Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#11614) zolee-coul


zolee-coul
csendes tag

Hello mindenkinek,

segítséget szeretnék kérni a családban van egy Aspire E1-572 notebook , fél éves kb.
2 hiba jött elő, egyik hogy a dvd meghajtó ( amiről csak telepítettünk eddig, nem is használtuk írásra), egyik nap a dvd tálca kiadás gomb megnyomása utána kattan egyet , de nem jön ki a tálva.
Kézzel egy picit meghúztam ( óvatossan ) félig ki is jött de utánna megfeszült... szóval nem is bántottam .
Ez mitől lehet , tudom ezt garanciálissan kicserélik , de mitől csinálhatja ezt ??

másik hiba a wifi hálózatra nem mindig tud csatlakozni, újratelapítettem , feltettem a saját driverét amit el is fogad , felismeri a wifi kártyát, látja is a hálózatot , de egyszer felcsatlakozik , másik alkalomkor pedig azt írja ki hogy korlátozott hozzáférés... Megpróbáltam több vezeték nélküli helyen mindig ez volt egyszer felmegy, egyszer nem ..
Próbáltam másik géppel együtt , ahol ez az Acert nem tudott csatlakozni ( korlátozott hozzáférés ) ott a másik gép simán csatlakozott, telefonnal is próbáltam az is csatlakozott ...

segítséget szeretnék kérni , ez is inkább hardveres gond ??? garanciánál ezzel is foglalkoznak vagy egyből azt mondják hogy rosszúl telepítettem a wifi-t , vagy valamit elállítottam ??
( routernél a beállítások jók , ha másik géppel simán tudok netezni és van egy asztali gép amin szintén megy az internet , mikor az Acer körlátozott hozzáfárást ír )

köszönöm előre is a segítő válaszokat .

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.