Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
szabadidőmben szívesen használom a laptopomat játékra. Nem régiben egyik kedvenc játékom újabb része megjelent, de sajnos elért engem is az az idő, amikor sajnos szaggatás nélkül nem tudom futtatni. (mindent levettem, mindent kipróbáltam)A konfigurációm egy Packard Bell TV44-HC-845HG,
B980 Intel processzor 2,4 Ghz 2 mag
4 GB RAM
Geforce GT 630 m 2 GB videókártyaA kívánt játék minimumja:
Core i5-3450 3.1GHz
8 GB RAM
GeForce GTX 650 2GBnos, több év után kijelenthetem, hogy ezek a minimumok inkább támpontok, mint kőbevésett szabályok.
A sorozat előző tagját közepes beállítások mellett tudtam futtatni probléma mentesen, kicsivel kisebb minimum követelmények mellett.Fontosnak tartottam ezeket megemlíteni.
Jöjjön a lényeg: Nem akarok óriási összegeket invesztálni egy új laptopba és az utóbbi napokban olvastam arról a lehetőségről, hogy ezt azt erősebbre cseréljek a saját gépemben.
Elsősorban 2 dolgot szeretnék cserélni: Proci és Ram, a grafikus kártya úgy gondolom még megfelelő
(A szaggatást leginkább a proci miatt sejtem)Kérdés: A fent említett konfigba tudok e processzort cserélni, ha igen mi jöhet szóba?
Utána néztem ennek a : http://www.cpu-upgrade.com oldalon, de úgy gondolom nem teljesen biztos, hogy ami ott van az a valóságban is működik.
Alaplap szerint is próbáltam összefésülni a szóba jöhető procikat, de nem tudom azt se, hogy az enyémben pontosan milyen (gondolom HP) alaplap lehet (?) .
Köszönöm, ha végigolvastad és ha segítenél vagy több infó kell itt vagy akár privátban is, sajnos ilyen témában nem vagyok jártas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx