- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoBoS
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot/segitséget kernék.
2 hete vásárolt Asus ROG Strix G513IM-HN033 laptopról lenne szó, (2x8gb ram, 2x512gb ssd, rtx 3060 6gb, r7 4800h) 2 hétig semmi gond nem volt azonban tegnap lefagyott, de nem terhelés alatt, hanem utána, egyben 4 órát jatszottam, majd kiléptem, nyitottam 1 chromeot, facebookot görgettem és lefagyott. Már a ventik sem mentek amikor történt az eset, elöször azt hittem biztos a wireless egérben az elem haldoklik, de nem, a touchpad sem reagált. Microsotféktól letöltött win11 van rajta. Frissités naprakész (a legtöbb illesztőprogramot ő húzta le).Játék alatt a proci 85 fokig a vga 80 fokig szokott felmenni. Mind2 be szokott állni fix értékre, irreális ingadozás nincs, nehány fokok max. Hűtőpad állandóan alatta márcsak a légáramlás miatt is. A noti 4 helyen fújja ki magából a meleg levegőt, eltömődés nincs. A Windows eseménynapló nem túl beszédes, csak arra panaszkodik, hogy az újraindulás előtt nem termeszetes úton állt le a rendszer. (Persze a lefagyott állapotot a power gombbal tudtam orvosolni). Az én olvasatomban ez minden IS lehet sajnos, de proci, vga, ram hibákra szerintem utalhat. A reális esély mekkora, hogy csak szoftveres a gond? A melegedés szerintem valoszínűtlen a 85 fokos plafonnal elvégre notebook. (Az előző notim lenovo legion y7000 volt, 93 fok alá nem volt hajlandó menni jaték alatt és a gyártó azt mondta, hogy ez teljesen rendben is van, 105 fokig nagyon jól érzi magát)! Egyébként AIDA64 szerint, üresjáratban 55fok a proci és 50 a vga. Arra gondoltam, csinálnék egy pár óras stressz tesztet, mivel-meddig-hogyan? Egyéb meglátást is szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest