Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Próbálok hsz-eket gyüjteni, mint Újonc. Bocsi, félre nyomtam.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
"Ha lúd, legyen kövér" elvén ma megtörtént a Q6600+Infinity polír.Mit mondjak..mestermű lett. Subaruwrc-vel közösen apait-anyait beleadva csináltuk 1,5 órán kersztül. A kupak nem volt vészesen rossz, de azért az egyik képen látható lesz félkész állapotban hogy azért a tökéletestől nagyon messze volt. Idle/load az előző gyári állapothoz képest -7 fokot mértem, tehát a fáradtságos munka kifizetődő lett. Úgy álltunk neki hogy a hőfok biztos csökkenni fog, de nem sokat, mivel a kupak elég jónak tünt a többi Subaruwrc-nél járt procihoz képest. Meg is jegyezte, talán ez a proci lett a legtökéletesebb polír szempontból, amik idáig jártak nála.
Képek:
[A procedúra előtt még garanciálisan]
[félkész állapot]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #2112 üzenetére
Azét nem készült makró mert tök feleslegesnek éreztem.Ráadásul ezek telefonnal készültek, és az adott beálítás mellett így lettek a legjobbak a képek.
Ha a kupakom olyan lett volna mint a tied, akkor 10-12 fokkal is csökkent volna a hőmérséklet.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #2120 üzenetére
Be kell szerezni egy 5.25-ös helyre szerelhető 12V működő művaginát és a kérdés máris meg van oldva!
Persze a gép nem tud megölelni, ami azért tényleg fontos...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2141 üzenetére
És a figyelmeztetési funkciót ne felejtse el kikapcsolni mert ha nincs a cpu fan csatin venti akkor óbégat a búúútnál a lap hogy CPU fan fail.
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2642 üzenetére
Én Jerusalem-et már nem bírtam elkezdeni.Minden küldetés u.a., grafika nagyot üt, tényleg élvezetes hogy minden megmászható aztán ennyi.A küldetések számomra nagyon egyhangúak voltak. ezt a részét elqúrták. De örvendetes hogy a gépigény nem szökött az egekbe mint a Crysis-nál...
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2673 üzenetére
Elmondtam már vazze a Q6600 topikban.Nem 42xx mhz ment a procim! 3d06 9-es szorzót számol mindig, holott az csak 8-as volt.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2687 üzenetére
Lehet nem is kell elmondanod neki, ha beleolvas, vagy netán fedőnéven (pl. fazék ) itt olvasgat, akár tudhatja is.De ez egyszerűen ki fog derülni, mert egy ilyen hír ha a tudomására jut, biztos befordulna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2729 üzenetére
850w is elég lett volna, de tuti hogy táp gondod nem lesz!
A szűk keresztmetszet szvsz. a proci,ram lesz inkább. Kellene a sávszélesség a GTX SLI-hez, az az minnél nagyobb mhz (RAM), és a proci se biztos hogy ki fogja hajtani a 2db GTX-et.Ki köll próbálni...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2736 üzenetére
Nem fog jelentősen megnőni a fogyasztás, hiszen nem lesz ami fogyasszon. Ami rá lesz kötve, annak elég lenne egy 750w táp is.Kicsit túlzás az 1500w. Volt E8200,E8400 procim is...ezek után váltottam Quad-ra.ha találsz olyan G0 Quad-ot ami viszi a 3,7-3,8ghz-et akkor mindenképp inkább azt venném, főleg ha nyomod az UT3-at is. Gondolom ilyen táppal nem zavarna a load 230w fogyasztása.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2740 üzenetére
Még kevés..de pl. Assassin's Creed is szépen használja a 4 magot...egyre több játék lesz optimalizálva 4 magra, főleg hogy az Unreal Engine-t viszik tovább a gyártók mint játékba épített motort... A Crysis nem lesz mérvadó, a CryEngine ki fog halni..mondjuk sokat nem fogunk veszteni. Persze ettől függetlenül jobban bejött a Crysis mint a Assassin's Creed...
-
Beowulf_78
addikt
Az irányítást megszokod...az uncsi játékmenet a fő gond.
pisti88+: Mindenkinek jobb lenne az Unreal Engine.Aki 4 magost használ azért, aki gyengébb procit,VGA-t azért...ez az Assassin's-nál is látszott tisztán hogy a középkategóriás kártyákon is faszányosan megy.Ilyen gépigényű játékok kellenek a jónépnek, és akkor talán visszahozhat valamit a játék szoftver ipar a renoméjából, mert jelenleg nagyon szarul áll a szánájuk a konzolokhoz képest.Muszáj valamit tenniük, ha nem akarnak meló nélkül maradni, mert a konzol piac annyira erős lesz hogy még 1-2 ilyen év és lehúzhatják a fejlesztők a rolót..
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
A helyzet az, ha jönne egy olyan E8400 ami tudja a 4,4ghz 1,36v-vel Prime stabilan...lehet most is bevállalnám. Ez a Valid kép nem bizonyít semmit.Nem tudjuk mennyi feszt kapott.
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #2759 üzenetére
1,6v alatt semmiképp...de lehet 1.8v is akár. A max. adható fesz egyébként 1,3625v.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #2762 üzenetére
Bármilyen hűtése van, a nagy fesz, az nagy fesz. Sajnos nem túl strapabíróak a 45nm procik. Ebbe még mindig a 65nm C2D a király!
-
Beowulf_78
addikt
Nincs fizikai sérülés a degradálódásnál...ez csak annyi hogy X feszen amin stabil volt utána már nem lesz stabil csak több fesszel, és ez egyre csak romlik és romlik.Ez a degradálódás. Bios feszt sosem vesszük alapul, csak a CPU-Z idle, és load feszeket.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2827 üzenetére
De pííz érte, mert az a lap egy kalap meleg fingot se ér nem hogy 42k-t...
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2829 üzenetére
Kb 2 hét alatt esett az ára 13k-t... Biztos, valami nem smakkol, vagy ezzel a lappal, vagy az X48 csipszettel. Ilyen nincs hogy ennyit esik pár nap alatt egy lap ára. Ha nem adtam volna el egyből, most kb. 30-35k-ért tudnám eladni amit 2 héttel ezelőtt 54k-ért vettem. Egy vicc ez a Gigabyte.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2831 üzenetére
Várd ki...az X48-tól is mindenki sokat várt. Majd mennyivel jobb lesz mint az X38, mert a hibák javítva lesznek, és gyorsabb is lesz, mert az X38 a beta, az X48 meg a kiforrott új, stb...és ez lett belőle? Nem igazán. Pont fordítva sült el.
Ez a p35 -> P45 esetében is simán lehet hogy így lesz.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2834 üzenetére
Több részes lesz az Assassin's... De minek? Nekem az első város után uncsi lett.Mindig u.a. a feladat, más szereplőkkel és más grafikájú városokban.Nagyon a külcsínyre mentek rá, a játékélmény pedig borzalmas lett. Nos, a Rainbow Six Vegas 2 viszont pont az ellenkezője...iszonyat komoly játékmenet, szép grafika, és nagyon jól optimalizált, nem kell neki erőmű. Nekem 1680-ba full fullon Vsync is bekapcsolva, 70-110fps az átlag.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Kasza08 #2847 üzenetére
Urak!
Ne csináljátok már...Én is itt vagyok, kezdetektől kezdve, pedig Ati kártyám van. Akkor még csak 4-5 tag volt itt a G80 baráti-ba.
Sztem nyugodjatok meg, nem baj az ha többen leszünk.Ebben a topikban elég sok mindent szabad, tehát aki ide látogat, és be tud illeszkedni, és érdemben is tudja emelni a topik színvonalát szívesen látjuk.Inkább abba gondoljatok bele, hogy milyen jó fejek lehetünk ha mindenki ide akar jönni ebbe a topikba. Nem feltétlenül kell elhatárolódnunk az új arcoktól, mert mindenki volt egyszer vagy ebben a topikban, vagy a G80 szakmaiban új arc.Ezt senki se felejtse el!! Tehát el lehet gondolkodni azon akik most tüntetőleg nem akarnak ide jönni, mert bővülni fog a topik, hogy nekik hogy esett volna ha nem kapták volna meg az esélyt a beilleszkedésre. Ezen mindenki gondolkozzon el!
Aki pedig nem ide való és inkább lehúzza a topik színvonalát, mint sem emelné, azt kivágjuk.Ennyi.Tehát a jó társaság ezután is megmaradhat, csak szelektálni kell ki az aki ide való és ki az aki nem.Nem egy bonyolult dolog...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2857 üzenetére
Javasolhatod neki..de nyár végén a 4xxx X2 jobb vétel lesz, addig meg kibírja a GTX-el bőven.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #2863 üzenetére
Az Ati 4xxx-nél látod az alagút végét... Nyár eleje.GT200 meg nyár vége, vagy ősz, de még akár tél is lehet belőle a GX2 kiadásából kiindulva.
-
Beowulf_78
addikt
Hála istennek nem csak a játék és a gépezés van, és mire a végére érek a mostani játékoknak, tuti lesz valami új.Engem pont ezért annyira nem bosszant a csúszás. Nagy csúszásban vagyok a végigjátszásokban.
-
Beowulf_78
addikt
Az a helyzet hogy én is rohadtul megszoktam hogy mindent PC-n csinálok...játék, film, net, és ezen kívül is minden ami belefér. Mivel a Rainbow Six Vegas 2,Unreal Tournament 3,Gears Of War tipusú játékokat szeretem, ezeket sokkal jobb játszani PC-n, és így a konzol nem hiányzik annyira.Bár kétségtelen hogy az autós,motoros, és sport játékok konzolon jobbak.Irányíthatóságban is, és minden másban is.Ezekben a műfajokban nagyon elhúzott a konzol.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Vistaboy #2879 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van. CCC örületbe kergetett? De mégis mivel? Mert amióta X2 kártyám van semmi gond se a CCC-vel se a kártya teljesítményével.
Az pedig hogy a játékokat melyik gyártó kártyái szeretik, marhaság kijelenteni hogy az nV kártyái...1-2 hónapja nyomtak 1 átfogó játéktesztet, lecsekkoltak legalább 10-15 mostani játékot...kb. 50-50% hol az Ati hol pedig az nV győzedelmeskedett.A támogatást meg hagyjuk.Melyik a jobb minden hónap közepén egy nem beta driver, vagy minden héten 1-2 új beta... Driverek egyszerűbbek? Tisztázzuk először azt, hogy lehet egyszerű egy driver? És hogy lehet bonyolult?
Szóval lehet szeretni az nV-t, és nem szeretni az Ati-t, és persze mindenkinek a véleményét tiszteletben is tartom, de az érveid amiket felsoroltál az Ati ellen, nem lettek túl meggyőzőek...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Kasza08 #2880 üzenetére
Persze meg lehet szokni....amíg az analog karral lősz egy "Head shot"-ot konzolon, addig én végigcsinálom PC-n az egész játokot sok-sok "head shot"-tal. Az egeret nem tudja helyettesíteni semmi.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Vistaboy #2883 üzenetére
Nem.Ebben is tévedsz. Nekem nem az Ati vált be...előtte G80 GTX OC-m volt 8 hónapig és az is bevált, és nagyon szerettem.Szóval nincs vita, ha van jó kártya mindegy hogy Ati vagy nV elismerem.Nem vagyok márkahű.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Vistaboy #2885 üzenetére
Azért cseréltem mert amikor vettem a kisker. ára 120k volt...nekem sikerült újonnan 95k-ért beszereznem.Használtam 7-8 hónapot, és 85k-ért elvitték.Sztem jó biznisz volt.
Ez az X2-es tovább lesz meg az tuti.4xxx szériát hacsak nem történik valami rendkívüli, ki fogom hagyni az életemből, és valószínű jövőre cserélek én is kártyát.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Jah...és ez nem max. valid bench...ezeket a beállításokat játékok alatt is stabilan hiba nélkül tudja.A max. szvsz. 20500p körül lehet valahol. ha felrakom hétvégén az Sp3-at egy friss rendszerre meglesz a 20k feletti eredmény 24/7-re.
Táblázatra visszatérve...8800GT SLI...mijéé jobb mint az X2? Amikor több teszt is fej-fej mellett hozta ki őket...árban is kb 1 szintet képviselnek[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Vistaboy #2897 üzenetére
Megértem.Sajnos nekem is egyre kevesebb jut erre, bármennyire is meglepő.Főleg idén néz ki úgy hogy befejeztem a költést a gépre, mert nincs erre most keret. Remélem semmi se fogja idén megadni magát...idénre még bőven jó a gépem teljesítménye.Majd jövő ilyenkor körbenézek... Nem szégyen az ha nincs vagy kevesebb van rá. Volt hogy az aranyláncomat vittem a zaciba, mert beszart a lapom és pénzem meg nem volt.Akkor váltottam AMD-ről Intelre....tehát másik proci,lap,memó...
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2902 üzenetére
Én is így vagyok az X2-vel. 103k volt Januárban...most meg örülnék ha 75k-ért elmenne. 80-85k újonnan a kisker. ára. (Sapphire). Ezért nem lesz 4870 X2-öm.Túl nagyot buknék a cserével, így jobban járok ha megtartom legalább 1 évig.
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #2905 üzenetére
Érdekes..de akivel mostanság beszéltem mindenki kurva szarul áll anyagilag.Persze olyanok akik általában ezeddig jól álltak... Éljen Magyarország, éljen fletó!
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #2959 üzenetére
Az igazság az, hogy még nekem kellene ráfizetnem... Pü-ben 1-2 eredményt linkelve rávilágítottam a 2 kártya közötti teljesítménykülönbségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest