Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20079 üzenetére
Egy munkalapot kaptam, amire ráírták a hibát, amikor bevittem. Kiszerelték belőle az aksit, két nap múlva szóltak, hogy megjött az új aksi, vigyem be hogy beszereljék. A végén csak ideadták a laptopot, semmiyen másról nem kaptam papírt. Szerintem a korábbi javításoknál sem kaptam ilyesmit. Kaptam egy kis paírdobozt, amiben kis papírlapra magyarul nyomtatott szövegre le van írva, hogy hogyan kell jól bánni az akkumulátorral. Az az igazság, hogy nagyon megbíztam bennünk. Lehet, hogy butaság volt. Most egyelőre rendben van az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- BestBuy ruhás topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest