- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz
lorcsi #34699 üzenetére
tele van nagyképű emberekkel. engem általában nem szokott ez zavarni, de ez nekem is sok. a másik dolog, hogy szarnak mindenre, mintha nem is lennének érzelmeik, meg sem tudom rendesen fogalmazni. olyanok, akik kihasználják a többi embert a saját céljaik elérése végett.
-
tibi666
senior tag
válasz
MmDorian #34691 üzenetére
16 évesen még nevelhető. az hogy bulizik sokat, nem baj. a társaság inkább.
az én korosztályomban már nem. az a nő, akiről írtam korábban szintén nekem abszolút nem szimpatikus társaságban mozog, szinte mindnek bemosnék egyet. valószínűleg hanyagolni is fogom. madarat tolláról, embert barátjáról?
-
MmDorian
őstag
válasz
#56474624 #34695 üzenetére
igaz, beszéltem vele, és mióta együtt vagyunk nem jár annyit el, és nem iszik sokat...
régebben nem érdekelt volna, voltak dolgai...egyet mondtam neki, hogyha fű van, akkor viszlátás', amíg ez nincs addig nincs baj. másik fele, hogy egy 16 éves lány milyen érzelmekre képes ( mondom ezt én, aki szintén 16 vagyok... ) -
törölt tag
válasz
MmDorian #34691 üzenetére
érdemes lenne leszoktatni a sok buliról, és a nekem rosszarcúnak tűnő barátairól, vagy hagyjam a p*csába ?!
Nem érdemes. Természetesen az sem jó, ha valami nem tetszik, és a szőnyegalásöprés taktikáját veted be, ha nagyon zavar valami a párodban, akkor el kell gondolkodni, hogy mennyit is ér a kapcsolat. Végülis 16 éves bizonyos szemszögből jó évjárat...
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
válasz
orbano #34677 üzenetére
nem bulizós fajta a srác...mondjuk ez még semmit nem jelent, énse járok bulizni.
közös ismerős nem nagyon van. a srác elég régóta odavan a csajért, és mintha kicsit alább hagyott volna a lelkesedés...majd valamit kiokoskodunk.más: most leszünk egy hónaposak barátnőmmel, ez nem idő, tudom, de valamivel meg kéne lepni, ötlet ?
-
frame>24
addikt
Women who took it all off before it was cool - Stars of Burlesque!
Nálam is "Machine Gun Kelly" a nyerő
-
orbano
félisten
válasz
MmDorian #34669 üzenetére
Arra sem tudjátok rávenni, hogy csak simán haverkodjon vele? Ha máshogy nem megy, környékezzétek meg a csajt, vagy a baráti körét, és hozzátok össze a két társaságot, hogy többet legyenek egy légtérben. Talán akkor kicsit fellazul a srác, és legalább megismerkednek. Ilyen direktbe odanyomulós szarsággal kár erőlködni szerintem, pláne ha pasija van, és pláne ha ennyire rutintalan a srác.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Lirion #34674 üzenetére
Igen "sajnos" ebben igazad van,hogy nagyon elrepülne az idő.És nem is szeretném,hogy miattam ne tanuljon.Mert fontos h tanuljon,és ez által elérje a céljait.De azért nehéz megállni,h ne lássam és ilyesmi.Nem parázok csak csak csak bassza meg lehet parázok/tam
akos3 ugyan,statisztika semmi több
-
Lirion
addikt
válasz
IreN!CuS #34659 üzenetére
Ha sms-t ír neked és msn-en is ír neked, akkor nem akar lerázni, viszont otthon msn és telefon mellett ott van a sok tanulnivaló és tud azzal is foglalkozni, míg ha elmegy fél órára veled, abból biztosan lenne 2-3 vagy még több óra és semmit se tanulna addig.
Szóval nem kell parázni, nincs itt baj.
-
-
MmDorian
őstag
Üdvtök Fórumlakók!
Egyik osztálytársam oda van meg vissza egy lányért...de nem mer odamenni hozzá. Mondtuk már neki, hogy legfeljebb azt mondja, hogy hülyevagy, hagyjál békén, de nem hallgat ránk.
Mit kéne mondani neki, hogy valamit lépjen, mert már bosszantó, hogy egyfolytában róla beszél. A csajnak van barátja, és idősebb nála 2 évvel.
mod: mi barátnőmmel megvagyunk, semmi feszkó, öröm van és bódottá.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
adequate_cou #34664 üzenetére
zaklatás megkérdezni,hogy találkozunk-e?
gondold át
Szerk.:kétszer kérdeztem meg.
orbano: jó csak nehéz megállni,de majd igyekszem
Most úgy is itt van a hétköznap én sem érek rá nagyon,úgy hogy nem is fogom túlzásba vinni a dolgot.Max majd hétvégén megkérdezem megint.Ha nem akkor meg hagyom
Basszus cumi hiányát nem tudom elfogadni én sem -
orbano
félisten
válasz
IreN!CuS #34663 üzenetére
Kedvesem zsinórban rázott le hónapokon keresztül, mert egyszerűen nem ért rá. Sokat utazott, előtte tanult, stb. Haragudtam is rá, mert biztos voltam benne, hogy leráz. Lehet nagyon fontos neki a suli, görcsöl miatta, akármi, ezért nem mozdul ki otthonról. Hagyd rá, majd előhozakodik a találkával, ha akar. Nagyritkán te is feldobhatod a labdát, csak túlzásba ne vidd.
bazz nem volt cumi? áááá, hagyd a p*csába -
orbano
félisten
válasz
adequate_cou #34662 üzenetére
semmi küze ennek a nőséghez, meg csajsághoz, meg szúráshoz. díva sem fogja neked megmondani, hogy igazából miért ráz le, ha le akar rázni. ha megdöglesz, vagy a fejeden pörögsz, akkor sem. ezért az ilyen "miért" típusú kérdések fölöslegesek. azt kell elfogadni válasznak, amit mond. vagy mögé látunk a viselkedése alapján, vagy b*xhatjuk. de ez az eléállok és megkérdezem a frankót dolog... biztos működik 1-2 CSAJnál
, de azért csodát ne várjunk már.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
orbano #34661 üzenetére
keres ő msnen/telon nem arról van szó,de a talit nem nagyon szerette volna,és nem tudom miért.Mindig csak a tanulnom kell szöveg jött.Aztán ráhagyta,most is írtam neki el kell mennem 1 órára,egyből hova mész,kivel,kocsival mész,mikor jössz ilyesmi....hihetetlen.
adequate_cou: nem adta magát elsőre úgy h nem volt cumi,remélem nem probléma
-
orbano
félisten
válasz
adequate_cou #34656 üzenetére
Te aztán tényleg értesz a nőkhöz...
ennél nagyobb hülyeséget kérdezni nem lehet egy csajtól
IreN!CuS: szerintem hagyd egy kicsit, majd keres. Ha nem keres, akkor neki nem vált be a randi. Fordult már elő ilyen az emberiség történetében.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
adequate_cou #34658 üzenetére
az h msnezgetni tudd,meg smst írni meg minden,de amikor mondom h üljünk be valahova...áhhhh tanulok
kb ennyit,és nem probléma csak furcsa
-
IreN!CuS
őstag
válasz
adequate_cou #34656 üzenetére
tanul
-
IreN!CuS
őstag
Az normális,h egy csaj egy hétvége(hétfőt is beleszámítva) alatt,2szer utasít vissza bármi nemű találkozást?
Jó péntek d.u-tól szombat 1ig együtt voltunk.De azóta semmi sem.Nem mondom,hogy pfuuu ez milyen gáz csak érdekes,hogy még csak összefutni sem szeretne valahol,akár fél-egy órára.Pedig tényleg jól elvoltunk,és ezért sem értem,hogy mi ez a nagy nem találkozunk váltás.Szerk.: nehogy már elsüllyedjen a topic
-
Xantomas
őstag
válasz
orbano #34650 üzenetére
Meghallgattam, túl jól ismertem, nem is vártam mást. Legalább tudom, hogy igazam volt. Ennyi. Már nem tud meglepni, nincs olyan tette amit nem értenék, ne tudnám hogy mondat közben mi lesz a következő szava.
A dac, inkább azért volt, mert tudat alatt nagyon jól tudtam, hogy mit szeretne mondani, így nem láttam értelmét belemenni.
Lehet hülyének nézni, de talán ez a döntés már bennem korábban megszületett, hogy végleg el szeretnék válni, mert továbblépni olyan irányba, hogy közös vágányra fussunk, lehetetlen volt.
-
orbano
félisten
válasz
Xantomas #34644 üzenetére
ezt miért nekünk? miért nem neki? ennyire ne légy gyáva. akármennyire is próbálod beleélni magad abba, hogy ez a dac mennyire erős viselkedés, igazából csak gyávaság. ha felhív felveszed, ha elkezdi a hülyeségét, megmondod neki, hogy ezt legfeljebb személyesen, de ha lehet inkább úgy se. ha ehhez nincs tököd, mit akartál vele csajként kezdeni?
-
tibi666
senior tag
egy kemény, melózós hét után 110%-on vagyok. szellemi frissesség, önbizalom és lelki egyensúly terén. fizikailag kevésbé, betegen hajtottam. remélem a lendület sokáig kitart és nem sodródok hullámvölgybe. most jól érzem magam. egyedül. tényleg lehet.
-
Xantomas
őstag
válasz
adequate_cou #34642 üzenetére
Nagyon jól tudja hogy hol lakok, milliónyiszor aludt az ágyamban, hol én az ő, hol ő az én karjaimban. Tudja mikor talál meg iskolában, mikor munkahelyen, közös barátoknál hol várjon ha el szeretne érni.
A telefon, msn sosem volt számomra személyes dolog. Ne ott mondja el, hogy mit érez, és nem tud viszonozni. -
Xantomas
őstag
válasz
qantum #34632 üzenetére
Nem tudom hogy mit akart. Mint kiderült, nem letiltottam msn-en csak töröltem, így rámírt. Reflexből ment is a tiltás.
Keresett telefonon, kinyomtam, keresett újra, lehalkítottam. Nem tudom mit szeretne, ha kellek neki, megkeres személyesen. Bocsánatkérést, könyörgést, hogy maradjunk barátok, nem fogadok el, esetleg 10 év múlva.(#34635) adequate_cou Nekem is van két lány barátom, és jó pár lány haverom. De az ominózus lány a legjobb barátom volt, a legfontosabb támaszom, és bizalmasom.
Sőt több igaz lánybarátom van, mint fiú, (3 vs. 2) de ez köszönhető annak is, hogy mióta a felsőoktatásba kerültünk a régi összetartó baráti társaság felhígult és többekből végül csak ivócimbora, lett. Az egyetemen meg csak haverokat, ivócimborákat ismer meg az ember, köszönhetően annak, hogy mindenki csak a bent maradásért küzd, és érdekkapcsolatokat alakít ki. -
qantum
senior tag
válasz
adequate_cou #34639 üzenetére
világos !
-
adequate_cou
senior tag
válasz
qantum #34638 üzenetére
Szerintem valamit félreértesz, van egy nő barátom akivel nagyon jóba vagyunk, még működne is köztünk de nem akarunk egymástól semmit, nincs meg a szerelem.
Volt egy másik nő akivel el nem tudtam volna képzelni, hogy jó barátnál több legyen, most ő a párom.
Remélem így már világos.
-
qantum
senior tag
válasz
adequate_cou #34637 üzenetére
akkor te nem akarod ő igen, reménykedik ?
-
qantum
senior tag
válasz
adequate_cou #34635 üzenetére
na látod " el tudnám vele képzelni " tehát te is többet akarnál, de a lány nem , ez nem tiszta barátság , másik eset barátok voltatok, most pár ! egyről beszélünk
-
qantum
senior tag
válasz
adequate_cou #34633 üzenetére
ááááá te kivétel vagy !!!!!!!!
vagy inkább mégsem ! mivel szeretnél vitatkozni ?
-
Xantomas
őstag
Mikor felállt mellőlem, visszafogtam, megfogtam a kezét, visszahúztam. Az ölembe ült, a szemébe néztem, megsimogattam az arcát, az ajkait és próbáltam kétszer megcsókolni. Egyszer oldalra húzta az arcát, a másodiknál lehajtotta.
Ezek után, úgy érzem, hogy utána menni, határozottan átölelni, agresszíven megcsókolni, sírni, könyörögni, vagy bármi mást csinálni, csak felesleges körök lettek volna, amikkel úgysem értem volna el semmit.
Amit ebben a helyzetben meg lehetett volna tenni, azt megtettem.Ha kellek neki, úgyis megtalál, keresni nem fogom. Ahogy ismerem, egy hetet őrlődni fog, és egy közös barátnak kiönti a szívét, abban bízva hogy a másik elszórja a morzsákat, vagy már a tegnap estét egy srác ágyában töltötte, akit pár napja ismer.
Mindketten önzők voltunk, mert bár azt mondtuk a másiknak, hogy nem tudjuk nőként vagy férfiként kezelni a másikat, belül nem így gondoltuk. Voltak próbálkozások, próbáltunk beszélni a másikkal, de valami mindig közbevágott. Egy új kapcsolat, egy teljes nyári szakmai gyakorlat, egy hosszú utazás, vagy csak a másik önbizalmának a porba alázása. Egyszer, már három éve kértem, hogy ne keressen többet. Két hónapot bírta, és újra keresett.
De szerintem az önző nem a megfelelő szó. A gyáva jobb. Egy hatalmas fordulópont volt az életünkben, amikor egyszer mentünk hazafele egy buliból, és ő élettelenül összeesett. Onnantól óvtam mindentől, vigyáztam rá, mint egy kincsre. Mindig is baj volt a szívével, az egészségével, ahogy az utóbbi időben nekem is, ráadásul erről azóta tud, hogy ő vitt be a sürgősségire. -
QuarK
senior tag
válasz
Xantomas #34623 üzenetére
"tudtam mindig is" "sosem tudtál nekem hazudni" "láttam a szemedben"
namost, vagy ő egy végtelenül önző nőszemély; vagy te voltál nagy marha, hogy nem léptél semmit (értsd akár a 8 évre; akár amikor ezeket mondta, aztán hagytad elmenni)
és persze szerintem fog még keresni, nincs ez még lezárva
-
Xantomas
őstag
Véget vetettem életem eddig legmeghatározóbb kapcsolatának, ahogy azt már lassan egy hónapja terveztem.
8év barátság egy lánnyal, ami részemről szépen, lassan, de észrevehetetlen módon ide-oda cikázott szerelem, és barátság között. Mindkettőnknek voltak komolyabb, és komolytalanabb kapcsolatai, 1-2 hónapnál tovább egyikünk sem volt egyedül.
De a legutóbbi kapcsolata vége felé, bennem megváltoztathatatlanul megváltozott minden, nem tudtam többet barátként tekinteni rá, ami addig sosem történt meg, először csak füllentettünk, titkolóztunk, majd már hazudoztunk is a másnak, takargatva az érzéseket, és annak az észrevételét. Egyre hülyébben viselkedtünk a másikkal, egyre extrémebb helyzetekbe kerültünk, és újabb információkat tudtunk meg a másikról a közös barátok segítségével, ami tisztázta a múltban történt hullámos közeledésünk, és eltávolodásunkat, mikor éreztünk többet, és milyen hülyeség csapta agyon a dolgokat.Egy fura, és szokatlan helyzetben lefeküdtünk (volna) mint barátok, de teljesen meztelenül visszautasítottam, hogy nekem ez ebben a formában nem megy, mert fizikailag nem is ment (ezt inkább nem fejtem ki mi volt a baj).
Azóta csak őrlődés, egy éjszakás kalandok, kudarcos befejezéssel, próbálni felejteni, közben átalakult egy álbarátsággá, egymásnak meséltük kikkel találkoztunk, randiztunk, csókolóztunk, utaltunk arra, hogy más is történt, miközben láttuk, de nem vettük észre a másik szemében a fájdalmat.Egy ideje a fejemben volt már, hogy válaszút elé szeretném állítani. Vagy ad egy esélyt arra, hogy kipróbáljuk milyen együtt, és ha rájövünk hogy tényleg nem működik, akkor legalább tiszta lappal indulhat egy új barátság, vagy lelép örökké az életemből, és nem kínozzuk tovább a másikat.
Majd megtört a jég. Egy félreértésnek köszönhetően, egy orrvérzést követő óriási pofon, majd azt követő brusztolás után kiteregettem, elmondtam mindent, mit érzek, olyan higgadtan ahogy talán életemben eddig nem beszéltem. Válaszok helyett a száját csak pár "tudtam mindig is" "sosem tudtál nekem hazudni" "láttam a szemedben" mondat hagyta el. Csak ült, remegett, patakzottak a könnyei, majd egy "haza kellene már mennem" kíséretében lelépett.
Válaszút elé nem kellett állítanom. Lelépett magától. Csak másnap kaptam tőle egy, a helyzetben totál értelmetlen sms-t, hogy "Kérlek ne haragudj rám". Részemről ez volt a lezárás.A múltban minden barátnőm féltékeny volt rá, érezték hogy ez több mint barátság, és hogy labdába se rúghatnak mellette. Most érzem igazán hogy miért, de ugyanakkor, most tudom, hogy végre lesz hely a szívemben, hogy azt a nőt, aki mellettem köt ki, én is teljes szívből viszont tudjam szeretni, és ne csak a felével.
Iszonyatosan önzőnek érzem magam, hogy anno nem mondtam el mi a helyzet, hanem inkább mint biztos barátként magam mellett tartottam.
Sokkal, de sokkal rosszabb érzés mint bármelyik szakítás. Egyszerre érzem, hogy kitépték a szívem, és letépték a lábam, mert azt vesztettem el, aki mindig is a legnagyobb támaszom volt. -
Lirion
addikt
-
válasz
tibi666 #34555 üzenetére
gyors fejszámolás:
24-(2 óra alvás)-(4óra szkájp)-(8 óra munka)-(2 óra maszek meló)-(2 óra suli) és még 6 órája marad is amikor szakdogát írhat vagy mégtöbbet beszélhet. szerintem simán reális. ugye enni-inni-fürdeni-vásárolni-közlekedni-étkezni-mosni nem mindnekinek létszükséglet.
-
Leeza
tag
válasz
csaba54 #34614 üzenetére
Na igen, ez az, ami tuti megzavarná, csak szerintem ő túl biztos bennem és ha nem az orra előtt történne, nem nagyon hinné el... De meggondolandó.
lorcsi: nem lakunk együtt, de nem is vagyunk messze, viszont ez a hétvége semmi jót nem fog hozni, ahogy most kinéz. Nem így képzeltem, de ez van...
-
Leeza
tag
Pontosan, egyelőre egy picivel sem vagyok okosabb, de egyre rosszabb a helyzet, szóval kezdem nagyon sötéten látni, már nem ringatom magam hiú ábrándokba.
Még esélyem se volt vele beszélni, nem is találkoztunk azóta, máshogy alakította a dolgait. Ehhez már sokat nem lehet hozzátenni, csak nehéz elhinnem, hogy ennyi idő után így le lehet valamit rendezni?! Szóval rágódom rajta folyamatosan, aludni nem tudok, és a legrosszabb, hogy tehetetlen vagyok, mert ennél többet már nem fogok futni utána, hogy ugyanmár ossza meg velem, mi baja. Ha meg így akar elérni valamit, mert gyáva. akkor az elég szánalom... Túl sok még a kérdés, remélem, azért kapok rá válaszokat, anélkül nem lesz egyszerű észnél maradnom. De alázni nem fogom magam, bármennyire is nehéz, nekem nagyon sokat ér(ne) ez, de azért nem kapaszkodom mindenáron. -
Tim82
félisten
Akkor valami nagy-nagy gáz van (a normálist már kitárgyalták). Mondjuk, feltételezem, amit tudsz a dolog hátteréről, azt már leírtad.
-
törölt tag
Most lehet hogy széttépnek az itt jelenlevő nők, de akkor is leírom.
Az hogy mindig visszautasítod a párod közeledését, nem megoldás a problémákra. Ez a legrosszabb amit tehetsz, egyszercsak beleun és keres mást akitől megkapja azt. Attól még szerethet, de elmérgesedik a kapcsolat. Rossz szex = megromló kapcsolat, ami egyenes út aszétváláshoz. Nem tudom mit gondolnak a nők, most rossz voltál, akkor nincs szex, a férfi ezt rosszul veszi -na jól van megértem, de ha folyamatosan ez van, akkor egy idő után már máshogy viselkedik. Erre a nő megit rossz voltál, megint nincs szex - megkezdődik az adok kapok játszma és lassan kihal még a szeretet is a kapcsolatból.
ps.: ha már nem szereted, akkor meg ne hülyítsd a férfit, ne pazaroljátok egymás idejét úgyis olyan rövid az élet.
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest