Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy relatív régi laptopom (Asus K53SV, i7-2630QM,GT540M,8GB). Jó ideje nem használtam, új laptopok vannak azóta helyette, de most úgy alakult, hogy kellene.
Emlékeim szerint kifejezetten hűvös típus volt, többször is átpasztáztam, ssd csere, satöbbi, tehát egy alapjában karbantartott gép volt.
Most viszont azzal szembesültem, hogy >90fok feletti hőmérsékletet is eléri a gép játék alatt és idle is olyan ~50-60 fok, bár ez gondolom az ilyenkor visszavett venti fordulatszámnak is köszönhető.
Terhelésnél dől ki belőle a forró levegő.
Létezik, hogy a pasztázás adtamegmagát? Bár akkor nem az van, hogy nem ad át hőt a heatpipe-nak és ezért nem forró, hanem csak meleg levegő áramlik ki a gépből?
Illetve, ha a heatpipe-ból elszökött volna a gáz, akkor ugyanígy nem melegedne át gondolom.
Van ötlet, hogy mit érdemes megnéznem rajta?(Elég macerás a szétszedése egy kis változtatás miatt, feleslegesen nem tenném újra, kizárólag szükség esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx