- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Röviden megosztom veletek pozitív esetem:
Kaptam pár éve egy HP nx6110 notebookot, ami pár hónap használat után megadta magát, illetve elkezdett fagyni. Volt hogy pár óra működés után csinálta, volt hogy pár óráig nem ment majd hirtelen elindultak a programok stb. Kb. egy évet porosodott, majd végülis előszedtem hogy felteszem az apróhirdetésekbe.
Bevittem egy debreceni notebook szervizbe (privibe megmondom hova), ahol azt mondták rá hogy mivel alkatrész cserés (hogy mi volt a baja, nem derült ki, de alaplapi javításnak mondták), ezért kb. 23.000 Ft lesz a javítási költség. Kicsit sokkot kaptam, mert bár annyit még éppen megér a cucc, de nagyjából annyit, és mivel volt másik notebookom, berágtam és azt mondtam annyit nem adok egy javításért. Kértem hogy mennyibe számolnák be, azt kaptam hogy 8.000 Ft alkatrész áron. (jelzem hogy a kijelző pixelhiba mentes, hdd, ram, proci, wifi modul stb. minden jó volt benne) Nem hagytam ott, azt mondtam akkor porosodik a padláson.
Végül itt találtam egy fórumozót, aki bevállalta a javítást, visszapostázással együtt volt 13.000 Ft. Életemben először előre utaltam (és megfogadtam hogy ha lenyúlja a pénz, elmegyek Tatabányára, megveretem, vagy bedobálom az ablakát döglött notebook alkatrészekkel :-), és visszaküldte a működő notebookot - "magyar posta biztosan" csomagolva. Hogy végül tényleg javított, vagy csak egy másik alaplapot tett bele, nem tudom, igazából nem is nagyon érdekel.Ha valakinek régebbi HP notebookkal van gondja, jó szívvel ajánlom, bár valszeg nem csak ezeket a típusokat szervizeli.
Aki kéri, priviben megadom a javítást végző fórumozó nicknevét.
Üdv: WG
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest