Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solfrutta
tag
Szép napot!
Megint laptop proci csere kérdés... Van egy ASUS X53SC gépem, K53SC alaplap (amire szitázva K53SV Ver. 3.00 van, de hát ez már csak ilyen...). A gyári adatlap szerint az alábbi procikkal szerelték a gépet:
i7 2670QM/2630QM, i5 2430M/2410M, i3 2330M/2310M, Pentium B950/B940, ez 8 proci.Nekem most a Pentium B950 van benne, ezt cserélném. i5 2540M-et gondoltam belepattintani, az a legerősebb, vállalható áron. Beleástam magam a dologba kicsit, megnéztem hogy a BIOS-ban milyen mikrokódok vannak, ezek itt: [kép]
Ez 9 darab, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy mégis milyen procikat takarhatnak.
Kérdés: Egyrészt, hol találnék valami listát a 2.gen Core i laptopprocik mikrokódjairól? Másrészt, ennek ellenére menne-e a 2540M a gépben (ha jól sejtem, nem)?
A procik specifikációja alapján működnie kell a lapban bárminek, ami megy HM65-ös chipsettel, szóval a 2540M-nek is. A hiányzó mikrokódokkal lehet-e bővíteni a BIOS fájlt (mint pl. a s775 lapban Xeonozás esetén)? Foglalkozik valaki ilyesmivel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx