Új hozzászólás Aktív témák

• VePe00

csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Kb 2 éve vettem egy MSI GX 701-es laptopot (gf GT9600M, core2duo T5800) és valami gond van a videókártyával. A hiba úgy kezdődött, hogy nem tudom feltelepíteni a legújabb nvidia drivert, csak 257,8-ig, mivel ha újabbal próbálkozok, lefagy az egész (bekad a hang, lelassulás után, minden megáll, hard reset, ha nem megy egyéb módon). Ezek utána néhányszor elment a kép, használat közben fekete képernyő, majd amikor visszajött, mellesleg megjegyezte egy buboréküzenetben, mintha nem is lenne fontos, hogy a csatoló nem válaszolt, de helyreállt. Hm...Aztán elkezdtem észrevenni, hogy egyre gyengébb a fényerőm. Amikor új volt, sokszor vissza kellett vennem, mert túl erős volt. Most a fehér szín inkább szürkés (nem, nem koszos a kijelző :D), olyan a kontraszt, mintha visszavettem volna. Az elején fel is akartam venni, azt hittem úgy maradt. Azóta néha pillanatokra bevillan (elmegy a kép, de olyan gyorsan jön vissza, hogy egy villanásnak látszik csak), ami egyre gyakrabban történik. Mivel pillanatnyilag itt nincs másik gépem, probléma lenne, ha tönkre menne. Lehet ezzel valamit kezdeni? Se új drivert, de támogatást nem ad már rá az MSI. A BIOS is a legújabb.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák