Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7765 üzenetére
és szar is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7768 üzenetére
akkor digi
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
-
Játékos
addikt
válasz bandi210 #7791 üzenetére
Cimborám itt Miskolcon hónapok óta használ digit, semmi baja nem volt eddig vele...
Nekem is van Crysis Warhead! Tudok én is menni veletek publicra! Mondjuk könnyen lehet, hogy nem ma este, mert tegnap reggeltől folyamatosan dolgozok...
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7849 üzenetére
sütő-cukrász-technikus vagyok ez csak hobby szinten megy. egyébként ha tudni akarod a quadot elvitték,és ez lesz helyette. Ha megjön a QX9770 ezt is eladom
Stabil a Q6600 3.9GHzen,prime is faja,Crysis Wars is tuti...még a végén meglesz a4GHz 24/7re sajnálom ezt a procit...nagyon jó kis darab.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7852 üzenetére
amikor diákmelóm voltam akkor "csak" egy 3500+-os AMDre tellett,igaz az akkoriban 60k volt A8N-SLi lapom volt ,és D43 chipes 2x512MB kingston ramom. 6600GT,és 7600GT-vel nyomtam
-
nagyúr
válasz bandi210 #7895 üzenetére
Én a múlt héten vettem egy 2140-est 6000-ért itt a PH-n. Elfelejtettem az alaplapot 1600-ról átállítani 800-ra és így is simán beindult. Frászt is kaptam, hogy 3200-on megy. Így aztán gyorsan lekapcsoltam mert letöltős gépbe lesz. Ha adnak rá garit, illetve eleve tuningosnak árulják akkor nyugodtan megveheted itt is, legfeljebb visszacsináljátok.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7897 üzenetére
Lesz egy E8500öm eladó srácok.... ha érdekel valakit.
1.23V@4GHz prime stabil.bandi210: még az én cuccaimra is van vevő,és sosem volt panasz hogy szét voltak hajtva Pedig én aztán nem kímélem a cuccaimat
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7923 üzenetére
azért itt,ott elcsodálkozak az emberek,bevallom volt amikor elszállt a ló velem is. Anno a Crucial Ballistix ramoknál. kicsit sokat vártam tőle,degradálódott,azóta nem próbálok semmi extrem dolgot 24/7be, a tesztek meg csak 10-15 percig tartanak,különösebb baj nem történhet. Túlmelegszik? lekapcsol...vagy újraindul. Sok feszt adok neki? túlmelegszik,lásd első pont vanamikor megunja a lap is játszadozást,kicsit nehezen indul el,de semmi baj nem történik,cmos clear,és mehet minden tovább. Ilyen volt amikor a Q6600omat 4.4GHz-en akartam elindítani Csak 4.3ig futotta. 4320on mikor elindítottam a sPi-t akkor indult újra screen nem lett sajna
de sebaj,már érdeklődöm a száraz jég felől"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7929 üzenetére
ha valamim tönkremenne,nekem is csak a kölcsön maradna aztán vagy ad valaki vagy nem. Az alaplap a leggázosabb. Videokari,memória,processzor,nem olyan vészes,abból lehet olcsóbbat,ratyibbat kérni bele,de ha az alaplap elszáll.
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7938 üzenetére
4éve dolgozom... két évet suli mellett. akko kerestem suli mellett kb 50et. Volt amikor kijött a 7600GT megvettem 49900ért az innot. Másik hónapban dobtam rá 7000 forintot és cserélték nekem a boltban ASUSra. jóval előtte ASUS 6600GT-t vettem 48ért a 3500+os AMD-m 60k volt... A8N-SLi lappal..stb a házikó még mindig megvan abból az időből
szaprodnak mindjárt bővül egy lappal és 2GB rammal
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7940 üzenetére
amikor nem dolgoztam nekem sem volt semmim. de most hogy dolgozom,inkább visszasírom a diák éveket. Ott nem volt muszáj semmit se csinálni...se bemenni suliba,se melóba. Most meg...ehh szar felnőttnek lenni hidd el. inkább legyen "gyengébb" géped... Mellesleg van akinek még E2180ra sem telik. Én is voltam Celeron 430al is egy hónapon keresztül Persze azt is overclockoltam... 72% alapfezen..de megvolt a 100% OC is 1.8@3.6GHz
-
őstag
válasz bandi210 #7938 üzenetére
Ez a montilopás már évekkel ezelőtt volt, nem hiszem, hogy fent lenne, meg nem is érdekel már. Különben sem vásárolnám vissza, milyen dolog az, hogy ellopják és még fizessek érte? Ez olyan, mintha a k**vát megerőszakolnám és utána még fizetnie kellene érte. Nem rád vagyok mérges, csak azokra, akik ezt kitalálták. Persze ha meglenne, akkor tuti megbeszélném a rendőr barátaimmal, hogy kapjuk el, aztán kicsit megigazítanám az arcát.
Zárt lépcsőházból lopták el, leláncolt állapotban. Éjjel 1 fél 2felé értem haza horgászatból, fél 7-kor keltem, mentem volna dolgozni, aztán a bicó nem volt ott. Nagy pofáraesés volt, de azért munkába elmentem a rendőrségi feljelentés után.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz bandi210 #7945 üzenetére
Akkor megnyugodnék én is, ha végre nem offban írnál Bandi!
Írj nyugodtan "nem off"-ban, asszem Attis ki is írta az elején, hogy szigorúan szabad offolni, nem kell halványba tenni, mert amennyit ülök a gép előtt már biztos vagy 30 évet öregedett a szemem, meg különben is kis szemüveges kocsog vagyok.
Legalábbis könnyebben olvasható így.Szóval peace, nincs semmi gond, csak ne kínozz!
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz bandi210 #7965 üzenetére
Ja, lézeres szemműtét! Már mondta más is, de fosok tőle ezerrel! Télleg!
Az 1680X1050-es felbontás még nem is annyira durva (20", 22", esetleg 24")! Az 1920X1080-tól van már durva!
Most próbálok intézni 280GTX-et. Sajna Gianninál elfogyott és csak 90K+-ban lenne, annyit meg nem adok érte, úgyhogy most írok amcsi nagybácsinak, hogy vegyen ott kint egyet és küldje el nekem. Már láttam 300$-ért!
-
őstag
válasz bandi210 #7967 üzenetére
Attól függ melyik pénznemben!
Legközelebb hamarabb szólj és akkor hozzád küldöm Lara-t telefont csináltatni! Máris lenne 3K-d!Természetesen az amcsi nagybácsinak is fizetnem kell! Ingyé ő se küldi!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz bandi210 #8011 üzenetére
Myvipet nem használtam vagy egy éve. Én ITT élem ki a közösségi szükségleteimet! Illetve iwiw-en jelen vagyok, de kb. annyira ápolgatom...
A képtáras link viszont jó! Illetve jó szokott lenni, de most nálam se jó...[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8016 üzenetére
még nincsen...minek? darabokban van az egész,de csinálok egyet a mostani állapotokról
-
bandi210
aktív tag
válasz bandi210 #8021 üzenetére
oké...látszik hogy mit csinálok..illetve hogy átültem egy rosszabb géphez...na de hogy50 másodpercet csúszottttt!!!!!!!!!
ja hát igen én is szeretném ha ilyen "káosz" lenne a szobámban...igen....egy alaplap vagy valami hasonlóan értékes tárgy doboza csak úgy figyelgetne a szoba közepén......tudod lara mindjárt itt a karácsony....és hát......pont ilyen gépet akartamXDXDXD...nincs egy kis adni jobb mint kapni hanghttp://prohardver.hu/dl/s/d1.gif
hangulatod???
(ja és ez ha jól gondolom nem épp szakmai topic....)[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8022 üzenetére
volt sokmindenem amit lehetett vinni,majdnem egyteljes konfig.
2x200GB Samsung
2x1GB Kingmax 1066
2x1GB OCZ Flex 800
Q6600@4303MHz
Gigabyte P35-DS4 rev1.0
Aerocool Aeroengine Jr.---> ez még megvan
és lesz egy E8500 is...
valamit valamiért alapon működöm..ezért dolgozom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8025 üzenetére
ezek közül már minden elment... csak a ház,és az E8500 van meg.
a ramról? nem hiányzik arról semmi ami nincsen az alsón,az ott van felül/me: pH! kedvence
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz bandi210 #8040 üzenetére
Angolt tanutál-e? Én nem, de az a womens furin néz ki...
Tényleg nem tanultam egy percig se suliban sajna, de a woman többesszáma nem women?[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8063 üzenetére
csak egy rossz és nem veszi meg..ingyen adom
-
Játékos
addikt
válasz bandi210 #8061 üzenetére
Írj PÜ-t, segítek szívesen!
Lara! Hajjakmeg, azokat a ramblokkokat mé' nem párhuzamosítod? DDC-d van még?
Legközelebb, mikor valamiért szétszeded a cuccot, fújd ki belőle a vizet! Majd megérzed, mit kell szenvednie a kis szivattyúnak...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
bandi210
aktív tag
válasz bandi210 #8086 üzenetére
"Sok pénznél, csak a még több jobb.Viszont a pénz savas kémhatású, és kioldja a gerincből a meszet.Minél több van, annál gyorsabban" by Tüzi
tiszta értelmes...monbdjuk van benne valami....By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8095 üzenetére
-
pisti88+
senior tag
válasz bandi210 #8216 üzenetére
Nem is kell rá mondani, ne Hót parasztba szoljon vissza ha visszaszol... Jó topikot talált a bunkóskodásra...
Attis: Nekem is volt már olyan derékbántalmam hogy a szemeből a könny szinte lövellt, együttérzésem!
Ezt látnotok kell, SUPRA FOR EVER videjóóóó[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #8226 üzenetére
ha ilyen aktív vagy öregem,akkor két hét alatt pH nagyúr leszel...mint anno nygma...
mittudom én..olyan betegsége neke is volt..ide winyo és sata optika..nem tuti egyben..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest