- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VePe00
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Kb 2 éve vettem egy MSI GX 701-es laptopot (gf GT9600M, core2duo T5800) és valami gond van a videókártyával. A hiba úgy kezdődött, hogy nem tudom feltelepíteni a legújabb nvidia drivert, csak 257,8-ig, mivel ha újabbal próbálkozok, lefagy az egész (bekad a hang, lelassulás után, minden megáll, hard reset, ha nem megy egyéb módon). Ezek utána néhányszor elment a kép, használat közben fekete képernyő, majd amikor visszajött, mellesleg megjegyezte egy buboréküzenetben, mintha nem is lenne fontos, hogy a csatoló nem válaszolt, de helyreállt. Hm...Aztán elkezdtem észrevenni, hogy egyre gyengébb a fényerőm. Amikor új volt, sokszor vissza kellett vennem, mert túl erős volt. Most a fehér szín inkább szürkés (nem, nem koszos a kijelző
), olyan a kontraszt, mintha visszavettem volna. Az elején fel is akartam venni, azt hittem úgy maradt. Azóta néha pillanatokra bevillan (elmegy a kép, de olyan gyorsan jön vissza, hogy egy villanásnak látszik csak), ami egyre gyakrabban történik. Mivel pillanatnyilag itt nincs másik gépem, probléma lenne, ha tönkre menne. Lehet ezzel valamit kezdeni? Se új drivert, de támogatást nem ad már rá az MSI. A BIOS is a legújabb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest