- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
A hőelem az egy "termo elem" amit rá szoktak szorítani egy kis csavaros bilincsel vagy csak ragasztják a hűtőbordára. Ennek az a szerepe, hogy hő hatására megváltozik az ellenállása és ez indítja teljes gőzzel a ventit.
A fordulat szabályozó áramkör úgy van kialakítva, hogy figyeli az ellenállás változást és egy bizonyos hőfokon túl teljes feszültséget kapcsol a ventilátorra, Más fajta szabályzó is létezik pl. a hőcsöves, de a tiéden szerintem nem olyan van
Ha viszont erősebb 3D alkalmazásnál fullban pörög - ahogyan írod - akkor ez az ötlet nyilván nem nyert.
Szerintem nézzél meg egy "típus totyikot" biztosan másnak is van ezzel gondja, hátha okosabb tippet kapsz
-
Bendegúz_50
tag
van hogy akár 85-90 fokra is melegszik játék közben!!! na ez tuti hogy nem normális, meg fog főni a darab egy idő után akár game gép akár nem.
Meg kéne nézned a BIOS-t és kikapcsolni a venti szabályzást ill. ha erre van lehetőség ott beállítani maximumra, terhelés függetlenül.
Elképzelhetőnek tartom, hogy amikor nyomsz egy játékot nem teljes fordulaton megy és ez okozza a jelentős túlmelegedést....még egy buta ötlet: nem ártana megnézni, nem esett e le valahová vagy nem lifeg, lazult-e le a bordán lévő hőelem....
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Hogy mit nézzél meg...hát a típust
Nekem is volt olyan laptopom, hogy szinte forrt egyébként rendesen ment de zavart.
Kerestem egy "róla" szóló fórumot és ott találtam is nagyobb proci hűtőt amit bele lehetett eszkábálni mielőtt leolvadt volna a vas...működött vele de úgy gondoltam inkább eladom.
Meg is történt a srácnak már több mint egy éve jól muzsikál...lehet, hogy hiba volt eladni...?Sajnos ettől okosabbat nem tudok mondani, lehet hogy a tiéd is hasonlóan jól sikerült széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest