- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Lenne egy roppant bosszantó problémám:
Adott egy 2009 szeptemberében vásárolt Acer Timeline 5810TG noti, ami az elmúlt 2-3 hónapban elkezdte játszani azt, hogy a töltőről nem indul vagy nem tölt. Ha megigazgatom kicsit a töltő résznél ("kis tégla") a kábelt, akkor ment és töltött. AZ aksival nem volt semmi probléma, általában ha töltőn volt akkor ki volt véve az aksi. Tegnap is ment kb fél órát aksiról a gép és még 8 órát írt ki, ami normális...
Erre ma akarom bekapcsolni aksiról, de nem csinált semmit sem. Fogtam a barátnőm Acer 5750-ének a töltőjét és rádugtam. Elöl a ledem kéken világít, ami azt jelzi, hogy teljesen fel van töltve. Néztem Aida tesztet, ahol 56688 mWh-s értéket ír a gyári 62160 mWh-ból és 100%-os töltöttséget.
Erre lehúzom a töltőt és azonnal kikapcsol! Se kép, se hang! Teljesen megőrjít
Mi a búbánatos baja lehet??? Idáig teljesen jó volt és egy nap alatt elszáll az akku vagy mi a fff?? Nem értem, ha látja a gép az akkut és még a töltöttségét is, akkor miért nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest