- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
A billentyűzettel lenne problémám, a gép egy Asus Zenbook UX32VD, Win10 Pro op. rendszer.
Az imént vettem észre Fifázás közben, hogy a W gomb nem minden esetben akar működni. Megpróbálom elmagyarázi a helyzetet: Szóval vezetem a játékban a labdát az egyik irányba, ezek a gombok vannak lenyomva: JOBBRA nyíl, LE nyíl, Space(sprint), és nyomnám a W-t (indítás), de nem reagál semmit. DE, ha a másik irányba megyek, vagyis: BALRA nyíl, LE nyíl, Space, és itt ha nyomom a W-t, tudok passzolni, vagyis úgy működik ahogy kell.
Először azt hittem hogy a játékban van valami gond, de nem. Kicsit utánanéztem, és letöltöttem egy Keyboard Test nevű programot, és valóban - ha ott is próbálom a játékban használt gombkombinációkat, vagyis a Jobbra, le , space, W gombokat egyszerre, akkor a W nem reagál. A másik esetben, vagyis Bal , le, space, itt már reagál a W.
kipróbáltam az előző laptopomon, ott működik a W mindkét irányban(azért nem is volt gondom azon a Fifával).
Ott pl. az E gomb nem működik két irányban, a Zenbookon pedig igen.
Kérdés: mit lehet kezdeni ezzel? Vagy ez minek a hibája? Próbáltam letörölni a drivert, újra feltelepíteni, de semmi. Meg ahogy láttam, a Zenbooknál az eszközkezelőben a Billentyűzet "PC/AT kibővített PS/2 billentyűzet (101/102 gombos) , míg a másik laptopomnál "Szabványos PS/2 billentyűzet.
Esetleg nem lehet ezt átcserélni valahogy?
Van erre megoldás, vagy muszáj ahhoz folyamodnom , hogy átállítsam a billentyűt a játékban? (nagyon nem szeretném ,mivel így szoktam meg már 15 éve)
Remélem érthetően írtam le a dolgokat, eléggé komplikált .
Nagyon megköszönném a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest