Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Adott egy HP Elitebook 850 G1 laptop.
Amikor dokkolóra tettem, akkor vettem észre a jelenséget. Történt, hogy leállítottam, majd eszembe jutott vmi, így szinte azonnal visszakapcsoltam. Na ekkor elindult, de 5 mp után leállt. Ezután nem tudtam elindítani, hiába nyomtam a bekapcsoló gombot. Eltelt 2 perc és akkor már el tudtam indítani. Na ekkor elkezdtem tesztelni. Dokkolóval, anélkül, 2 külön tápegységgel, úgy hogy kiszedtem az akksit és tápegységre volt kötve, de mindig ugyanez a helyzet. Frissítettem BIOS-t, visszaállítottam alapértékre, nem változott. Ha újraindítást csinálok, akkor semmi probléma, csak ha leállítom, és utána fél percen belül újra elindítom. Ha csak akksiról használom, akkor most nem csinálja, de volt, amikor arról is csinálta. Az előbb pl. tápegységről is jó volt, majd nem. Magát a tápegységet kizártam, mert többel is kipróbálta, ua. Igazából nem tudom, mit tehetnék még. Van valakinek ötlete? Vagy járt így már valaki? A dologgal amúg együtt lehet élni, de attól tartok, hogy ez a hiba valami nagyobbnak az előjele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Eladó egy pixel 7
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx