- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Párom laptopjáról kérdeznék. Egy húszmilliárd éves acer aspire 5720z-ről van szó.(na most, hogy ezen belül van e több típus, azt nem tudom)
A lényeg, hogy korához képest szuperül működik, de ha van rá lehetőség, akkor szívesen lecserélnék benne ezt-azt.
A problémám, hogy neten, külföldi fórumokon elég ellentmondásos posztokat leltem csak a gép bővíthetőségéről, van, aki szerint ez így ennyi és kész, illetve van, aki 2x ennyi ramot és sokkal erősebb procit tolt bele, így inkább hozzátok fordulok.Jelenlegi konfig:
pentium dual t2370(1.73ghz)
2gb ddr2
geforce 8400m gsA kérdés, hogy ezek közül mit és milyenre tudok cserélni, ahhoz, hogy érezhető legyen a változás. Tisztában vagyok vele, hogy crysis 3-azni nem fog vele, de minél jobb...nos, annál jobb
Ha valami fontos info kimaradt, akkor szúrjatok le és pótolom. Előre is köszönöm a választ\segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest