- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
bandi210 #11420 üzenetére
Írd meg privibe! Vagy írj egy telefonszámot, felhívlak, oszt elmondod!
Azéris!KillHates
menni fogok a modikhoz, hogy sértegetsz, mert magyarországon, nekem, egy Magyar embernek valami furcsa nyelv egyik kifejezését használva válaszoltál! Amit nekem nem kell értenem! Lehet, hogy elátkoztad a szüleimet!
Vagy egyszerűen mondhatnám azt is, hogy diszkrimináltál engem!Na visszaentem...
-
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #11216 üzenetére
A hozzászólásokat előbb olvastam el szerencsére, ezért meg sem nézem, lehet kirázna a hideg.
Emosok? Szerintem is inkább csak unatkoznak, akkor inkább már kockák lennének nem?Attis: ha odafigyeltek majd a kiscsajra (szerintem nem kétséges) akkor tuti nem lesz ilyen. A szüleim is mindig azt mondják, hogy az egész nevelés kérdése és a kutyáknál ez még inkább kitűnik. Amelyikkel foglalkoznak, az szótfogad, elfogadja az embereket, de határt is szab a barátságban. Amelyikkel nem, az meg vagy nagyon fél és ezért támad az emberre vagy annyira barátkozós, hogy még a betörőket is beengedi.
Egy egészséges egyensúlyt megteremt az ember a gyermekével, hogy beszélgetni tudjon vele, meg nagyjából tudjon a dolgairól, de ne másszon mégse rá nagyon és máris nem emo-s. Legalábbis a beszélgetés tuti fontos. Anyum tanárnéni és szokta mesélni, hogy egyre több az olyan gyerek, akivel nem beszélgetnek szinte semmit a szülők. Nem nézik meg az iskolatáskáját, aztán csodálkoznak, hogy belerohadt a banán 1 hét után.Pedig kiemelten fontos lenne, hogy egy 7-8 éves gyerek is megszokja a rendet és hogy mi is a helyes. Lehet úgy nézni sokat a TV-t, hogy attól még nem vadul el a gyerek, csak ma már szinte mindenhol 2-3 TV van és külön nézik, majd nem diskurálnak, a gyerekek meg sokmindent elhisznek, aztán meglesz a baj. Szvsz ez a gond.
-
Undoroid
őstag
válasz
bandi210 #11216 üzenetére
Szia!
Ennyire unatkozik az "ilyen" felfogású 'ember' ?! Menjen el látogatóba Csernobilba és ne is jöjjön vissza!...bár lehet,hogy még élvezné is!
Gusztustalan,hogy csak ezzel tudnak kitűnni,mások figyelmét felkelteni!Csak sajnálni tudom őket...sivár életük lehet...
Ennyire nem figyelnek rájuk otthon?Szomorú!
Üdv: Undoroid
-
-
bandi210
aktív tag
válasz
bandi210 #11208 üzenetére
figyi
ezen berostam!!
Eladónagyi
na akkorát röhögtem.. -
DonMedve
addikt
válasz
bandi210 #11162 üzenetére
Az extra???Kérlek az,hogy mennyire tapad rajt az egér,mennyire könnyű rángatni,namost a rángatáshoz hozzátartozik,hogy a gyors mozdulatoknál pontos marad e rajt az egér.Úgy érzem ez a Taito pad most az amit kerestem.A G5-öm rohadtul szereti.Csak kár,hogy szegény halálán van!A Roccat Kone-ról meg nem is beszélek,az alá gyártották,visszajön gariból,remélem szétgyalázok mindenkit.
Beo:Beszélhetünk róla!Mit érne meg neked?
-
Laraxior
titán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bandi210 #10776 üzenetére
Hát észre vettem már
Hát nekem lenne miből csak most egy kicsit nyugton maradok, bár nagy a kísértés. Most például már nagyon fáj a fogam egy jó SSD-re (vagy mindjárt kettőre Raid0 SLC-s chipes).
De a proc az még marad legalábbis a GT300-ig aztán upgarade Corei7Vagy egy jó erős Laptop + PS3
-
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #9354 üzenetére
http://imagecache2.allposters.com/images/FUN/2821.jpg
Tessék itt a link
..jobb katt tulajdonságok és nektek is megvan
-
-
DonMedve
addikt
válasz
bandi210 #9085 üzenetére
Oké!
Más!Lara:Te nagy tuningos vagy!Mond el nekem légyszives,hogy adott egy tuning amit eszközöltem a gépemen,és XP alatt tökéletesen,mondhatni atomstabil marad a gép,meg a rendszer,minden tökéletesen fut!Nincsenek fagyások,stb,stb,stb...!Ugyanez Vista alatt miért nem megy?Miért nem működik?Azon kivül,hogy a Vista egy fos,van más oka is? -
bandi210
aktív tag
válasz
bandi210 #9067 üzenetére
Na most mondjátok hogy nem vok kemény!!!
Behatoltam az atisok kemény magjába!
Na akk és még túl is éltem!
De hogy atim soha nem lesz az tuti!
A kijutás!
Na szóval ez itt a NEM követendő példa!
(unatkoztam..és haveromnak segítettem...és mivel most is unatkozom így hát beírom ide is)
szerk:mosolyháború=del -
DonMedve
addikt
válasz
bandi210 #9064 üzenetére
Sziasztok!
Bandi van abban valami amit mondasz.Van benne igazság.De tudod nálam ez olyan dolog,mintha azt mondanád,hogy benn áll a garázsban egy fullos 7-es BMW,meg mellette,ott áll egy szar Zaporozsec,és ha valahova mennem kell használjam a Zaporozsecet.Tudod,itt állna a gép nem lenne szivem,hogy kihasználatlanul álljon!!Milyen dolog lenne az?Nem birnám megállni,ne gyalázzak szét 1-2 köcsögöt!
-
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #8982 üzenetére
Hogy-hogy?
Nem tűnt fel neki, hogy nem egészen úgy kell telepíteni, indítani ahogy szokták az eredeti lemezeket?
Jesszus, nem semmi lehet a pali. Összességében nem volt szép dolog (dádá Bandi barátja), de szokták mondani "aki hülye haljon meg" és sajnos van benne valami.
Nálunk a tékában vannak olyan lemezek, amiknek a közepén ott fityeg a Verbatim vagy társai feliratok, ugyanakkor szépen nyomtatva vannak, nem mondanád meg, hogy nem eredeti egyébként. -
Játékos
addikt
válasz
bandi210 #8947 üzenetére
űegy pöppet mellényúltál...
A Zeitgeist messze túlmutat Magyaron, cigányon, zsidón, Kínain, illetv megannyi náción, nacionalistán, mesterségesen fenntartott győlöleten, stb...
Az a lényeg, hogy egy szarkupacból lettünk, és közös szarkupacon kell kapirgálnunk. Egy vagyunk mind, ha tetszik, ha nem.De ne is nézd meg, inkább várd a postást!
Ha az okoz örömet. Meg vegyél sokkal gyorsabb procit, mert XY-nak olyan van. Dologozz érte, mind a barom, vagy ami még jobb, dolgozzanak érte a szüleid! Meg videokártyát, mert arra van igazi szükség, semmi másra!
Nehogy lenézzen már a sok rabszolga!
Mindegy, bocsi!
Szeretek mindenkit! -
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #8848 üzenetére
Ezek szerint még nem sikerült.
Azért drukkolok!Én meg végigvittem a Pure-t, valami eszméletlen nehéz volt az uccsó 2 race, tényleg megindult az adrenalin bennem, amikor ott lihegett a nyakamban a második és a harmadik helyezett kemény fél századdal!
A Spiderman Web of Shadows se volt semmi! Igen eltalálták a végém a fő-boss fightot! Kár, hogy egy optimalizálatlan gyökér portot kaptunk PC-re! Jobbam szaggatott, mint a Crysis 6600GT-vel!Most feldobtam a Bullyt meg a Dynasty Warrior 6-ot. Utóbbit kipróbáltam. Ez a játék nem fehér embernek való, nem igazodtam ki rajta, tipikus mindent bele japán móka!
A végén nem töröltem le, mert olyanokat röhögtem, mint anno a Mortal Kombat 2-vel! Eszméletlen, asszem részegen fogom elővenni ezt a játékot, aztán adok mindenki agyának!
Viszont dícséretes, hogy milyen jól megy, mégha vagy 50-en vannak is a képernyőn egyszerre. Ja ez TPS nézetes verekedős game, de sajna nem 1 vs. 1 hanem egész birodalmak! Ezért van akár 50 emberke is egyszerre előttem, mellettem, mindenütt!
Holnap érkezik az új NFS!!!
-
bandi210
aktív tag
válasz
bandi210 #8834 üzenetére
ááááááá megvan a driver!!!húúú de rendes eladót fogtam ki....még fejből tudja a típust is meg keresett nekem egy drivert hozzá
SD
mostmá happy vok..már csak haza kell mennem és szétnéznem a hálózatok között....
kell vmi extra a lopáshoz vagy csak winfos alapból képes rá? és ezt hogy? -
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #8824 üzenetére
úgy tűnik imádok siránkozni
Látod ez igaz!
Lehet neked jobb választás lenne a Pc helyett egy x360, főleg ha a jövőt nézzük! Nem szoktam ilyet tanácsolni, de az anyagi helyzetedet kicsit ismerve lehet jobban kijönnél, mint egy PC-vel, amit aztán megint fejleszteni kell. Ilyenen még nem gondolkoztál?Oks, nekem volt PS2-m, de nem csak azért szabadultam tőle, mert egy elavult vacak, hanem mert csak 1 TV-nk van, így aztán mutterral voltak néha afférok, hogy mit is nézzünk.
Szóval ebben az esetben én sem javaslom egy konzol beszerzését, ahhoz kell külön TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest