- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
orosziem81 #16631 üzenetére
Szia!
Az eladás oka biztosan nem ez volt, hiszen teljesen hivatalos üzletből (laptopszalon) teljes áron vásároltam teljes garanciával. Gondoltam már rá, hogy csinálok videót róla, de amikor rákészültem, akkor természetesen nem hozta a a hibát. Amikor pedig nem készülök rá, persze hogy sokszor villan (mint ma reggel indulás előtt is).
Igyekszem rögzíteni, mert ha le is adom szervizbe, lehet, hogy pont ott se fogja ezt produkálni. Amúgy lényegében olyan, mintha elsötétülne, majd felvillanna a képernyő, de az ikonok például nem "töltődnek be" újra. Mármint láttam olyan videót erről, ahol az ikonok is egy pillanatra eltűntek az asztalról, aztán mintha szépen sorban ismét megjelentek volna, mintha "visszatöltené" az asztalt. Nálam konkrétan a kép villan, de mindenképpen próbálom felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest