- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM mobil one 945
Az RM egy angol cég, akik RM néven hoznak forgalomba diákok számára termékeket. Az Asus EEE PC-it pl. RM néven kapták meg a diákok.
Ez amúgy ilyen ütésálló laptop, elég egyedinem tudom ez is az Asustól származik-e, ennyire nem ismerem a céget.
Én is furcsállom a Pata merevlemezt, de az tény, h ilyen kis méretű merevlemezek még többnyire IDE felületűek voltak, amikor a Sata elterjedt, akkor már többnyire azért nagyobb kapacitásúakkal szerelték a laptopokat.
Az is tény, h a 945-ös chipkészlet már bőven a Sata éra alatt jelent meg. (Nekem pl. a Centrinos Pentium M-hez a 915-ös chipsethez is Sata volt.)
Google többnyire IDE-t ír, de találtam SATA feliratot is.. :/ (gondolom téves)
Biztos jó okuk volt rá, h Pata merevlemezt tegyenek bele - talán valahol megmaradt pártízezer kis kapacitású Pata HDD, és ide jó áron el tudták passzolni. A 945-ös chipset mellett ICH7-es déli híd van, az még tartalmaz ATA csatolót is a Sata mellett, a 8-astól vették ki az ATA támogatást teljesen (965-ös chipsetektől felfelé).Pl. ha Orbánék azt a 4milliárdot odaadnák az Asusnak, h tervezzenek mondjuk narancssárga notikat (golflabdamintával, h hasonlítson a narancsra) egyedi felszereltséggel, és aztán FN megnevezéssel (FN, mint FideszNoti) idehaza ezt osztogatnák az arra rá(nem)szorulóknak, akkor az ugyan ilyen termék lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest