- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7993 üzenetére
reméljük mielőbb Pesten jár
-
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #7994 üzenetére
Másikhoz: Szerintem semennyire. Anno ST ramokkal toltam 1000 CL4-ben (okosok szerint 1200 cl5 sebesség kb) és egyik haver gépét javítva áttettem 2 modult, és volt egy biosfriss is. A lap visszaállt alapra..úgy vettem észre, hogy vidijó szerkesztésnél zakatolt a vinyó 1000-el, pedig közben nem nagyon szokott, de akkor is csak azért, mert nem 4, hanem 2 giga volt benne, meglestem everest és ráadás single channel ment, 5300-5400-as olvasást produkált, szal nem volt nagy szám, közben csináltam mindent, de fel sem tünt. Crysis is ugyanúgy ketyegett, minden kb ugyanolyan sebességgel ment, egyedül videó szerk alatt vettem észre, hogy valami gáz van, de ott is csak amiatt, mert kevesebb volt benne.
Használd úgy 1-2 hétig, de szerintem Te sem fogod észrevenni. -
Játékos
addikt
bandi210
Te meg "fődim" vagy. Merre lax? -
Elmör
őstag
válasz
Akkor jól jártál, örülök neki!
Meg fogom nézni ezt a narancssárgát a neten, mert nem is hallottam még róla... -
Játékos
addikt
válasz
Nem volt garis az előző?
Akkor ez most nem csere volt?
Vagy mit nem értek egyáltalán?
Másik: szoptam a memóriával!
A drágajó P5KC baszik hajtani 960 felett!
A lapon a memória foglalatok "másik fele" nem akar menni normálisn, így dualban nem hajthatom őket rendesen. Persze ha singlechanel módban van, akkor mennek szépen!Kipróbálok 1-2 régebbi BIOS-t, azt ajánlották az okosok.
Egyébként szerinted (és a többiek szerint is!) mindennapi használatban mennyire észrevehető, hogy 960-on, vagy 1100-on megy a mem? Tesztek nem érdekelnek, römöríteni ritkán szoktam.ATTIS: szép házikót farigcsáltál!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
KillHates #7992 üzenetére
Mint egy papírlapot, úgy téptem ketté.
Egyébként 5 munkanap alatt küldte a Logitech az új billentyűzetet.Sajnos kék már nem volt, de így használatban a narancssárga se gáz. Sőt! Lényegesen kissebb helyet foglal, beépített a kijelzője, van rajta a hosszú í betünek is gomb, mivel a kéken nem volt.
Már ezekért megérte. Igaz garim nincs rá, mivel az előző se volt garis, viszont lett egy zsír új billentyűzetem, ami remélhetőleg 2 évig biztos bírni fogja. A másik is bírta, csak a gombok festése nem. Ez már javított verzió.
Jah...ha kell a régi kijelzője, neked adom.Én úgyse tudok vele mit csinálni, te meg meg tudod magadnak csinálni 5,25-ös helyre mint kijelző. Szóval ha kell akkor félreteszem neked, és ha pesten jársz akkor odaadom.
-
Elmör
őstag
válasz
Motion_Blur #7989 üzenetére
Ezt a verziót még nem láttam, köszi!
Az első eredeti a legjobb, az überel mindent!
Amit Larának linkeltem, az szerintem tuti egy másik srác már és sajna kicsit gyengébb is, mert nem tudja beleélni magát annyira.Nálam is elszakadt egyszer a cérna és széjjelvágtam egy noname fehér bill-t, de én olyat mutattam neki, amit még a germán gyerkőc sem, ráugrottam páros lábbal!
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7989 üzenetére
nem csodálkoztam volna valaki megjelenik mögött,mondjuk az apja és úgy belekeni a fejét a billentyűzetbe hogy homlokán lehetne olvasni az egészet
los..los..los... not connected,ez nagyon durva...szerencsétlen germán gyökér -
Motion_Blur
félisten
-
Laraxior
titán
még 15hsz és kedvenc leszek
lehet az már holnapra marad
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #7981 üzenetére
Bakker ilyen sokáig cserélted a lapot meg a memót?
Na ja, néha nekem is beakadnak a dolgok.Most gonosz voltam, ne haragudj, de ez kellet.
BOCSESZ! Visszaszívtam a dolgokat, nem nézlek semmilyennek, csak van, hogy az ember stresszhelyzetben nem is gondol dolgokra!
Békülésként nézd meg ezt!
-
Laraxior
titán
alaplap és memória csere volt ma. nem volt se gépem, se telom...vagy ilyen balfasznak nézek ki aki nem tudna egy számot megnézni priviben? lassan 4 éve vagyok itt...az az első hogy megnézem... ne sérts meg már légyszíves.
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #7979 üzenetére
Ilyenkor rámész az adatlapomra, ott az enyém fent van, felhívsz és megmondom Attisét!
Bár az már nagyobb gond, hogy miről hívod.Ilyen esetben keresnék egy fülkét vagy bemennék valami ismerős kocsmába, hogy egy rövidet hívhassak/ihassak.
Attis:nem volt az olyan igazi hergelés!
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #7971 üzenetére
Oks, bocs, csak húztam az agyad!
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #7969 üzenetére
Fater!
Inkább azt mond meg légyszi, hogy mitől nyíródott ki a 88GTX-em!
Köcce! -
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #7965 üzenetére
Ja, lézeres szemműtét! Már mondta más is, de fosok tőle ezerrel!
Télleg!
Az 1680X1050-es felbontás még nem is annyira durva (20", 22", esetleg 24")! Az 1920X1080-tól van már durva!
Most próbálok intézni 280GTX-et. Sajna Gianninál elfogyott és csak 90K+-ban lenne, annyit meg nem adok érte, úgyhogy most írok amcsi nagybácsinak, hogy vegyen ott kint egyet és küldje el nekem. Már láttam 300$-ért!
-
-
Laraxior
titán
3000 pénz,két nap alatt kész a telefonom. szoftverfrissítés...
beszarás
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #7960 üzenetére
Csak a végére?
Én már a 4-dik pályán megakadtam kb.Bár nem easyben nyomtam.
Lehet megpróbálom mégegyszer, de nekem a hangulata annyira nem jött be, pedig a demó nagyon tetszett!
Most Colin Dirtöt nyomom. Nem értem, hogy miért, de ment Ultraban 2XAA-val 40-50fps-el, de egy-egy pillanatra meg leesik 9fps-re, úgy fél percenként és nagyon idegesítő. Aztán levettem highra és most már nincs ilyen, de itt is megvan, hogy abban a pillanatban leesik 24-re, csak azt nem annyira veszem észre! A max az maradt 50fps körül!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
KillHates #7960 üzenetére
Most tuti nem nyomom végig, mert elkezdtem a BIA Hell's Highway-t is...
Nem jó egyszerre több fps játékot tolni. Mindegyiket másképp kell irányítani, szóval marad az egyszerre 1 játék...
Végig kellene tolnom a Stalker Clear Sky-t is...faszom. Hihetetlen lemaradásban vagyok.
Hehehe, így jár az aki az nCore shopban vásárol, ha 2008-ban tesznek fel egy 2007-es játékot...
Mindig volt mivel játszani eddig. Nagy hiányát nem éreztem...bár tény hogy ebből a műfajból kevés ennyire jó játék van. Talán még ami nem volt rossz az a Suffering. Na abba aztán volt para...
Majd ha nem lesz mivel játszanom éppen akkor végigtolom a Jericho-t is.
-
válasz
Beowulf_78 #7959 üzenetére
Olyan qrva nehéz lesz a végére, hogy lila hajat kapsz!
Már végignyomtam.
"Nem új, 2007-es, de valahogy kimaradt az életemből. "
Hehehe, így jár az aki az nCore shopban vásárol, ha 2008-ban tesznek fel egy 2007-es játékot... -
Beowulf_78
addikt
Valaki tolta már ezt a Clive Barker's Jericho játékot? Nem új, 2007-es, de valahogy kimaradt az életemből. Valami félelmetesen jó feelingje van. A grafika még a mostani játékokhoz képest is gyönyörű!
Ahhoz képest mennyire gyönyörű 8x élsimítással 1680-ban 90-110fps végig.
Aki szereti ezt a műfajt ne hagyja ki!
-
Tőlem már loptak el bringát, motort, kocsit, szintetizátort, pénzt, kutyát...
-
-
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #7945 üzenetére
Akkor megnyugodnék én is, ha végre nem offban írnál Bandi!
Írj nyugodtan "nem off"-ban, asszem Attis ki is írta az elején, hogy szigorúan szabad offolni, nem kell halványba tenni, mert amennyit ülök a gép előtt már biztos vagy 30 évet öregedett a szemem, meg különben is kis szemüveges kocsog vagyok.
Legalábbis könnyebben olvasható így.Szóval peace, nincs semmi gond, csak ne kínozz!
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #7946 üzenetére
Megjött Beo mester!
Áruld már el akkor, hogy mitől döglött meg légyszi, mert nekem fingom sincs!
Talán attól, hogy az átalakítóra nem tettem rá mindkét tápcsatit? -
bandi210
aktív tag
válasz
Kasza08 #7943 üzenetére
az aláírás komoly...XDXDXD
ja és figyi lara:hidd el nekem nem olyan vicces dolog hogy gyengébb géped van és még overclockolni se lehet....
Ja meg hát azért más közeg volt mert akkoriban nem kellett nagyon joo vagy legalább joo gép ahhoz hogy egyáltalán értelmes embernek nézzenek.....mert ha valakinek pici szülei megveszik mindenből a legjobbat mert telik rá de azt se tudja mi van benne az kicsit idegesítő...és ilyen emberekből lesz informatikus akik már 9ben a wordben nem tudják normálisan kezelni a (tanártó idézek ő mondja ígyXD)a tabúúúúúúúúlátorokat....szóval az ilyen dolgoktól mikor elmondja hogy mjilyen jó gépe van meg minden hogy húzzak a pííbe aztán leoltom fél perc alatt...és akkor még ő a nagy ember hogy minek tudnia ilyeneket......na mindegy úgy sincs semmi értelme annak hogy leírom ide mert attól megváltozni nem fog... -
Kasza08
őstag
válasz
Beowulf_78 #7885 üzenetére
Hát én nem tudom mi folyik itt, de már kezd elegem lenne abból az aprilia..izé:d április óta tartó, vevőnkénti "kellkellkellkell - jah mégse" dologból
elvihetné már a faszomba valakiMost van egy érdeklődő, de már nem lepődnék meg ha neki se kéne a puszta semmiért. Az árra nem lehet panasz, 28k újönnan, én 19k-ért adom, de nem lehet mindenki olyat korrekt, mint Attis, hogy a nagyker áron alul adja
legalább egy UP!-ot ha kérhetnék!
-
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #7938 üzenetére
Ez a montilopás már évekkel ezelőtt volt, nem hiszem, hogy fent lenne, meg nem is érdekel már. Különben sem vásárolnám vissza, milyen dolog az, hogy ellopják és még fizessek érte? Ez olyan, mintha a k**vát megerőszakolnám és utána még fizetnie kellene érte.
Nem rád vagyok mérges, csak azokra, akik ezt kitalálták. Persze ha meglenne, akkor tuti megbeszélném a rendőr barátaimmal, hogy kapjuk el, aztán kicsit megigazítanám az arcát.
Zárt lépcsőházból lopták el, leláncolt állapotban. Éjjel 1 fél 2felé értem haza horgászatból, fél 7-kor keltem, mentem volna dolgozni, aztán a bicó nem volt ott. Nagy pofáraesés volt, de azért munkába elmentem a rendőrségi feljelentés után. -
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #7940 üzenetére
amikor nem dolgoztam nekem sem volt semmim. de most hogy dolgozom,inkább visszasírom a diák éveket. Ott nem volt muszáj semmit se csinálni...se bemenni suliba,se melóba. Most meg...ehh
szar felnőttnek lenni hidd el.
inkább legyen "gyengébb" géped... Mellesleg van akinek még E2180ra sem telik. Én is voltam Celeron 430al is egy hónapon keresztül
Persze azt is overclockoltam... 72% alapfezen..de megvolt a 100% OC is 1.8@3.6GHz
-
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #7938 üzenetére
4éve dolgozom... két évet suli mellett. akko kerestem suli mellett kb 50et. Volt amikor kijött a 7600GT megvettem 49900ért az innot. Másik hónapban dobtam rá 7000 forintot és cserélték nekem a boltban ASUSra. jóval előtte ASUS 6600GT-t vettem 48ért
a 3500+os AMD-m 60k volt... A8N-SLi lappal..stb
a házikó még mindig megvan abból az időből
szaprodnak
mindjárt bővül egy lappal és 2GB rammal
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #7937 üzenetére
...komoly...most a gépről beszélsz???7 számjegyű???a neemááár!!!!
hát azért ez erős...(ja a montit meg ha llopták akkor megnézhetnéd a bikemagon a fórumon a lopott bicóknál mert ott igen ngy szervezkedés van mert már mindenki figyel és ha feldobod akkor hogy elopták lehet hogy 3ezerért vissza tudtad volna vásárolni a tolvajtól..rendben hogy ez se igazságos de mondjuk ha egy másfél millás dh gépet 3ezerért megásárolsz akkor már érzed hogy megérte...ja és nem véletlenül a montit lopták el...azzal a legkönnyebb meglépni mert abból van a legtöbb...mondjuk egy menő országutival nem annyira könnyű meglépni...)(ja meg hog lopták el?)ja és ha a gépedet a kreszes jogsi árából veted illetve kezdted berhelni megértem...a kreszt időnként rá kell fizetni meg minden...mondjuk egy kocsi fenntartása se olcsó...de most végülis kb mennyit dob a villanyszámládon az hogy van a gép?(illetve kb a fele vagy több lenne nlküle?) -
Laraxior
titán
erőteljesen gondolkodom az atomerőmű felszámolás mellett. az árából kijönne a jogosítvány,meg valami 4 kerekű fedett tetejű önjáró valami,amit még nem lehet autónak nevezni
Egyszer elkezdtem a KRESZt,de gépet vettem az árából....azóta tart a fanatizmus...kb 4 éve
Nem mondom mennyit öltem bele,de valószínűnek tartom hogy 7 számjegyű lenne.
De hát olyan szép kék fénye van..muszáj csinosítani
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #7934 üzenetére
A nagy biciklista!
Én jobban szeretem a kocsit, kis Honda Civic kisebb hibákkal immár 3 éve!
Cangám egy régi típusú Puch szép állapotban, de én max 100km-t ha beletekertem.
Kocsiba meg 45ezret.BMX-em volt nekem is Bandi! Imádtam, de kinőttem. Utána Mountain Bike, amit elloptak
és erre lett ez a keskeny kormányos elegántos kis Puch.
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #7934 üzenetére
XD én is megismerkednék egy ilyen ismerőssel...és én is örülnék egy kelly's bicónak...jelenleg nincs bicóm mert költözéskor kidobtam a régit ami egy tesznyós bájk volt...de már kissé menthetetlenül szétgyaktam...volt egy kis föld-dombos kialakított pálya a sínektől nem messze a martintelepen és szétugráltam......
ja hát én 50Kért már veszek a temetőnél a bombastikban egy jó kis aluvázas bmx-et de ha kll van olyan vlt osztlytársam ki ismer olyan embereket hogy szereznek...."használt"bicót...jóárasítva...de ez nem épp publikus... -
Laraxior
titán
nekem is csak egy-két ilyen ismerősöm van de szerencsére az egyik nagyon segítőkész. Tőle kaptam az 1650XT-t amíg nem érkezett meg a GTX280 AMP! most hogy DDR3ra váltok már nem biztos hogy memóriát tudnék szerezni
Én nem járok se mercivel,se bmw-vel..csak egy Kelly's biciklim vanazt is szervizbe kellene vinni...Lassan 8000 km-t tekertem bele és már eléggé haldoklik. Biztos leakasztanak vagy 30k-t
ezelőtt fele ennyi baja volt fizettem 22-t..plusz a gumicsere 11k.
-
bandi210
aktív tag
jaja....nekem sincsenek erre alkalmas illetve eszközökkel meg forrásokkal rendelkező ismerőseim...pedig de yoo lenne....ja az osztályomban is a csáveszekl (pl aki nagyra van a gépével hogy milyen király meg minden)azt se tudja hogy milye4n tápja van a gépnek csak hogy 500attos...fura előző héten még 350wattot mondott...há igen biztos folyton cserél...ja meg hogy 6 gigás procija van...mert két magos és kétszer 3 gigahertzes...hát mondom a legtöbb cumó csak a felét használja ki...na de ha valakinek csak úgy a szülei mindegyike mercivel jár....csak úgy...hát akkor már nézek...érdekes...
-
bandi210
aktív tag
jaja....nekem sincsenek erre alkalmas illetve eszközökkel meg forrásokkal rendelkező ismerőseim...pedig de yoo lenne....ja az osztályomban is a csáveszekl (pl aki nagyra van a gépével hogy milyen király meg minden)azt se tudja hogy milye4n tápja van a gépnek csak hogy 500attos...fura előző héten még 350wattot mondott...há igen biztos folyton cserél...ja meg hogy 6 gigás procija van...mert két magos és kétszer 3 gigahertzes...hát mondom a legtöbb cumó csak a felét használja ki...na de ha valakinek csak úgy a szülei mindegyike mercivel jár....csak úgy...hát akkor már nézek...érdekes...
-
bandi210
aktív tag
válasz
Laraxior #7925 üzenetére
figyi indok megvan:valaki jégtortát kértXD
végülis ha valaki nem izul azon hogy bármikor tönkremehet bármi akkor valószínüleg vagy megtörténik de akkor totál behal vagy semmi és minden joo...
na aki aggódik az meg általában vagy nagyon lassan vagy semmi...(na jó a kettő kb ugyanaz)de ha valaki tudja hogyha tönkremegy nem baj megvesz egy máikat akkor hmarabb elqrja...én meg tudom hogy nem játszhatok mert csak egyet tudok venni...ha melléfogok akkor nincs megint esély csak 2-3év múlva.... -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #7925 üzenetére
Látod én egyszer próbáltam meg a 8800GTX-emet túlhajtani anno (az is csak 10 perc volt max) és rá fél évre megdöglött!
Nekem pechem volt. Lehet mind a mai napig meglenne a kari, ha nem történik ez vele! Most már mindegy, tanultam belőle, nem húzom a cuccost vagy max 5-10%-ot. Végülis amire kell, arra elég alapon is. Ja, megrendeltem a 280GTX-emet!
-
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #7923 üzenetére
azért itt,ott elcsodálkozak az emberek,bevallom volt amikor elszállt a ló velem is. Anno a Crucial Ballistix ramoknál. kicsit sokat vártam tőle,degradálódott,azóta nem próbálok semmi extrem dolgot 24/7be, a tesztek meg csak 10-15 percig tartanak,különösebb baj nem történhet. Túlmelegszik? lekapcsol...vagy újraindul. Sok feszt adok neki? túlmelegszik,lásd első pont
vanamikor megunja a lap is játszadozást,kicsit nehezen indul el,de semmi baj nem történik,cmos clear,és mehet minden tovább. Ilyen volt amikor a Q6600omat 4.4GHz-en akartam elindítani
Csak 4.3ig futotta. 4320on mikor elindítottam a sPi-t akkor indult újra
screen nem lett sajna
de sebaj,már érdeklődöm a száraz jég felől -
Laraxior
titán
válasz
KillHates #7921 üzenetére
1. használd alapfeszen. (normalra legyen állítva a CPU fesz)
2. C1E és EiST használata együtt!
3. ha az első kettőt beállítod:megszűnik a gondegyébként a memóriának semmi köze hozzá fater. Nem az FSB változik csak a szorzó
az én esetemben: 266x9--->2400
energiatakarékosság: 266x6--->1.6GHz2.4en elvileg 1.225öt kap,abból lejön a drop stb.
1.6on meg 1.18,dropnál néha 1.0xV
de megnéztem 1.6GHz-en 0.88Val is stabil voltprimenál is 30 fok alatt volt a proci mind a 4 magja. drop semmi.
fogyasztás: kb 30W
-
bandi210
aktív tag
válasz
KillHates #7914 üzenetére
na ez aztán szó szerint hordozható gépXD
(de ki tudja hogy egy cucc mennyire van széthajtva...ja meg lara:ha mondjuk tőled venném akkor bíznék benned mert látom hogy miket csinálsz...meg hogy elégedettek az emberek és nem ész nélkül tolsz fel mindent hogy vagy öszejön vagy nem...) -
Gyerekek! Az miért van, hogy ha bekapcsolom a C1E-t akkor néha fagyadozik a 3D és hibázik a gép a tömörítésnél, a proci 60 fokos 2.4 GHz-en, ha meg fixen 3200-on járatom, a proci 46 fokos és hibátlanul megy minden...?
Rossz az alaplapon, vagy a memóriák nem bírják? A Winfosnak ne lenne jó?
Mindenesetre most hagyom 3200-on, így minden oké, csak 30W-al többet fogyaszt a gép... -
Köszönöm!
-
-
Készül az MTH-ra egy guberált fiókba épített gépem:
Már bent van a kijelző! Benne a szépséges Noctua ventik!
Hátul a perifériák, csatik, és a táp:
Felnyitva a kijelző elektronika is bent. Még kábel-bábel van benne, és az alaplap sincsen rögzítve:
-
Elmör
őstag
válasz
Motion_Blur #7909 üzenetére
Az is lehetséges!
Vagy lehet nem játszanak GTR-t.
(Nekem annyira nem tetszett, kipróbáltam, de túl szimulátoros már nekem).
Gridben érdekes módon nagyon szépen simított és nem idegesített a sok recefog! Ja meg a Flatout UltimateC.-ban jött még elő! -
Motion_Blur
félisten
Nekem TDU-ban most teljesen jól működik a játékban beállított élsimítás
Legtöbbet viszont GTR Evolution-nal játszok, és egyszerűen zavarnak a recék, alig látok valamit a tükörben és a pálya szélei sem olyan "tiszták", mint a HD3850-el voltak. Sajnos szerintem ez egy olyan bug, amibe szarnak bele, mert nem sok mindenkit érdekel/zavar -
Elmör
őstag
válasz
Motion_Blur #7903 üzenetére
Na ilyesmit én is megfigyeltem most a 8800GTS-nél. Nekem a gyári driver van fent, de néhány játéknál egyszerűen hiába tolom maxra az AA-t, akkor is látom a recefogat! Megpróbáltam, hogy leszedem és utána feltolom, megnézem mi a különbség és van, mert TDU-ban meg a Mercenaries 2-ben voltak helyek (pl autón) ahol eltűntek, de máshol meg nem. Én sem értem.
-
Elmör
őstag
-
válasz
Motion_Blur #7903 üzenetére
Szerintem a mostani ForceWare a ludas a dologban. Nekem is vacakol mostanában a gépem... Legalábbis remélem, hogy szoftveres a gond, mert a Reichstag hozzám képest gyertyaláng...
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Miért van az, hogy bizonyos játékoknál (rFactor, GTR Evolution) nem megy az élsimítás? Se driverből, se játékból nem megy. Ez a probléma a 8800GTS-nél, és most a 280GTX-nél is megoldhatatlan számomra. ATi kártyáknál nem volt ilyen gond, simított rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Eladó ritka SLI szett evga Powerlink + Evga sli híd
- DDR4 Memóriák / G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz DDR4 / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB DDR4
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Eladó használt 180hz-es MSI monitor!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest