- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
szabadidőmben szívesen használom a laptopomat játékra. Nem régiben egyik kedvenc játékom újabb része megjelent, de sajnos elért engem is az az idő, amikor sajnos szaggatás nélkül nem tudom futtatni. (mindent levettem, mindent kipróbáltam)A konfigurációm egy Packard Bell TV44-HC-845HG,
B980 Intel processzor 2,4 Ghz 2 mag
4 GB RAM
Geforce GT 630 m 2 GB videókártyaA kívánt játék minimumja:
Core i5-3450 3.1GHz
8 GB RAM
GeForce GTX 650 2GBnos, több év után kijelenthetem, hogy ezek a minimumok inkább támpontok, mint kőbevésett szabályok.
A sorozat előző tagját közepes beállítások mellett tudtam futtatni probléma mentesen, kicsivel kisebb minimum követelmények mellett.Fontosnak tartottam ezeket megemlíteni.
Jöjjön a lényeg: Nem akarok óriási összegeket invesztálni egy új laptopba és az utóbbi napokban olvastam arról a lehetőségről, hogy ezt azt erősebbre cseréljek a saját gépemben.
Elsősorban 2 dolgot szeretnék cserélni: Proci és Ram, a grafikus kártya úgy gondolom még megfelelő
(A szaggatást leginkább a proci miatt sejtem)Kérdés: A fent említett konfigba tudok e processzort cserélni, ha igen mi jöhet szóba?
Utána néztem ennek a : http://www.cpu-upgrade.com oldalon, de úgy gondolom nem teljesen biztos, hogy ami ott van az a valóságban is működik.
Alaplap szerint is próbáltam összefésülni a szóba jöhető procikat, de nem tudom azt se, hogy az enyémben pontosan milyen (gondolom HP) alaplap lehet (?) .
Köszönöm, ha végigolvastad és ha segítenél vagy több infó kell itt vagy akár privátban is, sajnos ilyen témában nem vagyok jártas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest