Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van egy majdnem 4 éves msi gx600-as laptopom, amiben egy intel wireless 3945abg wifi kártya van.
Ezt szeretném lecserélni egy n wifi kompatibilissel.
Garancia már úgysincs rajta, szétszedni is szétszedtem már újrapasztázás végett, szóval elméleti akadálya nincs.
Azért szeretném a belsőt lecserélni a külső stick helyett, mert nem szeretném, hogy "kilógjon" belőle a vevő.Körbenéztem ebay-en, és az lenne a kérdésem, hogy ez vajon megfelelne-e nekem?
A leírás alapján jó, még az én modellemet is megemlítik, mint cserére alkalmas.Viszont ennek 3 antenna csatlakozója van, az enyémnek pedig ha jól emlékszem csak kettő.
Itt egy két a legutolsó szétszedéséről.A kérdés tehát az, hogy be lehet-e szerelni a gépembe, működne rendesen és hogy menne-e utána teljes sebességgel (tehát gyorsabban, mint a jelenlegi g kapcsolat, a router az már n kompatibilis, egy 1043nd modell) a net?
Szerk:
Közben megtaláltam a "harmadik" antenna csatlakozót ebayen.Ezt vajon milyen nehéz beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hegesztés topic
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx