Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#5801) Kokkantas válasza Sárpac (#5775) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Értettem mester.

[ Szerkesztve ]

(#5802) lorcsi


lorcsi
veterán

olyan randim volt :))
lehet sínen is lesz a dolog :)
rajtam nem múlik

[ Szerkesztve ]

(#5803) fokukac válasza lorcsi (#5802) üzenetére


fokukac
nagyúr

Sínen vagy, mint József Attila? :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#5804) Sipi16 válasza Icehearted (#5781) üzenetére


Sipi16
senior tag

Ha ismerkedni szeretnél a lánnyal akkor ne a moziba menj. Ott maximum a filmmel tudsz ismerkedni. :D Olyan helyre vidd ahol van lehetőség egymással foglalkoznotok. Pl.: A jégpálya ezért nem rossz ötlet.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#5805) orbano válasza Icehearted (#5781) üzenetére


orbano
félisten

ha már van érettségid, szerintem fogsz tudni úgy alakítani egy párbeszédet, hogy legyen benne 1-2 olyan magaslabda, amit a csajszi lecsaphat. vagy ő is szolgáltathat olyan própókat, amikkel te élhetsz. cak figyelni kell és irányítani a párbeszédet. ha jót akarsz, úgy hívod el randizni, hogy az ne is randinak tűnjön. majd a második tali már tűnhet annak... és csak óvatosan az érzelmek/vágyak kinyilvánításával ;)

Elsőre meg tényleg ne moziba hívd, az olyan levágós...

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5806) lorcsi válasza fokukac (#5803) üzenetére


lorcsi
veterán

annyira nem halálos, de jót beszélgettünk :)

(#5807) Icehearted válasza Sipi16 (#5804) üzenetére


Icehearted
csendes tag

jégpályával az a nagy probléma, hogy nem tudok korcsolyázni :D

Mozin és jégpályán kívül valami ?

(#5808) Pinya007 válasza Icehearted (#5807) üzenetére


Pinya007
tag

Ha a csaj tud, akkor így is jó poén lehet! :) Más: kávézó, pizzeria?

Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

(#5809) Icehearted válasza Pinya007 (#5808) üzenetére


Icehearted
csendes tag

azok elérhetőek alternatívaként

(#5810) orbano válasza Icehearted (#5809) üzenetére


orbano
félisten

bakker simán hívd el teázni, vagy derítsd ki szeret-e ondjuk bowlingozni, biliárdozni... ne tőlünk kérj tanácsot, nem velünk akarsz találkozni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#5811) ladybug válasza orbano (#5810) üzenetére


ladybug
őstag

Tegnap este én is ezt mondtam.

Más: Komolyan nem értem a mai fiúkat. Mi van velük? Mi van veletek? Miért kell a kezekteket fogva elmagyarázni hogyan kell egy lányt randira hívni. Hagyján, hogy mit kell neki mondani. Nem igaz, hogy nincs ennyi fantáziátok?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#5812) Pinya007 válasza ladybug (#5811) üzenetére


Pinya007
tag

Egyetértek! Icehearted állj a sarkadra szívd fel magad, és ne izgulj. Ha izgulsz azt megérzik és menekülnek! :) Légy magabiztos, ne készülj szöveggel meg ilyesmi, add magad. Ha bejössz neki, azt észreveszed, ha nem akkor meg legalább megtudtad. Felesleges tervezni a találkát napokig, hetekig...

[ Szerkesztve ]

Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

(#5813) orbano válasza ladybug (#5811) üzenetére


orbano
félisten

Nem tom, sosem volt ezzel problémám (mondjuk általában túlgondolkodom én is, de mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem az a lényeg, hogy hova hívom, hanem hogy kit, mikor és hogyan hívom oda :) ). Komolyan van a srácok jó részében pár ilyen hülye sztereotípia, pl ez, hogy a nőnek az számít, hogy milyen programha hívod el, meg hogy ki kell nyilvánítani az érzéseinket és el kell kényeztetni, hogy szóba álljon veled. Biztos a hülye amcsi filmekből jön vagy nem tudom...

Egyébként az exemnek élete legjobb randija (meg nekem is a második legjobbat, ha van ilyen rangsor) a mi közös első randink volt. Olyan szinten nem készültem rá. A móriczon a mekiben dolgoztam a notimon és vártam hogy megjöjjön. Aztán még el kellett kísérnünk a barátnőjét a keletihez. Na akkor már végképp tanácstalan voltam, mondom kiugrunk a városligetbe aztán sétálunk, csak lesz valami. Volt egy kellemes sétánk, plusz volt valami borfesztivál szerűség, ott körbenéztünk, kiültünk az egyik stégre nézni a csillagokat meg a fényeket, beszélgettünk, utána (mivel éjjel lett), elbattyogtunk a blahára, közben nekem hátfájásom lett, ő kimasszírozta az egyik padon, majd hosszas búcsúzkodás után arra jutottunk, hogy nálam folytatjuk.
Ha valakinek ezt mondanám randiprogramnak, hogy "mitomén találkozzatok a mekiben oszt vidd el valahova sétálni", valószínűleg kiröhög... pedig tényleg tök mindegy, a lényeg, hogy jól töltsétek el az időt, és a férfi tudjon határozott lenni és improvizálni.

Na jól kiadtam magamból a véleményem :D

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5814) ladybug válasza orbano (#5813) üzenetére


ladybug
őstag

Látod, a spontaneitás a lényeg. És milyen szuper lett a randid. :)

Szerintem minél jobban eltervez az ember vmit, annál görcsösebb. Ha vmi véletlen beüt, akkor meg leblokkol, és bénázik meg dadog, és szerencsétlen. Nem szabad másodpercről másodpercre tervezni. Az a szép az életben, hogy egy csomó váratlan dolog ér bennünket. A kihívás az, hogy ezekre hogy reagálunk. Ezért jó élni. :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#5815) Mawyx válasza Pinya007 (#5808) üzenetére


Mawyx
senior tag

Én félnék az ilyentől. Ha nincs vmi program, pl kávézóban csak az egymásra figyelés van. Ha ismerik egymást már az emberek tesó, barát, munkahely stb révén, ha hétköznap is beszélgetnek csak úgy, akkor OK, de ha 2 idegen találkozik, akkor sztem túl feszélyezett lehet egy csak beszélgetős dolog. Ezek első bizonytalan lépések, első dadogós szavak.
Mókásabb pl a korcsolyázás (bár engem ebben a hidegben nem tudna senki kirángatni sehová (mondjuk nem is nengem akar meghívni bárki is :( :DDD )), de nyáron abszolút buli lehet egy korizás. Páratlan látvány egy kommandós ruhás szkafanderes (védőfelszerelés) egyén, amint nem győz hasraesni a Hősök terén :DD :DDD

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5816) SaNyEe válasza Mawyx (#5815) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

Nekem sosem volt gond a beszélgetés idegenekkel . . .
Kinek mi, én csak ajánlani tudom a korit akkor is ha esetleg a gyöngébbik nemnek megy jobban az is szülhet vicces szitukat :) De egy szimpla séta is megteszi, a lényeg nem az, hogy hol ismerkednek hanem inkább az a lényeg, hogy miként töltik el az időt egymással! De látom nem csak én vagyok ezen a véleményen :)
De Icehearted esetében mivel van közös ismerős akár egy közös esti programot is össze lehet hozni, ha esetleg bátortalan, nomeg egy csomó háttérinfót tud szerezni a nővértől ami azért lépéselőnyhöz is juttathatja :)

[ Szerkesztve ]

-- end of transmission --

(#5817) lorcsi válasza orbano (#5813) üzenetére


lorcsi
veterán

nem az a lényeg, hogy hova hívom, hanem hogy kit, mikor és hogyan hívom oda

talán még ez sem (persze a kit elég lényeges)
inkább az összehang, hogy mit reagálnak a másikra és mit hoz ki belőle a másik

MÁS:
randi után van valami jó módszered kipuhatolni milyen volt a csajnak?

SaNyEe: nyilvánvaló rákérdezés jó megoldás?
bár, ha egy újabb együtt töltött időre hívom(programra) tökéletes lehet :)
ok, hülye kérdés volt :W :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5818) SaNyEe válasza lorcsi (#5817) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

ha akar legközelebb is találkozni akkor jó, ha nem akkor nem :) .. ez csak nekem ennyire 1értelmű? :F

-- end of transmission --

(#5819) Mawyx válasza lorcsi (#5817) üzenetére


Mawyx
senior tag

Hívni újra és ha megy, akkor OK, ha hebeg-habog, akkor gáz van, de azért leírni nem kell egyből, mert akár tényleg be is lehet havazva.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5820) orbano válasza lorcsi (#5817) üzenetére


orbano
félisten

"randi után van valami jó módszered kipuhatolni milyen volt a csajnak?"

Ha ezt közben nem veszed észre, akkor régen rossz... egyébként nagyon jó indikátor, ha eljön a következőre is...

A vér nem válik VAZZE!™

(#5821) Mawyx válasza SaNyEe (#5816) üzenetére


Mawyx
senior tag

Igen, de pl nekem gond a beszélgetés, nem tudom árasztani a szót magamból, lehet ismerős, régi barát, bárki, én ilyen vagyok és ha csak ez a program, hogy halgassuk Mawyx-et, akkor gyors bealvás következik, pedig nem mondanám annyira rosszfejnek magam. (Azért vannak fárasztó beszédes pillanataim :DDD ) Ha csinálunk vmit, legalább arról tudunk beszélni. Biliárt nem lehet rossz, nem tudok, de legalább a szabályokat meghallgatja az ember, visszakérdez, megdícséri a másikat stb.
Mindenki más. Hívtak már teáni, korcsolyázni, moziba, de mind halálra ítélt dolog volt. Lehet, hogy jófej volt az illető, de ez nálam a létező legrosszabb kezdés, sajnos nem tudtam esélyt adni neki, amit utálok, azt utálom. Persz nem tudhatta mit szeretek.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5822) SaNyEe válasza Mawyx (#5819) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

. . . kifogások. Ilyenkor annyit mondani neki, hogy majd szóljon ha jó lesz neki, magadban meg a semmi tovább kalapba betenni és tekintgetni másfelé, ha meg jelentkezik akkor érdemes újragondolni a dolgot :)

Dumaszínházat ismered? Gondolom igen :) ha van lehetőséged oda érdemes elmenni kettesben. Alatta fájósra nevetitek a hasatokat és egy csomó poént újra el lehet lőni még utána is jól esik, közben meg jönnek a hasonló vonatkozású személyes élmények és máris nem lesz probléma a beszélgetés.
A kommunikációs készséget pedig egyféleképpen tudod fejleszteni, úgy hogy sokat jársz társaságba és sokat is beszélsz :)

[ Szerkesztve ]

-- end of transmission --

(#5823) lorcsi válasza orbano (#5820) üzenetére


lorcsi
veterán

kissé bamba vagyok ilyen téren :( nem mindig veszem észre
de végig méllyen a szemembe nézet és a haját is dobálta(normálisan, nem kurvásan) ezek talán jó jelek :)

(#5824) orbano válasza lorcsi (#5823) üzenetére


orbano
félisten

Mindegy, hívd el megint és meglátod. Próbált egyébként hozzádérni (akár megütni, meglegyinteni, megcsikizni, akármi)? Gúnyolódott? Nevet a poénjaidon?

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5825) lorcsi válasza orbano (#5824) üzenetére


lorcsi
veterán

persze, mindegyik volt

(#5826) orbano válasza lorcsi (#5825) üzenetére


orbano
félisten

Akkor meg? :W :C

A vér nem válik VAZZE!™

(#5827) frame>24 válasza lorcsi (#5823) üzenetére


frame>24
addikt

nomen est omen, ill. most inkább avatar est omen...
mert úgy tűnik, általában az arcod pont úgy nézhet ki a való életben a nők reakcióinak kutatásában, mint az itteni avatarod ;] (elnézést kérek, nem lehetett kihagyni)

nos, IRL változtass ! <---ilyenre :DDD

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5828) lorcsi válasza frame>24 (#5827) üzenetére


lorcsi
veterán

;)
nem véletlen ez az avatarom ;)

orbano: ok, csak kissé bizonytalan vagyok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5829) Niquis válasza frame>24 (#5827) üzenetére


Niquis
aktív tag

Tudod hogy pont a minap gondoltam rá, hogy lehet az avatar teszi? :D Mikor bevillant, hogy mennyire hasonló a problémám mint Kokinak (csak én nem sajnáltatom magam annyit :P )
Szóval amint eljön az idő, rituálisan avatart váltok. :)

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#5830) Sipi16 válasza Niquis (#5829) üzenetére


Sipi16
senior tag

Akkor bízzunk benne Koki is avatart fog váltani. :D

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#5831) frame>24 válasza Niquis (#5829) üzenetére


frame>24
addikt

szeretném kérdezni: és mikor jön el az idő? (mármint minek a bekövetkeztéhez kötöd?)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5832) Integra


Integra
titán

hát ez mekkora!!!!!
:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#5833) Niquis válasza frame>24 (#5831) üzenetére


Niquis
aktív tag

Majd ha úgy érzem. :) Számvetés, ilyenek.
Anno azért választottam ezt, mert úgy éreztem, ez fejez ki legjobban. De már lehet, nem. Csak azért bő 5 év köt hozzá, megszoktam, mittudomén.

Sipi16: reméljük. :D

[ Szerkesztve ]

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#5834) frame>24 válasza Integra (#5832) üzenetére


frame>24
addikt

azon gondolkodtam el hirtelen, miért tud olyan stimuláló hatással lenni a rózsaszín?
- a nyálkahártya színe miatt, amire emlékeztet ;] ? (bahh, a linknek külön topikja lett)

niquis: mindjárt gondoltam. Csakhogy az idő sose jön el, mert mindig ottvan. neked köll eljönni. Eccer el kell kezdeni belelépkedni a szarba, aztán onnatól a tapasztalatok segítenek tovább. mekkora nagy közhely ez is, de működik

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5835) tekeyagd válasza Tim82 (#5777) üzenetére


tekeyagd
tag

kérlek,hol is? :))

(#5836) frame>24


frame>24
addikt

pl. van ez a tendencia, hogy a 30 plusz 1-2 éves nők gyerekkel és egy válással a hátuk megett valami hihetetlen vehemenciával vadásszák a fiatal fiúkákat, tehát akár a náluk 10 évvel fiatalabbakat is. nekem most lenne lehetőségem belevágni egy ilyen mókába. de naná, hogy nevetséges és nem akarom.
(tartok tőle, az első lépés nekem egy normális nő felé az lesz, h lelépek az első komoly ösztöndíjjal külföldre - és próbálok vmi egzisztenciát elkezdeni teremteni, mert itt még azt se lehet... :o

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5837) Niquis válasza frame>24 (#5836) üzenetére


Niquis
aktív tag

Én sajnos beleestem egy ilyenbe, mert valami félelmetesen naiv voltam. Nagyon sokáig kellett heverni kifele. Még ma sem biztos hogy teljesen sikerült.:(
Egzisztencia dettó. Jelenleg "szar sincs, nemhogy kevés", úgyhogy agyalok 1000el.

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#5838) Tim82 válasza Niquis (#5837) üzenetére


Tim82
nagyúr

öreg hiba, egyszer én is majdnem elkövettem (nem rajtam múlott, hogy nem :U ).

ettől még az a baj, hogy szeretem azt a korosztályt...

harmadiknak én is csatlakozom a csórókhoz. :DDD

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#5839) Mawyx válasza frame>24 (#5836) üzenetére


Mawyx
senior tag

Mi benne a rossz?

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5840) frame>24 válasza Mawyx (#5839) üzenetére


frame>24
addikt

egyetlenegy rossz van benne (számomra), hogy nem akarom más gyerekét nevelni.
pedig megértem Tim-et, h szereti ezt a korosztályt:
az ilyen nő tudja, mi a fontos, nem beszél mellé, több területen tapasztalt ;], és még igen vonzó a teste is...óóhh de még mennyire... :O :)

és, mivel a férfiak korábban halnak, de ő idősebb, ~egyszerre vágyhat fáradt lelketek égbe, testetek pedig főldbe :)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5841) Sipi16 válasza frame>24 (#5840) üzenetére


Sipi16
senior tag

Pedig az ilyenre már lehet azt mondani, hogy "Nő". Ennyire ciki lenne más gyerekét nevelni? Akkor ennyi erővel miért van nevelőapám?? Evvel teljesen az mondod, hogy egy elvált anyuka a gyerekével teljesen esélytelen új kapcsolatra. Mi lenne ha minden férfi ezt mondaná?

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#5842) frame>24 válasza Sipi16 (#5841) üzenetére


frame>24
addikt

nem akarlak megsérteni... (ez az az eset, mikor nem gondolkodtam előre...) de ezek szerint igen, nekem nem esne jól. Nem feltétlenül ciki, de nekem az lenne, magam felé. (mondjuk amit mondtál, az érdekes fordulat, télleg nem néztem ilyen szemszögből)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5843) Mawyx válasza frame>24 (#5840) üzenetére


Mawyx
senior tag

Eddig én is így gondoltam, de kezdek változni. Nem akarok még gyereket, de lassan azért majd barátkoznék a gondolattal és ha a páromnak már lenne mástól gyereke, sztem nem bánnám. Szeretném a párom és ha vele járna egy gyerkőc is, akkor ám legyen. Attól még lehetünk nagyon boldogok és legalább neki már lenne vmi tapasztalata ilyen téren.

Szerk: nekem is nevelőapám van és imádom, jobban kijövök vele, mint anyuval :)

[ Szerkesztve ]

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5844) Sipi16 válasza frame>24 (#5842) üzenetére


Sipi16
senior tag

Ebben Mawyx-nak is igaza van. Amitől nem te vagy az apja de kicsi korától te neveled, tekintheted a saját gyermekednek is nem? Nekem is 8 éve van nevelőapám. Az sem kis idő. Főleg ha az eslő nyolc év lenne a tied. Biztos jobban elfogadna az apánk mint azt aki 2hetente elviszi egy napra.

[ Szerkesztve ]

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#5845) Mawyx válasza Sipi16 (#5844) üzenetére


Mawyx
senior tag

Persze részemről ez csak elmélet még, és adott szituban lehet nem így fogom gondolni, de ez nem gátol semmiben, az fix :K

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5846) Icehearted


Icehearted
csendes tag

szerintetek ezt a moziba elhívós dolgot jobb megejteni msn-en vagy telefonon ? :B

(#5847) frame>24 válasza Sipi16 (#5844) üzenetére


frame>24
addikt

Értem én. De engem zavarna a tudat. Nem tudom miért, de így érzem. Nem lehet tudni, az élet meg Isten poénjai még okozhatják azt, h pont ilyen nő mellett kötök ki. De alapvetően nem szeretnék.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5848) Sipi16 válasza Icehearted (#5846) üzenetére


Sipi16
senior tag

Ha csak a mozi maradt akkor legalább hívd fel. Mozi után üljetek be valahova. Ott tudtok beszélgetni is. Legalább azt tudd meg, hogy tetszett-e neki a film.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#5849) Tim82 válasza frame>24 (#5847) üzenetére


Tim82
nagyúr

csatlakozom Mawyx-hoz és Sipihez - engem egyáltalán nem zavarna, ha a páromnak gyereke lenne. sőt, lehet, hogy furán hangzik, de jobban ki vagyok békülve jelenleg egy "nevelt" gyerek, mint egy saját gondolatával... :U

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#5850) frame>24 válasza Tim82 (#5849) üzenetére


frame>24
addikt

már megen' ellenvéleményen vagyunk, hogy lesz ebből sörözés?! :DDD

sipi16szvsz onnantól, h elvállalod, ugyanakkora feleősséggel kell kezelni.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.