Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
Sziasztok. A következő problémával találkoztam régi Sony VAIO vasamon. Kicsit upgradeltem RAM és SSD bővítéssel, egész pofás lett tőle. Viszont több dolog sem működik rajta, amit lehet, hogy én rontottam el azzal, hogy szétszedtem és valamelyik kis alkatrészt tönkretettem akaratomon kívül. Ennyire mélyen nem értek ehhez, lehet nem úszom meg a szervizt, de előtte megkérdezlek titeket is, hátha otthon megoldható a dolog.
Szóval ami nem működik: nincs hang rajta, bármilyen drivert is telepítettem rá, semmi nem sikerült, úgy érzékeli, mintha nem lenne hozzá csatlakoztatva hangszóró. A fejhallgató csatlakozó nem működik. 3 USB csatlakozóhely van rajta, egyik sem működik. HDMI csatlakozó szintén nem működik. Egyetlen csatlakozó van, ami jó és ki is tudtam próbálni, az az e-Sata/USB port, ide dugom be az USB-s eszközöket is, mivel mást nem érzékel. A hangra visszatérve: bluetooth hangszóróval tudok belőle hangot csiholni, az működik. A Wifi viszont mostanában eléggé nyüglődik. Hol érzékeli, hol nem a kapcsolatot, akkor is ilyen, ha 1 méterre ülök a routertől.
Ezek alapján lenne ötletetek, hogy mi lehet a gond? Érdemes foglalkozni vele, vagy elküldeni szervizbe? Nem tudom, hogy mennyibe kerülne a szervizelés, mert ha nagyon drasztikus, akkor lehet, hogy hanyagolni is kellene már ezt a régiséget és helyette befektetni egy használt üzleti laposba. Nektek mi a véleményetek?
Előre is köszönöm mindenki idejét és segítségét!Oh és a pontos típust lehagytam: vpceb2m1e
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook 17 G5 17.3" FHD IPS i7-8850H P3200 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest