered a whisky-s kupakot?
Tettem egy ajánlatot a 4870 X2-re...82k-ért elviszem. egyenlőre még gondolkodóba van a tulaja. Ennyit viszont megér, még ha ki is jön a 295 akkor is.
10% a különbség...ezen a szinten az nem sok. Mondhatni észrevehetetlen még full HD-ben is! Csak is a benchmarkok és a fraps mutatják ki. Az meg engem nem nagyon érdekel.
82k-ért jó vétel lenne nem? -
válasz
DonMedve #9572 üzenetére
Nagyon szépen köszönjük!!!
Az Engadget-en találtam! Áprilisban lesz kapható az alábbi árakon:
"Flush with the success of its G13 gameboard, Logitech is now creating a whole series of peripherals that will all work together to celebrate the seventh letter of the alphabet. The G-series line includes a new $199 G19 keyboard, offering a 320 x 240 color LCD mounted on top and 12 "G-keys" that can have up to three macros assigned to each. Next up is the $129 G35, a 7.1 surround-sound headset with integrated "voice-morphing" options for those who'd rather sound like a space squirrel than domestic gamer. Finally, there's a new flavor of the G9 mouse, dubbed the G9x, which loses the photo-overlay in favor of a maximum DPI of 5000 -- that's a whole 1800 more than before! Those extra dots will set you back $99 when the G9x releases in April, while the keyboard and headset should come about a month earlier." -
-
Na ettől a szettől fostam le a bokámat!
-
A lájtszrájbot a CDíró csinálja a lézerével, a LabelPrint-et a nyomtató egy kör alakú papírra vagy speckó CDre nyomtatófejjel. Volt még egy LabelFlash nevezetű szabvány is, ami ugyanúgy működik mint a LightSribe, csak az egyiket a Toshiba vagy az LG találta ki a másikat a Sony-NEC nyomta. Ami a lényeg volt, hogy az egyikkel a másik médiájára nem lehetett "nyomtatni"
-
Ajóbüdöskurvaéletbe!
Nem hiszem el, hogy az embert egy-két kockamajom basztatja a saját topicjában és miután kulturáltan értésükre adtam, hogy én így fórumozok, erre egy moderátort uszítottak rám.
Idézet a moderátornak írott levelemből:
"Ezt nem hiszem el!Bemószerolt valamelyik túlbuzgó népművészeti agyagedény!
Az aztán nagyon korrekt dolog, hogy van egy-két okostóni fórumozó aki néha-néha benéz a topicba, aztán dünnyög, hogy sokat kell tekernie a görgőt. Majd mikor megmondjuk neki teljesen kulturáltan, hogy ez van, akkor meg másnap feltűnik egy másik, -szintén soha sem látott arc- és anélkül, hogy akár egy hozzászólást is megnézne, csupán az avatarokat nézi át, ugyanazt a kört megfutja.
Nagyon becsülöm a moderátorok munkáit segítő fórumozókat és is sok tanáccsal látom el az újoncokat, ha flame-el valaki akkor jelzem neki, hogy nem lesz jó vége. Ha warezolnak akkor azonnal figyelmeztetem őket. De a fórumozási szokásaikba, a vulgalitásukba, a stílusukba sohasem szólok bele. Legfeljebb az adott topic majd "kidolgozza" őket, mert mint minden topic-nak van saját törzstagságuk.
Nem a Te munkádat akarom ezzel minősíteni, csak a többi topictársamnak adom tudtára a véleményemet erről. Lehet, hogy majd megkérlek Téged vagy valaki moderátor kollégádat, hogy módosíthassam a topic indító hozzászólásomat amiben minden felénk látogatót figyelmeztethetek, a szószátyárságomraEgyébként a úgy érzem a topic-ot eléggé viszem a vállamon; minden 1000-ik hozzászólónak ajándékot küldök, minden felmerülő problémára igyekszek objektív és hasznos tanácsot adni, több topiclakónak adtam már kölcsön szerszámokat, és így tovább... Szeretném ha ez a topic is öregbítené a PH színvonalas fórumát és sok jó tanáccsal látná el az erre látogatókat, még ha egy kicsit munkásabb is valamit kikeresni. Bár sohasem fordult még elő, hogy valakit aki kérdéssel-kéréssel keresett volna meg minket elhajtottuk volna azzal, hogy olvassa végig a sok ezer hozzászólást.
További jó munkát és gondtalan moderálást kívánok Neked!"
-
-
bandi210
aktív tag
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #9547 üzenetére
A szomorú az, amikor ennél sokkal egyszerűbb dolgokat nem tudok megcsinálni!
Vettem az ősrégi gépünkbe egy Fire-Wire karit, hogy a Dv kamerát összekössem a géppel és állandóan ledobja (5-10 perc után). Lehet azért, mert csak 256MB ram van benne? Vagy mi kevés neki? 1,8GHz Sempron, FX5200 (128MB) a vinyón bőven volt hely. Azt hittem a kamera a rossz, de áthoztam hozzám és simán felment 2 óra videófelvétel!Attis te megpróbáltad, szerintem mindent megtettél! Lehet az ügyfél akart sokat?
A sony lcd tv-t ha nem kezelte az lehet azért van, mert nem "ismeri" azt a felbontást? -
válasz
Beowulf_78 #9548 üzenetére
Szerintem is valami ilyesmi lesz a magyarázat.
De én arra is gyanaxom, hogy az Intel eléggé kiesett a HD-s piacból, mert az X3100-as egy fos volt és nem tudott lejátszani még egy 720-as filmet sem. Aztán kijött az X4500 és ahhoz írtak rendes drivert, referencia HDMI kimenetet kapott. Igaz, hogy kell alá egy legalább 2 GHz-es proci de szépen viszi a H.264-es filmeket is. -
válasz
Beowulf_78 #9546 üzenetére
Hála a jó Istennek! A CCC egy gyalázat. Most telepítettem egy 3850-es kártyát egy ügyfelemnek, a kritérium az volt, hogy az egyik DVI-VGA átalakítón keresztül menjen az analóg 17-es TFT-je, a másik DVI-HDMI-n ki-be lehessen kapcsolni az 1388x768-as SONY LCD TV-jét. Vagy nem kezelte natív felbontásban a SONY-t, vagy ha igen akkor lekapcsolta a sima TFT-t, ha 1280-ban ment az LCD TV akkor meg nem ment át a hang a HDMI-n. Kb 6 órát szívtam vele (amit persze nem fizettek ki) aztán felálltam és otthagytam a pics@ba az egészet. Kb 12 segédprogramot installáltam fel és nem lehetett megcsinálni. De a ForceWare is egy kalap sz@r mert itthon sem tudtam összehozni a 9800GTX-el az én TV-met sehogy, mert a hang nem akart működni. Aztán rájöttem, hogy a 9800 még nem tudta átküldeni a hangot, mert azon nincsen SPDIF
Bezzeg a notimban a fos X4500-as Intel. Bedugom a HDMI csatit, egyből megkérdi mit akarok; clone, second, independent display. Mindig meghajtja natívban az LCD TV-met, és tud olyat is, hogy míg megy a film az LCD TV-n addig használhatom a gépet teljesen másra is. ÉS MINDKÉT ESZKÖZÖN VAN HANG!! RÁADÁSUL: külön a film hangja és külön a win hangja a notin!! Igaz így csak sztereót tud de az 2 külön periférián. -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #9542 üzenetére
Erre mondják, hogy a buta ember a saját maga által teremtett problémák megoldására pazarolja az idejét...
Szerintem kéne neked egy 5-ös iker! -
shteer
titán
válasz
Beowulf_78 #9542 üzenetére
de jó, h lassan ebből kinövök
-
Beowulf_78
addikt
Megint kezdődik az új win telepítés, és a "szivattyú" a dupla GPU-val.
Rájöttem, hogy mi, akik igazán fanatikusok vagyunk, ha egy ideig minden jól müxik a gépünkben túl unalmassá válnak a hétköznapok, és valamit cserélnünk kell, amivel általában világi nagy "szopás" veszi kezdetét, és meg kell oldani.
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #9539 üzenetére
Ne már, hogy 4870X2-t meg beszámítasz!
Attis: ez a gézlerántós órdítás nálam is megvolt, amikor levették a körmömet (bal láb nagylábujj) és másnap csak úgy lerántotta a kötést a fiatal doki, anyád mondom, ez nem is kezdte el finoman peroxiddal semmivel, csak uccu neki. Ma már tuti kapna egy sallert, miután visszakötözte!
-
Beowulf_78
addikt
-
Gusztustalan ragadós löttyel ment. Sajna a vastag gézréteg miatt eléggé megugrott a hőfok, meg szaga is volt rendesen. Kint is aludtam a kanapén.
Be kellett mennem kötés cserére. Az ápolónő elkezdte peroxiddal szépen lepezsegtetni a benőtt-berohadt gézt. Kb a negyedénél tartott mikor odajött a doktornő, megkérdezte, hogy voltam-e katona. Mondtam, hogy persze, erre megfogta és letépte az egészet egy határozott mozdulattal. Nagyon kevesen múlott, hogy nem hugyoztam be. Akkorát ordítottam, hogy mikor egy negyed óra múlva kimentem a várakozók még akkor is riadtan néztek rám.
-
Ja, elpereceltem mert csörgött a telefonom és erre megtéptem a féket a buszmegállóban. Jó meleg volt és mivel csak a hídig ugrottam ki nem vettem fel a protektort...
Persze e könyökömre támasztottam a motort, nehogy lehorzsoljam a motort. A könyököm, meg elfogyott. De azóta visszanőtt!!!!Mod: Nagyon király lett a sapis mufurc úr!!
-
Kasza08
őstag
Lassan visszatérek a klubba
Nem tud valaki egy ocó 8600 GSX-R-t?
-
válasz
Játékos #9515 üzenetére
Én egy tahó vagyok a dohányosokkal szemben. (meg egyébként is, de ez más lapra tartozik
) Mindig beszólok nekik, és eléggé intoleráns is vagyok velük szemben. Mikor a keresztlányomék átjönnek, simán kizavarom az apjukat a házból, ha bagarettázni akar. De sok dohányos nagyon normális, tudják, nem dobják el a csikket, ne fújják az arcodba a füstöt, és általában meg szokták kérdezni, hogy nem zavar ha rágyújtanak. Úgyhogy én is csatlakozom tiszteletemmel a kivételnek.
Nagyon hiányzik a mozgás, de most 0-24-es betegápolóként működöm, mert "nagypocak" már nagyon nyűgös... Aztán meg itt lesz a kiscsajszi, és amint visszajött a jó idő megyek vissza az építkezésre!
Remélem tavasszal le fogok dobni egy 10-est. (20 lenne a szuper) -
Elmör
őstag
válasz
Játékos #9515 üzenetére
Nagyrészt igazad adok neked, de nálam apu orvos és mindig azt mondja, hogy ez a dagadtság azért nem jó, mert még csak 24 vagyok, kellene mozognom, tuti lemenne és akkor nem lesz 50-60 évesen annyi bajom. Viszont ha elkezdek sportolni, akkor mindig éhesebb vagyok és abszolút nem fogyok. Eddig 2-3 kg-ot sikerült max leadnom, tehát nem 103 hanem 100kg voltam, ez még közel sem elég, olyan 80 körül lenne ideális.
Azóta hízok, hogy kivették 12 évesen a mandulámat. Addig mindig kis vékonyka voltam, sokat betegeskedtem, aztán kb 20 évesen azt vettem észre, hogy baze pocakom van, de akkor már késő volt. Viszont 4 éve nem híztam egy dekát sem!Lehet elég lenne izommá átalakítanom és kész.
Egyébként a ph! oldala nektem nem szarakodik ma este?
-
Játékos
addikt
válasz
DonMedve #9512 üzenetére
annál rosszabb nincs mint amikor egy dohányosnak nem dohányzó főnöke van!
DE! Az SOKKAL rosszabb, ha szerencsétlen nem dohányzónak van dohányos főnöke! Gondolj bele mit csináljom? Zavarja el a picsába a főnököt?
Nem a dohányzással van baj, hanem azzal, hogy bunkók a dohányosok (nagy része). Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, de általában azt hiszi a dohányos, hogy ami neki természetes, az nekem is...Attis:
a légzsákos nagyon jó!Másrészt dagadtak! Egyszerűen álljatok szembe a tükörrel, és mondjátok, hogy "ez vagyok és, így szeretem magam". Ezzel egyszerűen megszűnik a probléma. Ha meg nem akkor rávesz, hogy tegyél ellene...
Engem nem zavar, hogy 110 kg vagyok. A párom is aszongya, hogy őt se (remélem, nem kamuzik), tehát nem foglalkoztat, elfogadom így, ahogy van. Sokkal jobb, mint küzdeni ellene, meg sanyargatni magam mindenféle diétákkal, meg kúrákkal.
Minek? Amint abbahagyod, és "rendesen" elkezdesz enni, simán visszaugrik az a 10-15 kiló...
-
DonMedve
addikt
válasz
KillHates #9501 üzenetére
Nem kellene annyit bagózni he!
Amúgy meg még aztat mondják a dohányzás karcsúsít.Akkor mé vok 120kiló????
Pedig napi 1,5 doboz cigit eltolok.És nem eszek sokat.Mikor is ennék???LOL.Ismerős érzés amit írsz.A suliban ahol dolgozom,ott azaz idilli,hogy "szivassuk meg a jómunkásembert" elven,egyik koleszből,egy háromajtós szekrény,át a másikba,onnan egy baszott emeletees ágyat át a harmadikba,és természetesen nem a földszintre,hanem a tetőtérbe
,a nap végére,mikor "csendes" hajlékomba hazaértem,lekapcsoltam a villanyt,oszt előbb elaludtam mint a villany!!!De akkor meg jöttek a ronda nagy szekrények,meg ágyak,és sikitozva ébredtem bele az éjszakába.nah ezzel csak arra akartam célozni,hogy miközben cipeltük fel a szekrényeket,a lépcsőfordulókba rendesen pihegtem én is!Azt hittem kiköpöm a tüdőm!Na azt hozzáteszem,hogy annál rosszabb nincs mint amikor egy dohányosnak nem dohányzó főnöke van!
-
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #9433 üzenetére
neszóóójááábe!!!!
beo:jaja a dvd-t élezni!!!!!!előőőre!!!vesszenek a fejekP
gaben:viszont!
kill:ráokádtak??...egyébként joo ötlet lehet a ronygyra önteni...nem a monitorra magára...hígító
P
énisisisisisisisisis jáccok ezzel!!!!
lara:kicsit megberheltem a házat amit tőled vettem...lecsiszoltam azt a bizgét ami körülveszi a turbinát...mostmár full fehér...és nem ezüstha majd lesz moooney-m akk lesz itt venticsere is
jaja amit eddig filmben látam embert ott gow-ozott mindenki
na nesztek asszem enyit írtatok -
válasz
Beowulf_78 #9505 üzenetére
Tudom, de ahhoz meg idő és legfőképpen affinitás kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest