Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
szvsz fura lenne, ha azok a feltevések élnének vki fejében hogy a ffiak nem képesek semmilyen fontosabb eseményt megjegyezni....de mint tudjuk ez nem így van
és így nem is tartom furcsának
nem mérce, csupán jól esik kötni valamihez a dolgokat hogy valami honnan is indult el, és hasonlók, és ez sztem csak egy viszonyítási pont ilyesmikhez...ugyanugy mint ahogy a születést is iylen módon napokhoz kötjük, ha már nagyon triviális példával akarok éni ...nomeg inkább lepem meg kedvesem valamivel pl egy ilyen hófordulón, mint mondjuk a tengerentúli valentin napi dömpingen, mert míg egy ilyen napnak hozzánk sok köze van, addig utóbbinak sztem semmi
és ha mondjuk egy éves fordulón vmi extra programot szeretnék szervezni, ciki lenne ha nem jutna eszembe a dátum mondjuk....asszem lenne leb@szás istenesen...legalábbis a békesség alapja ha az ember képes ezekre odafigyelni, néha jól jöhet
felhozhatnám pl a házassági évfordulót is, mint olyant, de tudom te mint a házasság intézményéhez érdekesen viszonyuló egyén abban sem biztos hogy azt látná amit kell -
Tim82
félisten
Nem érted. Sok szívás után, ami az ember önbizalmának kissé
alávág, ez így szokott menni. Örülünk a jónak és most majdhogynem soknak is tűnik. (''Már négy hónapja? Mintha tegnap jöttem volna vele össze!''
)
Majd ha Libria 10-12 éve házas lesz, akkor nem fogja ilyen örömmel számolni az időt.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest