Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz szacsee #6604 üzenetére
Megnéztem, Rudi ezt írta;:
"jó esetben 20 %-a (rosszabb esetben akár a fele is) elveszik a tápban miközben átalakul a számítógépnek fogyaszthatóvá. Ezt nevezzük a táp hatásfokának. Hogy világos legyen, egy 80 % hatásfokú táp a felvett teljesítményének 80 %-át tudja a számítógép felé küldeni, a maradék 20 % hővé alakul benne (ettől melegszik)."
Csodálkoztam volna, mert nem értem akkor, hogy a 450W-os tápomat miért kényszeríti térdre a 260W-ot fogyasztó gépem...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz szacsee #6615 üzenetére
Na, jó... Itt meg totál mást ír Pompi, mint amit olvastam a másik topicban.
Mindenesetre megnézném azt a tápot amire 600W van írva és 550W terhelésnél nem dobja el az agyát.
Ami számomra döntő az az amit én mérek. Nem hiszek a marketing maszlagnak, meg azt is tudjuk, hogy a távolkeleti gyártók hajlamosak a túlzásokra. A KFKI-ban reosztáttal terheltünk tápokat és egy sem bírta leadni a ráírt teljesítményt! Az 3.3 V-os és az 5 V-os ágakat is leterheltük rendesen mert azok alacsony terheltsége eléggé bezavarhatja a 12V-os ágak szabályzását. A vicc egy 300W-os Codegen volt ami 175W kimenő teljesítménynél állt le. (de legalább leállt, nem elfüstölt )
Jaj, mennem kell, folytatom...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #6647 üzenetére
Q9450 húzva és egy 9800 GTX..csodálkozol?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #6649 üzenetére
dübörög? az csak halkan szellent ....
650es Corsairben Seasonic van,nyerőbb mint a CWT beles 750es... az 1000esbennem tudom mi van...de annyiért nem is érdekel"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz szacsee #6647 üzenetére
Ez az! B@sszameg! Akkor már mindent értek!
Nézem, hogy ezek a retardált barmok 30A-es 3.3V-ot és 28A-es 5V-ot rittyentettek bele, a 12V-os ág meg összesen tud 29A-t??
Az az egészben az érdekes, hogy a 3200-as húzott Q9450 lövi le a gépet nem a 9800GTX...
Köszönöm a tanácsokat , akkor kivágom ezt mint a macskát a budoárraTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Beowulf_78
addikt
válasz szacsee #6917 üzenetére
Random Access azért odabasz a Veloci-nál... Konkrétan a fele, ami önmagában véve nem nagy fejlődés az ADFD Raptoromhoz képest, viszont a Veloci már jóval gyorsabban ír és olvas mint az enyém, és ezek mellett így a legjobb teljesítményű vinyó. Az hogy ez a sebesség megér e ekkor ártöbbletet....valakinek igen, valakinek nem. Nem vagyunk egyformák.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nagyúr
válasz szacsee #6916 üzenetére
Megkérdi, hogy visszakanyarodunk a témához, majd folytatja a vinyós kérdésekkel!
Jó van, nem csak én vagyok szétszórt!150-es VRaptor nincsen, csak 300-as és abból lesz most ősszel 15k rpm-es, de gyanítom az első sorozatok ugyanazzal a betegséggel fognak küzdeni mint az első sima Raptorok. Hangosak lesznek és melegek (nem bzuik!)
Ha megteheted, akkor vegyél két 74-es Raptort RAID0-ba, és mellé egy 750-es tárolót.
Így kerek a világ . Rendszervinyónak a villámgyors Raid0, a csicsedlinek meg a feneketlen 750-es.
Úgy tudom 20.000 rpm-es vinyók nem lesznek, jelenleg a Seagate gyárt 14.800 rpm-es SCSI szörnyeteget, és ősszel jön a VRaptor 15kUpsz! Most látom: [link]
SzVSz ez biztosan qrva hangos lesz, forró és elmebeteg módon drága és érzékeny a ütődésre.
Akkor két SLC SSD meghajtó RAID0-ban és röhögünk a világon. Csak előbb meg kell nyerni a lottó ötöst!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz szacsee #7159 üzenetére
Ahogy én ismerem Larát, tuti, hogy fehér izzásig tuningolja!
Én csak picike ram hűtőket ragasztgattam a FET-ekre és az 0.11V-os droppolásom 0.07V lett! Így még egy kis tuning beleférTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Játékos
addikt
válasz szacsee #8080 üzenetére
Nyehhe! Emlékszek! Te perverz vadállat! Kinyaltad a blokkot, vagy megdugtad, vagy hogy is volt? Csak nem közösültél vele, G1/4-es furat elég kicsike...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8293 üzenetére
OCZ ramjai vannak ha jól emlékszem... bár lehet hogy lecserélte... jah..Kingston-ra
Ballistix az király cucc. 1100 CL4-4-4-8 PL7 3 nap utána bemondta az unalmasat azóta Kingmaxszal nyomtam,Giga lapban a legjobb.... 1200MHz 2V[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8688 üzenetére
nice
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8690 üzenetére
látom..vlami eléggé meleg..ha azt látom amit mondasz Holnap kiderül
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8692 üzenetére
északi híd? Mert az everestben az nem olyan meleg...proci lenne? az sem tűnik melegnek..memóriát meg nem mér
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8783 üzenetére
majd legközelebb
-
bandi210
aktív tag
válasz szacsee #8810 üzenetére
miért nem adjuk a távkapcsot annak a személynek aki killhates másik helyén a gányolósban bemutatta a kapcsolóját?
A szétcserélt mert elkopott sniccerel kivágtam és beragasztottam celluxxal...című kép tulajának?By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
-
őstag
válasz szacsee #8864 üzenetére
Akkor úgy vagy vele, mint anno én a Dirttel. Azt hittem, hogy semmi más nem tudja már megmozgatni Ultra részletességen csak valami 8800GTX SLi vagy ilyesmi. Nálam állandóan akadozott GTX-el is, GTS-el is, aztán meglett a 280GTX és láss csodát megy rendesen, hát mondom én ezt nem értem.
Azt hallottam, hogy ha nagyon akadozik akkor a virtuális memóriánál kell kezdő és végpontra ugyanazt beállítani. Nálam most 2048-4096-on van, de ha akadna, akkor felnyomnám 4096-4096-ra, bár lehet csak valami "okos" kitalálta és nem működik, kipróbálni érdemes! Hátha.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz szacsee #8870 üzenetére
Feltettem az új drivert és megnéztem a Rivás "fraps"-el. 4XAA-val, minden maxon egyedül a v-sync off 32fps a minimum, max 56 fps volt. A proci mindkét magját szépen használja a kontrollos progi nélkül is, szóval meg vagyok elégedve. Ez az új driver tényleg jó, a 3DMark06-ban is többet kaptam 400 ponttal a korábbi eredményhez képest (proci 3,6-on, kártya alap).
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8962 üzenetére
az én ramjaimat lesegesd majd
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #9251 üzenetére
vérszemet kaptam ha elmegy a jó öreg GTX280am...ha nem akkor nem erőltetem
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #9259 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest