- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nekem a fő okom a váltásra az lenne, hogy utp kábelen 30mbit-el jön a net, wifin meg max 19-20-al, ezt szeretném javítani mindenképpen.
15/5-ös netem van, így csak feltételezni tudom, hogy nagyobb hatásfokkal használná a sávszélt az N-es kártya a notidban, mint a G-s (amit tudok mérni érdemben, az a saját gépek közötti másolás stb.), de gondolom, igen.
Szóval akkor nem kell a 3. antenna?
Ha megelégedsz a 110-130 Mbit/s körüli valós sebességgel, akkor igen, nincsen rá szükséged.
Ha azt kiszedem és a helyébe rakom a 3. antennát, az lehetne egy jó megoldás?
Szerintem igen, csak a 3. antennának is a wifi kártya mini PCI-e helyéig kellene elérnie, mint a másik két kártyának.
-
Tim82
félisten
Szia!
A harmadik antenna beépítése, csatlakoztatása nélkül is tudod használni az N-es wifi kártyát. A Main és az Aux csatlakozókat kösd be, a Div-et hagyd ki.
A harmadik antenna a MIMO antennája volna. Nekem itthon két notim is van, amelyikben N-es kártya van, de egyiknél sincsen harmadik antenna. Mindkettőnél 110-130 Mbit/s valós adatátviteli sebességet szoktam mérni. Tehát teljes sebességgel nem fog (ez kevesebb, mint a fele az N szabvány elméleti 300 Mbit/s-es csúcssebességének), de a G szabvány elméleti csúcsának (54 Mbit/s) több, mint kétszeresével fog működni.
Tesztgép 1.: IBM Thinkpad T42p (miniPCI TP-Link TL-WN861N kártya)
Tesztgép 2.: IBM Thinkpad T60 (miniPCI-e Atheros AR5008 kártya)A router egy Linksys WRT160N.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest