- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee-coul
csendes tag
Hello mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni a családban van egy Aspire E1-572 notebook , fél éves kb.
2 hiba jött elő, egyik hogy a dvd meghajtó ( amiről csak telepítettünk eddig, nem is használtuk írásra), egyik nap a dvd tálca kiadás gomb megnyomása utána kattan egyet , de nem jön ki a tálva.
Kézzel egy picit meghúztam ( óvatossan ) félig ki is jött de utánna megfeszült... szóval nem is bántottam .
Ez mitől lehet , tudom ezt garanciálissan kicserélik , de mitől csinálhatja ezt ??másik hiba a wifi hálózatra nem mindig tud csatlakozni, újratelapítettem , feltettem a saját driverét amit el is fogad , felismeri a wifi kártyát, látja is a hálózatot , de egyszer felcsatlakozik , másik alkalomkor pedig azt írja ki hogy korlátozott hozzáférés... Megpróbáltam több vezeték nélküli helyen mindig ez volt egyszer felmegy, egyszer nem ..
Próbáltam másik géppel együtt , ahol ez az Acert nem tudott csatlakozni ( korlátozott hozzáférés ) ott a másik gép simán csatlakozott, telefonnal is próbáltam az is csatlakozott ...segítséget szeretnék kérni , ez is inkább hardveres gond ??? garanciánál ezzel is foglalkoznak vagy egyből azt mondják hogy rosszúl telepítettem a wifi-t , vagy valamit elállítottam ??
( routernél a beállítások jók , ha másik géppel simán tudok netezni és van egy asztali gép amin szintén megy az internet , mikor az Acer körlátozott hozzáfárást ír )köszönöm előre is a segítő válaszokat .
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 7
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest