Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A férfiaknak szerintme kicsit sérti az önérzetüket, ha a nők olyan pályára tévednek , ami az övéké.
Pl. a számítástechnika.NEkem pl. az a természetes, hogy vannak olyan nők, akik ilyen területen dolgoznak
Gyerekkoromban autóversenyző akartam lenni. 
-
Stalker-2572
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Látszatra mindenki komolyat akar és rendes... ha ez se lenne meg, akkor kinek kellenének?
Rögtön lekurváznád őket.
Nem kell semmit készpénznek venni, amit mondanak. Azért van az ismerkedés / udvarlás, hogy lásd milyen potenciál van a másikban, aztán úgyis alakul. -
HartgeH3-2.8
addikt
Tisztel fórumtársaim leírnám a véleményem a nőkről de azt hiszem ez most nyomda és virtuális festéket nem tűrne ezért nem teszem.
Helyette inkább egy fáradt gőz avagy lenyugtató kérdésem lenne..
Miért regisztrál egy társkeresőben "komoly kapcsolatot" jelölve egy lány/Nő ha természetesen kérdésnél nem akar kapcsolatot vagy nem is tudja mit nem akar..?! ?! ?!..és még egy kis apróság..
Nem tudom csak nekem furcsa , hogy nők is foglalkoznak számítástechnikával? Nem azt mondom aranyosak pl amikor játszanak vagy egyebek sőt egyenesen érdekes számomra amikor el tudok egy lánnyal beszélgetni a computeres világról.
Viszont egy picit furcsa és van egy kis fázis késésem de ezt érzem amikor mondjuk Női focit netán Női autóversenyzőt látok.Teszem hozzá az Indy Car sorozatban többek között volt/van egy hölgy aki bár nincs az élvonalban de jól vezet és egy hatalmas balesetnél szemrebbenés nélkül szállt ki az autóból aminél én szerintem hmm , mást csináltam volna.Asszem Offolom mert nem is tudom minek írtam én ezt?

Jól esett.
Dolgozok.
Respect.
-
tildy
nagyúr
Jelentkezem

Megérdemlem-e? Szerintem meg.

Érdekes dolog ez a személyiség (hagymahéj) . Pl vannak olyan dolgok, amik azért még az alapból jámborabb emberből is kihozzák az "állatot", ilyen pl. ha átvágnak. Kemény dió, de tudni kell felnőtt ember módjára kezelni. Sokan ilyenkor dühösek lesznek, és törnek zúznak, mások magukba roskadnak. Egyik sem igazán jó út. Természetesen nem kell magunkba zárni sem a dühöt , sem az összeroskadást, viszont tudni kell jól projektálni. Illetve a személyiséget építeni belőle.Amúgy mindenkinek ajánlom az emberi játszmák könyvet.

-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Inkább 16 után.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
gondolom azert van beloluk keves, mert majdnem minden krapek ezert rinyal, mint Te, ahelyett, hogy megtanitana a janyokat, hogyan kell a dolgokat IGAZAN tudni.

-
dragonfx
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
annyi mint én -1
-
dragonfx
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
hát 1 porszemnyi panaszom nincs...

-
törölt tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Már eszembe jutott néhányszor, hogy ilyen tuti nem fordulhat elő.

Lehet azért van itt, hogy önbizalmat adjon a bátortalanoknak...
-
dragonfx
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hát nem aludtam ma sokat max 3 óra...

ne légy kíváncsi....mindent.
-
dragonfx
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
megtettem....
írtam nem gyötöm magam.jobb így.én nem tudok sokáig így örlödni grinctelenkedni.
max fölre ülök benne van akkor legalább szabad az út bármerre.több pénzem marad.
de nem így álla szitu....nagyon kedvesnke tünik ez az új....na meg amit tud...
......mintha látnék rajta már érzelmeket.... -
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Csak azért, mert a csaj valami elképesztő kitartással, türelemmel bír. Minden tiszteletem azé a lányé innen ismeretlenül is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ipse89
tag
válasz
üzenetére
Az is igaz, hogy egyes nők nem adják könnyen magukat senkinek.
Barátja van, de ettől még nem elérhetetlen valóban, de "ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!"
Aztán ember legyen a talpán, aki megtalálja a kettő dolog között a balllanszot, és tudják, hogy mikor kell rákapcsolni/kiszállni. Inkább nekiállok a beadandómnak, meg néhány szakrajznak. Ha a nőkkel szopi
van, legalább a tanulmányom legyen jó... 
6-7 éve ez megy már, ez idő alatt volt 1 komolyabb kapcsolatom, amiből kidobott a csaj mint a sz@rt 5 hónap után. Utána rájött, hogy elcseszte, és vissza akart jönni. Vissza is engedtem az ágyamig
aztán utána megkérdeztem, hogy most tényleg ennyire hülyének néz, hogy majd ezekután megint összejövök vele... -
dragonfx
veterán
na tisztáűzódni látszanaka dolgok...
Timinek elmondtaa sztori 3/4ét kb.szokásos bántódás megvolt érthető nem számított rá.de valahogy közölni kell.nem gyötröm magam meg így egyenes a duma.benne van 2 szék közé ülők de nem úgy tünik.koppkoppkopp.
az ujjnál voltma megint csodás.mintha látnék rajta érzelmi szálat már.... 2 tali után ez lehgetséges??
-
proof88
addikt
válasz
Ipse89
üzenetére
csaj miatt nem fogok kevesebbet tanulni - ne is, van még mit tanulnod

-
törölt tag
válasz
Lirion
üzenetére
Az elnemfogadottságtól való félelmet szerintem max. elnyomni lehet. Az ember alapvetően szeretetre, elismerésre vágyik, aki harmóniában van magával, sikerekre vadászik, és látszólag leszarja a környezetét, miképp vélekedik róla, az talán méginkább. Tudatában persze nincs a dolognak, ő "magának bizonyít". Na persze.
Mondjuk én is ezt teszem.
-
Ipse89
tag
Miért van az, hogy mindig az elérhetetlen csaj kell?

Vagy van barátja, vagy a "befűzés" elején , már problémák vannak...
November óta ismerkedtem egy lánnyal, meg is beszéltük, hogy szerád találkozunk. úgy volt, hogy majd hétfőn megbeszeéljük a pontos időt+helyszínt
egészen véletlenül, ezekután csak szerda estejött fel MSNre, előtte semmi
Egyetemre járok, mellette koleszos is vagyok de áhh... Ami nem megy, nem kell erőltetni

-
Lirion
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Miért lenne gáz? Az én bnőm is apehes és minden a legnagyobb rendben van.

-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
ejnye ejnye ejnye, szegény májad.
Elvileg a héten randiztam volna a harmadik love.hu-s hölggyel, de totál nem jelentkezett, most vagy nagyon elfoglalt vagy nem tudom, pedig tök jófejnek tűnik.
remélem csak elfoglalt....egyszer már volt h nem keresett és akkor meló miatt.
sztetek gáz apeh alkalmazottal randizni? kb ez olyan mint ha rendőrrel randizol. ha vmi hülyeségen megbántódik nagyon keményen ki tud tolni veled ha akar....
márpedig a nőket úgy gyártották h idővel tuti megbántódnak vmin...szándékosan nem úgy fogalmazok hogy megbántod vmivel, mert olyan nincs
olyan van csak h megbántódik 
-
frame>24
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Sajnos nálam alapban is vannak ilyen kihagyások, talán túl sokat ittam az elmúlt pár évben. Nos, ha majd betegmintákat keverek össze, akkor lesz baj, és akkor másfele kell néznem.
(Ma "lazítós" nap és hét van, újabb nagy munkafázisba hétfőn vágok) -
Lirion
addikt
válasz
üzenetére
De annak tekintem. Viszont az emberek nem bíznak saját magukban, ezért vesznek fel olyan személyiségeket, amit a többség elfogad, viszont ez nem az igazi énje lesz az embernek.Ha van elég önbizalmad, akkor viszont a félelem ellenére is képes leszel úgy cselekedni, ahogy az ösztöneid súgják és ha így teszel, sokkal jobban fogod magad érezni általánosságban, mint ha az el nem fogadottságtól való félelem miatt az elfogadott dolgot cselekszed.
Ha vki teljes mértékben önmaga és úgy is viselkedik, annak nem feltétlenül lesz felhőtlen a kapcsolata másokkal, de cserébe meg lesz a belső békéje, nyugalma, elégedettsége (hívd, ahogy akarod), ami sokkal többet ér, mint az, hogy 100 emberből 99 nem fogja elfogadni.
-
Goose-T
veterán
Emberek, el sem hiszem, elkészült a konyhabútorom! De jókat fogunk majd ott főzni a párommal!

-
törölt tag
válasz
Lirion
üzenetére
Azt hiszem ott van eltérés a gondolkodásunkban, hogy Te a félelmet nem tekinted a személyiség velejárójának. Pedig éppúgy az. Az elnemfogadottságtól való félelem is a személyiség része. Talán ki lehet irtani egy egészséges mértékig, talán nem. De nem feltétlen szükségszerű, mert megvan a pozitív hatása is. Amit még egy előző hozzászólásban írtam, miszerint minden személyiségtípus tud boldogulni, ott nem az eléldegélést értettem. Sikeres embereket. Számtalan példa van nagyszerű tudósokra, művészekre, stb. Akiknek az emberekkel való kapcsolatuk ellenben nem feltétlen felhőtlen.
-
Goose-T
veterán
válasz
tibi666
üzenetére
Szerintem azt kéne felfognod, hogy ha találsz egy lányt, aki neked megfelel, és jól érzed magad vele, egy idő után rohadtul nem fog érdekelni, mit gondolnak róla a "barátaid". És Aesir jól mondta, ha jól érzed magad a pároddal, el fogsz valamennyire szakadni a barátaidtól, ez teljesen természetes.
Egyébként tényleg rádférne egy társaság-csere. Én többször megtettem az életem során (főleg költözések miatt: Törökszentmiklós -> Győr -> Zalaegerszeg -> Budapest), és mindegyik adott egy kis pluszt. Most már elmondhatom, hogy minden szempontból egyenesbe jött az életem.
-
aesir
veterán
válasz
tibi666
üzenetére
Neked valójában egy ember elismerésére van szükséged, egy nőére aki szeret. Mindenki más elismerésének kivívását csak azért tűzted magad elé célként, mert ezzel a teljesíthetetlen feltétellel indokolod magadnak azt, hogy még mindig nem jöttél össze a barátaidnak tökéletes nővel.
Tibi, abból amit itt leírsz folyamatosan, nekem egyértelműen az jön le, hogy a barátaid és a baráti társaságodban jellemző szokások azok, amik miatt nem tudsz egyenesbe kerülni. Gondold ezt át.
Másfelől pedig próbáld meg megtalálni az éltedeben azt a pontot, amikor ez a mániákus megfelelési kényszered kialakult, az ott gyökerező problémát rendezd el magadban másként, és hatalmas nyomás alól fogsz hirtelen felszabadulni. Tudod ez olyan, mint amikor a falusi kislány nagyvárosba költözik. Addig a szomszédoknak, a rokonoknak és a falunak megfelelve élt, mert "mit fognak szólni, ha...", aztán a nagyvárosban meg hirtelen senkit nem érdekel az sem ha a körúton pisli, vagy éppen nővel smárol az utcán. -
Lirion
addikt
válasz
üzenetére
a tornyaidat saját magad építed, díszítgeted/csúfítod
Ez mondjuk igaz, így annyit változtatnék a tornyos példában, hogy az építőelemeit te magad pakolod fel, de nagyrész olyasmiket, amik szerinted másoknak is tetszik és ez nem feltétlenül egyezik azzal, amit legszívesebben ráraknál.
Akármit teszel, az te leszel, minden pillanatban.
Randizol egy csajjal és úgy érzed, hogy odáig van érted, a szituáció is pont megfelelő és meg akarod csókolni. De mégsem teszed. Miért nem? Nem azért, mert nem akartad, hanem azért, mert félsz, hogy a csaj mit szólna hozzá. Ezzel máris olyan döntést hoztál, ami nem belőled fakadó, hanem másból, így abban a pillanatban nem önmagad vagy, mert ha az lennél, megcsókoltad volna. Persze ez is a te döntésed, csak éppen ezzel a döntéssel feladsz egy darabkát a személyiségedből, rombolod a magadba vetett önbizalmat és ha elég sok ilyen döntést hozol, akkor a saját valódi személyiséged eltűnik vhol mélyen benned és egy idő után nem tudsz kapcsolatba lépni vele és csak mások véleménye fog érdekelni.
Erre tökéletes példa tibi, akiről messziről lejön, hogy teljes mértékben a környezete formálta/formálja a személyiségét, egyszerűen semmi olyat nem tesz, amit ő maga szeretne, mert neki csak mások véleménye számít.
Alapjaiban viszont, ha a fene fenét eszik, akkor sem tudsz megváltozni.
Amit én írtam, az arról szól, hogy a természetes és jó alapra építi fel újra a személyiségét, nem pedig arról, hogy az alapokat is megváltoztatja.
-
qdak
addikt
-
Kidus
őstag
válasz
tibi666
üzenetére
Magadat tedd rendbe, en azt mondom.
Ha nem kapsz elismerest, akkor 2 lehetoseget latok:
1. Veled van a baj, valamit nem jol csinalsz, nem jol viszonyulsz a dolgokhoz, le kell ulni magaddal, es atragni a dolgot, es szukseg eseten meg kell probalni valtoztatni.
2. Veluk van a problema, ergo nem jo helyen es nem megfelelo embereknek probalsz bizonyitani. Ilyenkor is ugye leulsz es megbeszeled magaddal, es lepsz olyan iranyba, ahol hozzad kozelebb allo emberekre talalsz.Barhogyan is, neked kell tudnod, hogy milyen vagy, milyen akarsz lenni, mik a celjaid ( nem csak az elismeres, az igen kis szelete a dolgoknak ), es ha egyszer sikerul onmagad lenni, nem fog megingatni az, ha masok nem ismernek el, vagy ha valami nem sikerul. Mert ha tisztaban vagy magaddal, akkor van egy alap, es mindig tudni fogod a helyes lepest.
Lehet ez igy most kodos, sosem voltam jo fogalmazasbol, de remelem ki lehet bogozni

-
törölt tag
válasz
Lirion
üzenetére
Gyönyörű, szépirodalmi műveket megszégyenítő modellt hoztál, de...
A környezeted nem aggat, nem kényszerít rád az égvilágon semmit. A környezet az olyan, amilyen, a te saját döntésed, hogyan reagálsz, választási lehetőséged van.
Hacsak nem szegeznek rád pisztolyt, ekkor nyilván a túlélési ösztön veszi át a gyeplőt.Szóval a döntés a tiéd, amíg más nem tud belebújni a bőrödbe, és nem veszi át az irányítást, addig a tornyaidat saját magad építed, díszítgeted/csúfítod. Akármit teszel, az te leszel, minden pillanatban. Nem hiszek benne, hogy csak az erős jellem önmaga. A gyenge jellem éppúgy önmaga, akármilyen állapotában is van.
Alapjaiban viszont, ha a fene fenét eszik, akkor sem tudsz megváltozni. Az embert nemcsak a viselkedése jellemzi.( http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/I/1/21.htm most sajnos nem jön be az oldal)
Személyiségszerkezeti rétegződésünk a hagyma héjaihoz hasonlítható.
A legkülső héj: a viselkedés, a magatartás. Az, ami egy emberből legelőször észrevehető, ahogyan cselekszik, beszél, megnyilvánul. Pl. az öltözködése, modora, időbeosztása, hobbija is ebbe a körbe tartoznak.
Alatta a következő réteg: a személyiség érzelmi, indulati világa. Ez már nem annyira szembetünő réteg, mint a viselkedés. Hosszú távon jellemző az egyénre, de mégis folyamatosan változik, fejlődik, individuális, sokszínü.
Ez alatt a karakter szintje található. A személyiség viselkedési valamint érzelmi és indulati világánál állandóbb, merevebb struktúra. Valamilyen beállítódást jelent, ami alapján az egyén mindig a megszokott módon viszonyul az őt körülvevő dolgokhoz, emberekhez, önmagához, a világhoz. Egyfajta hiedelemrendszer, a félelmek és vágyak rendszere, amelyre az egyén viselkedése és érzelmi viszonyulása ráépül. Már 3 éves kor körül kialakul, és az élet során lényegét tekintve nem változik.
A karakter alatt még mélyebben található az egyéni tudattalan. Itt őrzi a psziché a tudatosan nem hozzáférhető emlékeket. Ez tartalmazhat örömteli vagy fájdalmas, esetleg érzelmileg még feldolgozatlan történéseket is. A karakter jellegét ezek a már tudattalanba süllyedt emléknyomok határozzák meg. Ezzel a réteggel természetes módon az álmok szimbólumai segítségével kerülünk kapcsolatba.
...Csak a rend kedvéért: Ezt a fenti OFF-ba tett részt nem én találtam ki.

-
Lirion
addikt
Az a baj, hogy a rendes pasi alatt általában a jófiúról van szó, az pedig az a fajta srác, aki mindenét odadobja a csajnak anélkül, hogy bármiféle viszonzásnak lenne nyoma, az ilyen srácok meg nyilván nem érdemlik meg a rendes csajokat.
Amúgy a bnőm megérdemli, ezért vagyok vele.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brumesz
aktív tag
Kíváncsi lennék a véleményekre, remélem nem téved ide valahogy a zasszony. Akik figyelemmel kísérték a topicot, tudhatják hogy most eléggé labilis a kapcsolatom, hogy szépen fogalmazzak.
Az ötlet:
vasárnap elviszem egy általam ismert kávézóba, ahol az asztalon pár szál rózsa fogja várni odakészítve, vázában (ezt ledumáltam a főnökkel), benne kis kártyával. utána amikor rendelünk, hozzák a kis teát vagy valamit, mellette hoz a pincérnő egy plüss mackót vagy ilyesmit, szereti az ilyen cuccokat.a nőket kérdezném inkább: örülnétek egy ilyen meglepinek?
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
én egy kicsit megértem amúgy, hogy így el van keseredve. én 31 éves koomra legalább egy gyerkőcöt szeretnék, és eléggé magamba zuhannék ha nem sikerülne. bár mások célok.
-
Rica
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Akkor egyetértek, ha leszűkítjük a kört max. 4-5 emberre, akinek számít a véleménye.
Lirion: Ja, nyilván lerágott csont az emancipáció. Tény, hogy a nők kezdték, az is igaz, hogy álszent és béna manusok elnyomása alatt. Ettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy rendes pasit nem érdemel meg a 21. század nője. Mutassátok be légyszi, ha van kivétel.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
tibi666
üzenetére
Mindenkinek nem lehet megfelelni.
Ha latjak rajtad h kiehezett vagy az szanalmat indukal.
Ne az szamitson h mit gondolnak a barataid. Ugyse lesz olyan nod aki mindenkinek tetszeni fog, mert izlesek es pofonok... es egyebkent is a kulso az csak 1 tulajdonsag a sok kozul...
attol h valaki jol nez ki meg nem biztos h jo az agyban (ami viszont fontosabb) -
Integra
titán
ne áltassuk magunkat ilyen társadalmi magasztos humbugokkal, minden ember vágyik a másik, vagy környezete elismerésére, vagy ilyen vagy olyan formában. de vágyik, ígényli. az a nem mindegy, hogy kitől és mi módon kapja ezeket a visszacsatolásokat és mennyire képes önkritikát gyakorolni, hogy jó irányba fejlődjön.
-
tibi666
senior tag
azt én is érzem, hogy ez egyre rosszabb.
de én nem néhány ember elismerését keresem, nekem mindenkié kell. a munkahelyen, a boltokban, az utcán.
egyetlen kérdés van, ami személyreszabottabb: a nő. hogy ne mondják (biztosan nem mondanák), de még csak egy kósza gondolat erejéig se fusson át a barátok agyán, hogy na ez a szerencsétlen öt év szenvedés után inkább összejött egy ilyennel...új emberekkel megismerkedni? fene tudja. rajtam nem változtatna, és az alapvető probléma szerintem velem van és nem a környezetemmel. tavaly ősszel egyébként beiratkoztam egy francia tanfolyamra az alliance francaisehez, megismertem egy pár embert, az egyikőjük az a csaj, akivel tegnap összefutottam az utcán. de a helyzeteket ettől nem tudom másképp kezelni, kapva kapok az első lehetőségért, annyira vágyok már a szeretetre/szerelemre. aztán persze sosem lesz semmi. végülis ez is az elismerés egy formája.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
tibi666
üzenetére
1. Erd el h egyedul boldog legyel...
2. Hagyd abba a kurvazast
3. Ne akarj olyat szeretni aki nem erdemli megTurelem rozsat terem... szerintem is szebb volt a klasszikus szerelem 50 eve amikor meg volt FELELOSSEG is a parkapcsolat mogott, de ha korlnezunk azert most is vannak boldog parok.
En szinte kivetel nelkul komoly kapcsolatra torekedtem. Az elmult masfel evben volt 5 ot lany akinek ez nem tetszett es 2 akinek igen.
-
tildy
nagyúr
válasz
tibi666
üzenetére
Te meg ne a mások elismerésére vágyj már, hanem a saját magadéra.
Ha szerinted mások elismerése nélkül meg semmit nem ér az életed, akkor az úgy is van. Csak neked, csak most.
Lirion: szerintem az aki tiszteli , szereti a párját, az még nem feltétlen adja oda mindenét. Az önbecsülés pl. egy nagyon fontos dolog, amit a világért sem szabadna odaadni
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én se megyek el szülni..
Egyébként aranyosak,szeretem őket..csak néha kiborítanak de piszkosul.

Gyerekkoromban autóversenyző akartam lenni.
Rögtön lekurváznád őket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy jogos 

van, legalább a tanulmányom legyen jó...

Nézz szét a koleszban! Istenem, régi szép idők...