- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
browing
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11764 üzenetére
Bár ha jól tudom a mostani négy magos az egyenként 1,73 ghz pörög és amikor 2,93 ghz akkor csak egy mag hozza ezt a teljesítményt. 4 magon 1,73 ghz meg nem tűnik soknak és bár ( túlhúzásról nincs sok fogalmam) lehet, hogy lehetne emelni az alap ghz valamennyivel ami még nem termelne sokkal több plusz hőt.
200 alatt használt Lenovo y50-70 vagy y510p futnak ahogy nézegettem a hadveraprón. Bár ha később asztalira váltok akkor nem érdemes új laptopot venni csak a mostanira egy kicsit költeni.
Kérdeztem az eladót, kíváncsi vagyok, hogy mit ajánl,
Nézegettem az ebayen is, ott pl a 7970m az úgy 70-80 ezer körül mozog. De jobb lesz ha megvárom a hadveraprós hirdetőt hátha ha mostanit meg átvenné.Amúgy én is azt néztem, hogy ezen kívül a gépnek nincs sok baja, persze egy "kicsit" öreg, de fullhd képernyője nekem megfelel, viszonylag nagy háza van amiben azért jól szellőzik, az ssd hdd kombo is teljesen jó nem beszélve a hangzásról,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest